Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 5 חודשים ?

זה הרבה מאוד זמן , ויכלו לקרות הרבה דברים בזמן הזה .

אל תענה לו ותן לו להבין שאין לו מה לדבר איתך יותר , הוא ירגע ויתקן על חשבנו .

סיכוי קטן שהוא יתבע אותך , הזמן שעבר מאז זה לא יום יומיים מדובר על תקופה ארוכה שהרכב נסע וכן היה תקין בתקופה זו .!!

פורסם
שלום לכולם לפני כשבוע מכרתי רכב..

הקונה לא לקח אותו לבדיקה, היום הוא התקשר אלי אמר שהלך ראש מנוע ושאני ידעתי על זה ושהמוסכניק אמר שיש במנוע שמן סיכה ( שמשמש לחיזוק המנוע לתקופה קצרה )

אני לא ידעתי על השמן הזה ולא אני שמתי אותו קניתי את הרכב לפני חמישה חודשים.

הוא התקשר אלי ואמר שהוא רוצה חצי חצי על טיפול ראש מנוע , סירבתי.

האם יש לו עילה משפטית בכלל לדרוש כזה דבר?

לפי הבנתי עצם זה שהוא חותם על העברת בעלות אומר שהוא מביע הסכמה מלאה על קניית הרכב.

שוב אני מזכיר לא הייתי מודע לשום בעיה.

אחרי 5 חודשים ?

זה הרבה מאוד זמן , ויכלו לקרות הרבה דברים בזמן הזה .

אל תענה לו ותן לו להבין שאין לו מה לדבר איתך יותר , הוא ירגע ויתקן על חשבנו .

סיכוי קטן שהוא יתבע אותך , הזמן שעבר מאז זה לא יום יומיים מדובר על תקופה ארוכה שהרכב נסע וכן היה תקין בתקופה זו .!!

רצוי לא לכתוב שטויות!! ראה בכחול

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קונה רכב שלא מבצע בדיקה מסתכן. אני מניח כי לא מדובר ברכב בעלות גבוהה??

מאידך אם יצליח להוכיח כי נעשה משהו במנוע שמטרתו , למכור אותו , ואח"כ שתקרה תקלה , אתה עלול להיות מחוייב בפיצוי.

רק עול ההוכחה על התובע ובטח לא יהיה קל לו להוכיח את תביעתו, אלא אם הוא עצמו שם לאחר התקלה את אותו שמן !!, כדי להפיל אותך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נשמע כמו החוצפן שקנה ממני דייהטסו אפלאוז במצב מעולה, לקח אותה למכונאי שלו שיחליף שמנים (ולא גומיות ודברים אחרים שצריך להחליף ביחד עם השמן) ואחרי שבועיים התקשר אלי וביקש שאני אעזור לו עם 3000 ש"ח להחלפת גיר (מכרתי לו את האוטו ב5000).

סביר להניח שצורת הנהיגה שלו שונה משלך.

גם לי קרה שאני קונה רכב במצב טוב (שעמד כמה חודשים אבל במצב טוב) ואחרי שבוע הלך לי ראש מנוע.

זה לא כל כך מוזר שזה קורה.

וכמו שאמרו רבים לפני, הוא צריך להוכיח שאתה ידעת על התקלה ושניסית להסתיר אותה בשביל שיוכל לקבל משהו.

פורסם

חבר יקר,

כל עוד לא התחייבת על שום דבר בכתב, אתה לא מחוייב על דבר וחצי דבר.

לצורך העניין גם אם השאסי דפוק מעשרה כיוונים והמנוע דפוק וגם הגיר ברגע שהתבצעה העברת בעלות כל האחריות ממך על הרכב עברה אליו.

מצד שני "לפני עיוור לא תשים מכשול", אבל המון פעמים קורה שהאוטו שלך ממש דפוק אבל אתה בתמימות פשוט לא יודע, כי כנראה גם אתה קנית בלי בדיקה.

אני מכיר המון אנשים שלא מוכנים למכור בלי בדיקה כדי להימנע ממצבים כאלה.

בכל מקרה אל תדאג אתה לא אחראי לנזק, ולא חייב לו כלום.

W202 C240

פורסם

תגיד לו במילים האלה.

קיבלת אוטו תקין,לא תראה ממני שקל,ותעשה מה שאתה רוצה.

אחרי שתגיד לו את זה אתה לא תשמע ממנו יותר,כי הוא יודע שהוא לא יכול לעשות כלום,ואתה גם נשמע תוקפן מה שירתיע אותו עוד יותר.

לפעמים צריך לדעת לדבר עם אנשים נגועים כאלה,אנשים רכים נאכלים על ידי נוכלים כל יום...צריך לדעת מתי להיות קשה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

בגלל זה צריך זכרון דברים ,היית צריך להחתים אותו על מסמך שהוא סירב לקחת את הרכב לבדיקה והאחריות נופלת עליו.

בכל מקרה ,תגיד לו שהוא קיבל אוטו תקין ונסע בו שבוע שלם .הוא ילך לבית משפט וסתם יבזבז את זמנו .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

במקרה של מכירת רכב ההצעה לחתום על זכרון דברים יכולה בהחלט להבריח קונה, אני בכל אופן, אם היו מבקשים ממני לחתום על מסמך כזה היתי חושב שיש לזה סיבה ולא רק כסת"ח.

ולנושא המשפטי, אתה תמיד יכול להגיד שכן אמרת לגבי המנוע והוא לא יכול להוכיח שלא אמרת, כי לא חתמת שום מסמך.

לפניי כחמש שנים מכרתי אפלאוז 96' אם מנוע גוסס (ראש מנוע) וגם פירסמתי את זה בהודעת מכירה והמחיר היה בהתאם, עניין של כמה ימים והאוטו נמכר, הקונה אמר שהוא מתקן רכבים בעצמו ואת האוטו הוא יתקן ויהנה ממנו. עד היום לא שמעתי ממנו.

בשורה תחתונה אין לך מה לדאוג אם נהגת ביושר ובאמת לא ידעת על תקלה בראש מנוע והוספת השמן דבש.

פורסם

אם ידעת שיש בעיה ברכב ולא סיפרת אז יש לך בעיה, כמובן שהוא צריך להוכיח שידעת ולא אמרת לו וזה כבר סיפור אחר.

לפעם הבאה אני מציע להחתים את הקונה על מסמך שאומר שהקונה לא מעוניין לקחת את הרכב לבדיקה ואולי לפרט במסמך את התקלות שאתה מודע להם ולהתנער מכל הדברים האחרים (אתה לא מוסכניק ולא מכון בדיקה)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אמר שיש במנוע שמן סיכה

שמן הוא מוצר סיכה - זה תפקידו, זה יעודו.

אם שמנים לא היו מוצרי סיכה, מנועים לא היו עובדים.

להגיד לך שיש במנוע שמן סיכה, זה בדיוק כמו להגיד לך ששמת נתרן-כלורי בתבשיל/סלט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

התיקון הלשוני נכון - לא שמים במנוע שמן מאכל אלא שמן סיכה.

אלא שאני מניח שכוונתו של המוסכניק הייתה לתוספי שמן ה"משפרים" באופן זמני את הצמיגות או "מקטינים" את המרווחים בין הגלילים לטבעות האטימה. תוספים אלה (המכונים "דבש") - יפחיתו זמנית את פליטת העשן של מנוע שחוק ולכן משמשים להונאת קוני רכב.

אם אכן שמו תוסף כזה או אחר במערכת השמן, הוא עלול לגרום לסתימת מעברי שמן ולהתחממות של מיסבים אבל לא לפריצה של אטם ראש. התוספים המיועדים לטיפול באטם ראש מוכנסים בדרך כלל למערכת הקירור, ולא לשמן.

"אם שמן סויה עושים מסויה ושמן קוקוס עושים מקוקוס, ממה עושים שמן תינוקות?"

פורסם

"אם שמן סויה עושים מסויה ושמן קוקוס עושים מקוקוס, ממה עושים שמן תינוקות?"

ישן אבל תמיד טוב להיזכר:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...