Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חימום תת רצפתי מודרני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לפי דעתי זה מיותר? אצלנו היה מינוס 15 מעלות ועדין לא הרגשתי שזקוקים לזה, עדיף להשקיע על דלתות וחלונות טובים

שגם מבודדים מפני הקור ומפני הרעש.

בהרבה דירות ישנות בשוויץ משתמשים בזה (בחימום מתחת לריצפה), עקב זה שהם לא מעוניים להחליף ולשנות את הדלתות והחלונות, לרוב גם לא מותר לשנות, יש חוק אשר נקרא חוק שימור, הבניין חייב להראות כמו שנבנה, ולשחר דלתות וחלונות

באיכות טובה מאוד, ודומה למקור עולה הון תועפות (נאמר לי בפרוש ע"י בעל הדירה).

להורים של אישתי יש בית פרטי, ואין חימום לריצפה, שנה שעברה היה מינוס 18 מעלות ולא היה הרגשה שצריך את זה (ואני רגיל לזה לחימום).

אצלנו הראדיאטורים הם מים, והחימום המרכזי של הבניין הוא שמן.

פורסם

קור של מינוס 30 לא זר לי גם כן. אבל אתה מתעלם מן העובדה שהבניה מחומרים והסטנדרט בשוויץ או כל מקום באירופה שונה לחלוטין מבלוק איטונג שאבו אחמד שם עליו טיח.

צורך הוא עניין יחסי. הכל פונקציה של יכולת וסדר עדיפויות. אפילו תרופות ואוכל שהם צרכים אבסולוטיים שונים אצל כל אחד.

בכל מקרה, כנראה שהדבר לא יתאפשר כי הקבלן לא מתלהב מהרעיון שתהיה מערכת יקרה שעובדיו יכולים לפגוע בה בשלב הריצוף.

אם משהוא יידפק הוא אחראי לזה.

פורסם

השיטה המודרנית היא החשמלית והיא די פשוטה להתקנה במידה ואתה הולך להחליף מרצפות :)

נתקלתי בזה מספר פעמים, נעים מאוד ברגליים, לא חייבים לפזר בכל הבית אלא רק באיזורים עם תנועה רבה.

haters will hate

פורסם

כן זה בטיחותי בחדרי רחצה, הרי זה מתחת לרצפה, החוטים אינם חשופים גם יש להם בידוד משלהם

כמובן שניתן להרכיב למערכת שעון זמנים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ניתן גם להתקין מאחורי אריחים בקיר חדר הרחצה, ומעליהם להתקין מתקן תליה למגבות.

אין כמו לקחת מגבת חמה מהמתלה.

(למעוטי יכולת ניתן לקנות מתקן חימום מגבות שאינו מחובר לחימום תת רצפתי).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ניתן גם להתקין בגב הראי מערכת שעובדת על אותו עיקרון (רק עם צריכה של 150W) וליהנות ממראה ללא אדים למי שאוהב לצפות בעצמו מתקלח (ע'ע מפיג אדים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...