Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעיר את השירשור על מנת להימנע מפתיחת נושא חדש.

חייב לפרוק.

מה הקטע של אנשים שחונים צמוד/קרוב אליך כשהחניון ריק או ריק ברובו?  השבוע חניתי בחניון הברזל בתל אביב. שעת בוקר (10) החניון בקומה -3 ריק כמעט לחלוטין למעט כמה מכוניות בודדות.

מכיוון שהרכב שלי עם דלתות ארוכות מהרגיל (2 דלתות) חניתי בחלק ריק לחלוטין (כל השורה ריקה כמו גם השורות מולה) . חזרתי לרכב כעבור שעה בערך והמצב כמעט זהה למעט רכב בודד שחנה בצמוד אלי 🤨  לצערי לא צילמתי.

אתמול, חניתי בחניה של מרכז קניות שכונתי, שוב בחניה שריקה ברובה. בחרתי לחנות במרחק של כ 10 חניות מהרכב בקצה אותה שורה (להזכירכם גם השורות ממול ובמקביל ריקות) ובחזרה לרכב חנה לידי רכב צמוד מצידי השמאלי. למזלי הנהגת יצאה כאשר התקרבתי לרכב ופתחתי אותו מרחוק באמצעות השלט. 

הפעם צילמתי :

image.png.e09ab2cc0922135be0f7292ba88c0427.png

להמחשה זו החניה שהנהגת פינת , הרכב שמאל גם חונה כ 3 חניות ריקות מקצה השורה. 

image.thumb.png.caadcdba02fc359f0d6b04694e01b73b.png 

לכל מי שחושב שאולי אלו החניות שקרובות ליציאה/מעלית . זה לא, יש מרחק ,אמנם יחסית קצר (2-3 שורות) מהיציאה ויש חניות קרובות יותר לשם. 😐

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני בעצמי תוהה על הנקודה הזו כל הזמן. 

יש לא מעט מגרשי חנייה שהם ברובם ריקים כשאני מגיע וחונה- כשאני חוזר הם עדיין ריקים חוץ מהרכב שלי וזה שחנה לידו. 

WTF. 

מנחש שאו שקל להם יותר להתכוונן לפי רכב חונה, או שהם לא רוצים שיהיה לבד ויתחיל לפחד או משהו. 

אני בכוונה מחנה רחוק מהאוכלוסייה הכללית כשזה מתאפשר לי. מעיק ומעצבן ההיצמדות המטומטמת הזו, אבל מה אפשר לעשות.... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

image.png.60e507aca8e6c1e4f5d82bff628be51a.png

אז אנחנו לא לבד.
צרת רבים לא מנחמת במקרה הזה 🤨

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

מה שאתה מתאר קרה לי באור יום, ביום ששי אחד. 

קניון ענק, כל החנויות כבר סגורות.

מגרש חניה גדול, ריק כמעט לגמרי.

אני עומד ליד האוטו, מנקה את החלונות הדלתות פתוחות, 

רכב מחליט לחנות צמוד אלי, באופן שגרם לי לסגור מהר את הדלתות, כדי לא להמר על כישורי החניה שלו.

יצאו מהרכב גבר מבוגר ואישה צעירה וצעדו לעבר מסעדה סמוכה.

איך שהוא, למרות הנטיה הטבעית שלי, החלטתי הפעם לא לומר מילה.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם (נערך)

מרגיש כמו עניין פסיכולוגי שמישהו מגיע לחניון ריק הוא מחפש להרגיש בנוח ולחנות איפה שיש עוד אנשים ולא סתם לבד

עשו מחקר פעם על חניונים שלא היה מסומן איך לחנות לאורך או לרוחב ולפעמים כל החניון היה חונה לרוחב ולפעמים לאורך

וראו שהכל תלוי איך הראשון חנה אם חנה לאורך כולם חנו אחריו לאורך ואם הוא חנה לרוחב כולם חנו לרוחב 

עריכה אחרונה על ידי tan tan
פורסם

ראיתי פעם סיקור של מחקר על הצד הנגדי: נהגים שרואים שמישהו ממתין להכנס לחניה שלהם מעכבים את תחילת התנועה באיזה חצי דקה. חלק מתופעה של ״בעלות זמנית״.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, zaf כתב:

מה הקטע של אנשים שחונים צמוד/קרוב אליך כשהחניון ריק 

אם יבאו גנבי רכבים הסיכוי שייקחו דווקא את הרכב שלי ירד ב50%....

פורסם
לפני 17 שעות, Tom_22 כתב:

לא, לגמרי לא לבד. 

מתלונן על דור דינגס בארה"ב, שם חניה ממוצעת רחבה בחצי מטר מהחניה הממוצעת בישראל

אני גם לא הבנתי את התופעה הזו והיא די מרגיזה.

לפני שנתיים וחצי צילמתי סרטון סיקור על rx7 בחניון ריק לחלוטין בשבת בבוקר

תוך כדי שאני מצלם מגיע גבר עם יונדאי גטס, מחנה לידי, מוציא דלי ומתחיל לשטוף את הרכב...

🫠

• לא הבנתי... 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...