Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושנה אזרחית טובה,

היום בדרכי חזרה הביתה, באחת הפניות, ניסיון הורדת הילוך נגמר רע מאוד. לוחץ על דוושת הקלאץ', שומע מין בום, ואז שם לב שהדוושה לא חוזרת לה למעלה.

הדוושה תקועה או למטה, או אם מעלים אותה בכוח, היא נמצאת למעלה, ואז נופלת בכל נגיעה קטנה. כמו כן נפל מהאיזור שלה איזה שהוא קליפס בצורת U לבן...

מה הסיכוי שנשבר לי? :x

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

למיטב ידיעתי, הקלאץ' אצלך הוא הידראולי. במערכת קיימות שתי בוכנות (משאבות) - מאסטר וסלייב. המאסטר יושבת בתוך תא הנוסעים מעל דוושת המצמד, והסלייב יושבת צמוד לקלאץ'.

התקלה הכי פשוטה שאתה צריך לקוות שקרתה לך היא שהפין המחבר בין בוכנת המאסטר לדוושה נפל ממקומו. קרה לי כבר באלפא. חמש דקות עבודה ו-0 השקעה, והסיאט שלך חוזרת לנסוע כמו גדולה.

התקלה היותר בעייתית היא שהבוכנה פשוט קרסה. תוכל לאמת את זה ע"י כך שתחשוף את החלק שנמצא מתחת לגרמושקה שלה ותבדוק האם הוא רטוב מנוזל בלמים. אם כן - חייך, אכלת אותה, הבוכנה יצאה מכלל פעולה ולמעשה אינך יכול לתפעל את הקלאץ'. יש לגרור את הרכב למוסך.

החלפת הבוכנה זה סיפור של כמה מאות שקלים. שים לב שכאשר מחליפים בוכנה אחת, לרוב הבוכנה שלא הוחלפה תתפגר תוך זמן קצר לאחר מכן (קרה לי בשני מקרים שונים, פעם אחת זה היה תוך שבועיים, פעם אחרת תוך חודש). אם תחליט להחליף רק בוכנה אחת, תהיה מוכן לאפשרות שבקרוב יהיה לך שידור חוזר של התקלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• ספונסר פורום
פורסם

נשבר לך חלק מדוושת המצמד שאליה מתחבר החלק הלבן שנפל

החלק הזה מחובר לקצה הפין של משאבת המצמד העליונה

וכשהחלק בדוושה נשבר אז הוא נפל .

עליך לפרק את דוושת המצמד ואו להחליף אותה או להלחים אותה ,

ההלחמה היא מאד פשוטה ,צריך פשוט לסגור את החלון שנפתח (כשתראה את זה תבין)

לדעתי אם יש לך ידים טובות זו עבודה שניתן לבצע לבד .

אם אתה מעוניין בדוושה חדשה אז כזו מקורית עולה כ 550 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הוא לא מעוניי בשום דוושה חדשה .

החלק בצורת U היה פעם בצורת מלבן פשוט הוא נשבר תרתח את החלק תרכיב אותו כמו שהיה ותמשיך לנסוע.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

תודה על התשובות חבר'ה, אין לי ידיים טובות לקטע הזה... הרכב כבר נגרר למוסך אתמול בערב. נחכה לגזר הדין מחר.. אעדכן!

פורסם

טוב, הנושא לא היה כזה חמור כמו שחשבתי.

הגעתי למוסך בבוקר, הרכב נכנס, הראתי למכונאי את הקליפס שהשתחרר, הוא פירק הדוושה, שם ראינו שנשבר החלק שנותן לקליפס הזה קונטרה שלא יזוז, הוא ריתח לי אותו, חיבר והכול חזר לקדמותו. דבר יחיד ששמתי לב הוא שעכשיו הקלאץ' מפריד לי בנקודה גבוהה יותר בהילוך ראשון, אבל אפשר לחיות עם זה.

סה"כ נזק: 350 ש"ח.

• תוכן חדש...