Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והוא גם יוכל לתת לך מחיר מדויק לגבי המדחס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מוסך רון. המסגר 31 ת"א.

תעשה עליו חיפוש בפורום, תמצא רק דברים טובים. שווה לך את הנסיעה הקצרה של 5 מחלפים באיילון עד אליו.

רבע שעה מגלילות ואתה שם.

אחלה תודה רבה, בסוף לא נסעתי לבדוק את האוטו בגלל שהמוכר היה בעבודה ולא היה לו זמן. בקיצור נשתדל לנסוע השבוע לראות עם האוטו בכלל שווה את הבדיקה כי גם ככה יש לו את השני בעיות האלו.

והוא גם יוכל לתת לך מחיר מדויק לגבי המדחס.

אחלה זה מאוד יעזור לי, עם האוטו יהיה במצב של שווה בדיקה אז נסע לשם.

ועם אפשר אתם יכולים לענות לי על השאלות הקודומות ששאלתי, בקשר לצריכת הדלק וכו'.

תודה.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

טוב תשמעו חבר'ה,

הבחור שדיברתי איתו בטלפון לא עונה לי כבר כמה ימים לטלפון אז וותרתי על האוטו הזה,

במקום מצאתי סיאט איביזה שנת 2000 מנוע 1.4 (60כ''ס) ידני, עברה 152ק''מ, יד 3.

דברתי עם המוכר הוא אמר האוטו במצב מצוין יש לו חשבוניות של הטיפולים הכל נשאר לו, רק בעייה אחת הוא אומר לי שהאוטו עבר תאונה לא ממזמן ויש חשש לפגיעה בשלדה אבל הכל סודר. (מחר אני יתקשר עליו בצהורים יברר בקשר לתאונה עם זה משהו רציני עם כן אז אין טעם שאני יסע מחיפה עד ת''א בשביל לבדוק את האוטו)

עכשיו השאלה שלי עד כמה זה משפיע והעם זה יכול להיות משהו רצייני? והעם אנשי מקצוע מקצועים סידרו את השלדה בחזרה אז זה ישפיע על משהו והעם אני ירגיש את זה בזמן נהיגה.

כנראה מחר אני נוסע לבדוק את האוטו בת''א. (אגב המוכר מוכר את האוטו 3 אלף מתחת למחירון)

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

נוו מה נסגר אנשים כמה זמן אני צריך לחכות בשביל תגובה???

פורסם

וואלה אחי? אתה מחכה הרבה זמן כבר?

יההה... לא נעים... יודע מה, אז אל תשלם לנו החודש... :roll:

בכל מקרה, אני לא הייתי מתקרב לרכב עם פגיעה בשלדה,

במקרים קיצוניים זה עלול להשפיע על יציבות הרכב.

יש מספיק איביזות שמורות בחוץ.

פורסם

רכב עם פגיעה בשילדה כדאי מאוד שיהיה לו מעלות אחרות שיכולות לבוא כנגד , הקילומטראג לא נמוך מהממוצע היד לא 1 ו60 כוח סוס ל1.4 ? זה לא אמור לצאת מהחברה 75 ?

בכל מקרה תמשיך קדימה יש מלא

• תוכן חדש...