Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מתכנן את החלקים המכנים ? יש לכם צוות מהנדסים הנדסאים אשר מתכננים ומשרטטים שרטוטי ייצור ?

יש לך דוגמא של שרטוט שאתם שולחים לכרסם או חרט ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בגלל שהתכנון הראשוני כפוף לרכב שנמצא (השלב הראשון הוא להחליף את המנוע לחשמלי ולייעל את הטווח), צריך רק לייצר תושבות למנוע חשמלי ופלטה מתאמת בין הגיר למנוע.

לפני שמתכננים משהו, צריך לראות באיזה רכב ובאיזה מנוע משתמשים.

לא צריך לתכנן דברים באוויר.

כן, יש לי מהנדס שמתכנן את החלקים ואת החשמל אבל בינתיים מעבר לתכנון קונקרטי של חלקים, אנחנו עסוקים בפיתרון בעיות תיאורטיות שלא איפשרו יעילות טובה של פרויקטים כאלו בעבר (אני רוצה להשיג טווח של 750 קילומטר למיכל דלק).

הבנזין אגב, מחובר למנוע 250 של אופנוע מקורר אוויר ולא למנוע החשמלי שמניע את הרכב.

פורסם

מנוע דיזל הוא כבד יחסית וההתעסקות איתו מסובכת יותר.

מה גם שעניין הרעש הוא נוראי.

יותר קל לעשות תיבה למנוע מקורר אוויר מאשר למנוע דיזל.

זה ישקול בערך 20% ממנוע דיזל מקביל.

• תוכן חדש...