Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן פרימרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הייתה לי ניסן אלמרה 2001 שהייתה ברשותי כ - 3 שנים.

רכב עם אמינות מוחלטת, צריכת דלק טובה, ושוק טוב במכירה. - ממולץ בחום.

עקב הרחבת המשפחה חיפשתי רכב עם מקום מרווח לשלושה בספסל האחורי, ובגאז' יותר גדול [ עגלה ] עם תקציב של כ - 40,000 ש"ח.

הדרישות היו:

א. רק רכב יפני [ אמינות מוכחת ]

ב. תקציב יחסית נמוך [ כ - 40,000 ש"ח ]

ג. לא לרדת בשנים מהרכב הקודם, כלומר מעל 2001.

חשבתי בתחילה על מיני וואן קטן כדוגמת מאזדה פרמרסי 2001-2002[ הרכב שקדם למאזדה 5 ].

אך לבסוף החלטתי לשנות כיוון ולחפש רכב מנהלים אשר יהיה עם מנוע 2000 במ"ק ויתן לי ספסל אחורי רחב ותא מטען גדול.

מצאתי רכב שהתאים לדרישות שלי:

ניסן פרירמרה שנת 2004 .

מכיוון שלא מצאתי הרבה פרטים על הרכב אני רוצה לפתוח שרשור של כל מי שמכיר את הרכב כדי שיהיה מידע עליו [ אני לא מצאתי הרבה ].

מדובר ברכב אמין מאוד [ לדברי בעל מוסך ניסן ], מרווח ומרשים,

מתחרה ישיר של המאזדה 6 וסוברו B4.

יובא בין שנת 2003 ל- 2007.

אין הרבה רכבים בשוק, ורכבים שמורים נמכרים מעל המחירון.

צריכת דלק טובה יחסית למתחרות 1:10

הרכב מגיע כסטנדרט עם בקרת אקלים, רדיו דיסק מקורי, ו - 6 כריות אוויר.

החיסרון ביחיד של הרכב הינו חלקי חילוף יקרים, ומכיוון שהוא לר נמכר בכמויות כמו מאזדה 6 אין גם רכבים רבים מפירוק דבר המקשה עוד יותר למצוא חלק חלופי במחיר סביר.

מחיר הרכב הינו נמוך ב - 20,000 ש"ח לעומת מאזדה 6 אותה שנה [ מאזדה 6 2004: 62,000 ש"ח, ניסן פרימרה: 42,000 ש"ח ]

לדעתי הדבר נובע ממספר סיבות:

א. החשש מפני תיבת ההילוכים הרציפה.

ב. לא מכירים את הרכב.

ג. הרכב בעל עיצוב פנימי וחיצוני ייחודי שלא מתאים לכל אחד [ לוח השעונים במרכז הרכב, השליטה במערכבת בקרת האקלים ובסטריו בעל כפתורים הדורשים הסתגלות ].

אשמח אם יש עוד אנשים שמכירים את הרכב שירשמו עליו קצת

פורסם

אני הייתי מוותר - רכב יותר מדי נדיר.

בהחלט יכול להיות מחסור בחלקי חילוף, גם אצל היבואן בעתיד , על תחליפיים\מפירוק אני כבר לא מדבר.

עד 50 אלף אתה יכול למצוא טויוטה אוונסיס מודל 2002 מפרטי (אפילו יד ראשונה), שלא נסע הרבה וטופלה רק במוסך מורשה היבואן. רכב אמין ויחסית חיסכוני.

תעבר על כמה מודעות ותשקול את העניין:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=140&FromYear=2002&UntilYear=2002&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חבר שלי קנה פריימרה 2005 לפני חודשיים והוא מרוצה עד הגג. צריכת דלק טובה מאוד יחסית, ודווקא הוא סיפר שהתיבה הרציפה מצויינת ותורמת לנסיעה נינוחה ושקטה וההחלפות כמעט ולא מורגשות. כמו כן יש המון פינוקים ואבזור עשיר מאוד. לדעתי ביחס למחיר זה רכב פשוט מצויין.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...