Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי פורום

איך הדאבל דין הזה AVH-P4150DVD של חברת פיוניר?

או לקחת את הדגם 3250 עם הבלוטוס?

כי אני יכול לקנות לו מתאם בעוד כ 500 שקל בעתיד עם ירצה.

אני משיג AVH-P4150DVD במחיר זול יחסית

איך הוא מבחינת איכות הסאונד שלו?

וכמה הוא תומך ב USB שלו? כמה ג'יגה הכוונה .

תודה מראש

בברכה

יניב כהן

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

מי מכיר ומי יודע מעשה בפיונייר שכבר נטחן עליהם כאן (לפחות על ידי ) לא מעט אשכולות בפורום הזה. תעשה חיפוש.

ה 3250 הוא הדגם האסייתי של ה 3200 (שלו שתי גירסאות אמריקאית ואירופאית )

אותו כנ"ל ל 4150

בגדול זה אותו המכשיר כאשר ההבדל הוא בגודל המסך. חיבורי ה USB ביקר יותר הם מאחור (יעיל להצנעת איפוד )

סאונד טוב (ואתה יכול לפרש את זה איך שאתה רוצה, סרוק שוב את הפורום ותקבל גם על זה הסבר)

אם אני לא טועה הוא תומך FAT 32 . לפי המדריך כתוב שעד 2GB , אבל בפועל הוא קורא גם DOK של 16 כך לדעתי גם 64 GB הוא יקבל .

מתאם הבלושטות מתאים לעוד הרבה דגמים של פיונייר , ולא כובל אותך אכ' בשדרוגים. אם בכלל הפונקציה הזאת מעניינת אותך , כי אם לא יש לך גם את 3200DVD שהוא אותו דבר רק בלי בירבורית.

כך שבסופו של יום , הבחירה היא שלך ושלך בלבד.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

תודה על המידע,

עשיתי חיפוש אך זה לא נתן לי תוצאות שרציתי. לא מצאתי מענה לשאלתי

ושוב איכות הסאונד שלו איך היא?

והאם הוא קורא מה USB סרטים?

ושוב כמה בוודאות הוא יכול לקרוא?(נפח של DOK) ממי שיש לו ניסיון איתו

והאם הוא תומך GPS ? על ידי מתאם? או מובנה מקלט?

תודה רבה

יניב

audi A3 1.8T

פורסם

תודה על המידע,

עשיתי חיפוש אך זה לא נתן לי תוצאות שרציתי. לא מצאתי מענה לשאלתי

ושוב איכות הסאונד שלו איך היא?

והאם הוא קורא מה USB סרטים?

ושוב כמה בוודאות הוא יכול לקרוא?(נפח של DOK) ממי שיש לו ניסיון איתו

והאם הוא תומך GPS ? על ידי מתאם? או מובנה מקלט?

תודה רבה

יניב

audi A3 1.8T

פורסם

איכות סאונד: לא מכיר ספציפית את המכשיר הזה. אבל אם משווים למקבילות שלו , יש יותר טובות, אישית אני חושב שה DAC שלו יכל להיות טוב יותר

לכל שאר השאלות שלך: קרא כאן תשובות מוסמכות

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אתה יכול לתת לי דוגמא למקבילות שלו?עם סאונד יותר איכותי?לא כ''כ הבנתי אותך.

תודה

audi A3 1.8T

פורסם

כל הסדרה הזאת בדיוק אותו הדבר מבחינת סאונד ההבדל הוא רק בתכונות השונות. אגב הדגם שציינת הוא דגם יוצא.

ממה שאני האזנתי המקבילות של קלאריון נשמעות טוב יותר. בכלל במכשירי המולטימדיה לא ראיתי ששמים דגש מיוחד על האיכות

פורסם

4150 קיים משנת 2008 בערך.ו הוא לא מיוצר ולא משווק כבר תחת אף חברה.

3200-3250 מכשיר חדש איכותי עם הדיבורית כבר. ממשק חדש. 3 יציאת מגבר.

רמה : כמו פיניר 7250 או 6050 וכל הסקטור הזה. בפיניר אין הרבה שינים כבר מעל עשור אותה הגברת בשינוי אדרת. וטוב שכך!

פורסם

יש שני דגמים שנושאים את המספר 4150

אחד דאבלדין כמוש כתבו מעלי שהוא אכן דגם יוצא והוחלף עי דגם 4200 או 4250 בגירסאות האסייתיות

יש עוד דגם 4150 שהוא דגם עכשיוי והוא סינגל דין אבל הוא מתחיל ב mvh ולא ב avh.

מה שכן אם משיגים את הדגם של ה 4150 הישן במחיר אטרקטיבי. זה ממש משתלם כי קשה לי להבין

יש לקחת בחשבון שדגם ישן אינו דגם פחות טוב ובפיונייר אפילו הפוך כי אישית אני רואה פיחות באיכות של הדגמים שלהם עם הזמן אבל כניראה זה בשביל ליצור בידול בין הדגמים כדי לאלץ אותנו לשלם כדי לקבל איכות.

• תוכן חדש...