Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו שניה של רצינות... התפריט של NG נראה ממש מוצלח, נראה לי שאחרי כל הדיבורים עליו הגיע הזמן לבקר שם סופסוף.

האם יש להיערך לעומס גבוה ואווירה קולנית, או שיש סיכוי לנהל שם שיחה נורמלית ולא לדפוק מרפק בראש לזה שיושב מאחוריי?

ב-NG אפשר לנהל שיחה.

אבל להזמין נתח (יענו פורטר האוס או פריים ריב).

"מקום של בשר", השכנה, יותר טובה (אבל אותו עיקרון, להזמין נתח), אבל גם NG טובה מאוד (שוב, להזמין נתח, לא סטייק).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי הנמל - אין כמו נמל תל אביב, ובשבת אחה"צ שמשי ונעים אני הכי אוהב להוריד פיש & צ'יפס ב-Pier 23. החומרים תמיד טובים

זה כי הם באותה בעלות כמו מול ים...

פאסט פוד איכותי.

אגב, אנשים טובים ישלחו אותך לגילי'ז בנמל - עדיף לך לוותר, המקום פשוט חלש ולא מצאתי שם שום דבר באמת שווה. סתם עומדים בתור.

גיליז זו תמיד סיבה טובה להזמין בבראסרי...

פורסם
להזמין נתח, לא סטייק.

סטייקים טובים לא חסר בקטלוניה, אבל בשביל פריים ריב איכותי צריך להרחיק למרכז ספרד, מה שלא כ"כ יוצא לי לעשות.

נבדוק מה יש למקומות שצויינו לעיל לומר על הנושא הזה.

הבשר הכי טוב שאכלתי בתקופה האחרונה היה דווקא שווינזהאקסה בווארי (אוסובוקו מבקר נמוך, בעברית). מוזר שזה לא

פופולרי במיוחד בארץ - מנה זולה יחסית, משביעה וקלה להכנה. עם השיווק הנכון, היה יכול להיות להיט באזורים מסויימים.

פורסם

שמע, אם אתה חובב בשר, אין שום מסעדה בישראל שתגיש לך בשר ברמה של מסעדת בשר איכותית בספרד, אז אל תפתח ציפיות גדולות מידי בקשר לבשר בארץ, פשוט חומר הגלם כאן לא ברמה גבוהה(גם לא בעבר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש מקומות בארץ שמגדלים לעצמם את הבקר והאמת, לא מצאתי הבדל כזה גדול לטובת מסעדות בחול.

2 שהייתי בהם ואני מכיר (בטוח שיש עוד):

1. לימוזין.

2. מיטשוס

השנייה היא רק למי שבא לעשות טיול ארוך אבל התוצאה מתגמלת.

בשתיהן היה בשר מעולה, כל אחת מהן עובדת קצת שונה אבל בשתיהן הבשר טוב מאוד.

פורסם

בכל מה שקשור למסעדות בשר - מאד חשוב לא להגיע בימים עמוסים כשהגריל עמוס גם. עדיף להגיע באמצע שבוע בשעה לא פופלרית ולהבטיח שמקדישים לבשר שלכם מקסימום תשומת לב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • אחראי פורום
פורסם
לטעמי האישי, בישול סתמי לחלוטין.

אם אתה לא גר בקיסריה או באור עקיבא, כל נסיעה מיוחדת להלנה היא מיותרת לחלוטין.

מעניין, ישבנו שם 10 אנשים, כל אחד עם מנה שונה (כמובן שהארוחה ישר הפכה לטעימות, כל אחד מהשני)

וזכורה לי רמה טובה ואחידה. גם של הבשר וגם של פירות הים.

דבר אחד למדתי משנים של חריש על מסעדות - מעטות שומרות על אחידות ברמת הבישול. על השירות אני בכוונה מדלג.

אתה יכול לאכול במקום 4-5 סטייקים מעולים ברציפות ובפעם הבאה לקבל גוש חצי שרוף וחצי שעוד חולם על מה הוא יעשה כשיהיה גדול.

+1 ללימוזין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אם אתה חובב בשר, אין שום מסעדה בישראל שתגיש לך בשר ברמה של מסעדת בשר איכותית בספרד, אז אל תפתח ציפיות גדולות מידי

שם המשחק הוא לא שלמות, אלא איכות ועקביות. דווקא בתחום הזה, המצב בארץ די טוב יחסית לאירופה.

אינני מחפש את הנתח המושלם בכל פעם. בשביל השלמות תמיד יהיה לי את ספרד, דרום אמריקה או מקומות אחרים.

אני מחפש מקום שאפשר לשבת בו ולהנות מארוחה איכותית, כזאת שהמחיר שלה לא יגרום לי לחשוב פעמיים לפני הזמנה,

כזאת שהאוכל בה לא יהיה גרוע באופן חריג או מוגש בצורה חובבנית, וכזאת שבשאיפה גם תכלול תוספת מקורית, שיכולה

להפוך את כל הסיפור להרבה יותר מעניין.

בישראל, נתקלתי במשהו דומה בזמנו ב"מיט-לופט" בראשל"צ. איכות סבירה, מחיר סביר, שירות סבבה, אבל ההום-פרייז

היו השוס של המקום, המשהו הנוסף הזה שלא היה קיים במקומות אחרים. זה מה שגרם לי לחזור לשם כמעט בכל ביקור.

כשאני מגיע לארץ, אני לא בהכרח מחפש איפה לשרוף הכי הרבה כסף, האופציות האלה פשוט עולות באופן טבעי כאשר

מדובר במסעדות איכותיות. אז כאמור, את מסעדות הגורמה אני שומר לפעמים אחרות, כאשר אני עם לקוחות או קולגות

עם תקציב בהתאם. בשבילי, ההמבורגר של מוזס הרצליה בשילוב עם האווירה של המקום, או הכנפיים של מיטלופט עם

ההום-פרייז שלהם, זה הכיוון. מקווה שגם הצלעות של NG, ההיצע של הבראסרי והתפריט של המקומות שהומלצו בחיפה,

יעניקו חווייה דומה, עם בשר או בלי.

פורסם

אם אנחנו כבר פה, מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הנתח הבא?

http://en.wikipedia.org/wiki/Skirt_steak

לא נתקלתי בו בארץ מעולם, אבל הוא עם טעם בשרי מאוד, הולך מצויין עד מדיום ואם חותכים אותו נכון, הוא גם לעיס בקלות. בן דוד של נתח הקצבים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא Skirt אבל אצל אבא שלי, כשהוא עושה אסאדו, יש Flank או Vacio, בספרדית.

אני אבדוק מהיכן הוא משיג... יכול להיות שאם יש את זה, ידעו לחתוך לך גם את מה שאתה מחפש.

פורסם

פלאנק הוא חתיכה שכנה אבל קשה בהרבה. אודה לך על שימוש בקשרים פה.

אגב, זו חתיכה זולה למדי בארה״ב וכך גם נתח הקצבים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא קשה ולא בטיח.

תעשה אותה לאט-לאט (שעה וחצי-שעתיים לנתח, תלוי בגודל/עובי), ייצא נימוח, וייתן לכל אנטריקוט בראש (טעם יותר עשיר, פחות תלוי בשומן, עם חריכה קרמלית/שומנית דקה מסביב).

כמובן שאין סכוי שיעשו לך אותה ככה במסעדה...

פורסם
יש מקומות בארץ שמגדלים לעצמם את הבקר והאמת, לא מצאתי הבדל כזה גדול לטובת מסעדות בחול.

2 שהייתי בהם ואני מכיר (בטוח שיש עוד):

1. לימוזין.

2. מיטשוס

השנייה היא רק למי שבא לעשות טיול ארוך אבל התוצאה מתגמלת.

בשתיהן היה בשר מעולה, כל אחת מהן עובדת קצת שונה אבל בשתיהן הבשר טוב מאוד.

מוסיף לרשימה את מרינדו, גם הם מגדלים את הבקר שלהם + שחיטה שלהם.

פורסם
לא קשה ולא בטיח.

תעשה אותה לאט-לאט (שעה וחצי-שעתיים לנתח, תלוי בגודל/עובי), ייצא נימוח, וייתן לכל אנטריקוט בראש (טעם יותר עשיר, פחות תלוי בשומן, עם חריכה קרמלית/שומנית דקה מסביב).

כמובן שאין סכוי שיעשו לך אותה ככה במסעדה...

יופי נחמה, כל היופי באומצת החצאית זה שלוקח לי חצי דקה למרוח עליה קייג'ן, עוד 5 דקות במחבת עם השומן שלה בלבד, ויאללה אוכלים. אחרי זה יש זמן להתלבש ולצאת לחולל בחוצות העיר. עם פלאנק יגמר הערב, זה נתח לסופ"ש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...