Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אתמול אני וחברה שלי הלכנו לסרט כלבת.

למי שלא יודע מדובר על סרט אימה ישראלי, אני בטוח שיש מספיק ביקורות באינטרנט שימכרו לכם כמה הוא סרט טוב. הבנתי שהושקעו המון מאמצי שיווק בו.

חברה שלי היא חובבת סרטי אימה ועל כן היא ביקשה שנלך לסרט ביחד.

אני חייב לציין שהסרט הוא חסר אלילה לחלוטין, 0% של חשיבה או גירוי מנטלי (משהו שהייתי מצפה שיקרה בסרט אימה מפותח) וחסר טוויסט לחלוטין.

סרט באמת עלוב.

הליהוק הוא ברמה גבוהה, כל השחקנים מפורסמים יחסית. אבל בזה מסתיים כל העניין בסרט.

בכל אופן אני שמח שלחברה שלי היתה הטבה של 1+1 בקולנוע כיוון שהסרט הזה באמת לא היה שווה 70 שקלים.

ממליץ לכם בחום לחסוך את כספכם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אין לי בעיה עם "סרט גרוע" או שהרעיון טוב והביצוע גרוע.

יש לי בעיה עם זה שמדובר על אשפה טהורה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בעיני פסגת היצירה הישראלית הוא דווקא "בופור", אם כי הספר טוב יותר, אני עדיין חושב שהוא סרט מעולה.

ראיתי כמה סרטים ישראלים בחיי, ולמרות שאני חובב קולנוע הוליוודי ולעיתים קולנוע זר,

אני צופה מידי פעם בסרטים ישראלים, גם "וואלס עם באשיר" היה לא רע בכלל - הסוף שלו מטורף, אבל מעבר לזה לא אשקיע בלראות סרטים ישראלים בקולנוע, גם את הסרטים הנ"ל ראיתי ב-DVD.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כן וואלס עם באשיר הוא ישראלי.

בכל אופן יש מספיק סרטים ישראלים טובים. אני לא מסכים עם לשלול סרט בגלל שהוא ישראלי.

מעצבן אותי שכל הביקורות באינטרנט על "כלבת" הן טובות. בסוף אתה הולך לראות את הסרט ואין מצב בעולם שמישהו יצא מהקולנוע ויגיד "זה סרט טוב" כי כולם חושבים שהוא חרא.

אז מאיפה לעזעזל יש כל כך הרבה ביקורות טובות על הסרט הזה???

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

נתחיל בזה שאני מסכים בגדול עם מה שאתה אומר, לא שווה ללכת לקולנוע בשבילו, אבל אני לא מסכים עם הקביעה שלך שזה אשפה. יש בסרט הזה עבודת מצלמה שלא רואים בארץ, קאסט טוב וכמה קטעים פשוט מעולים. חצי ממנו היה צריך לזרוק בעריכה אבל זה מה יש. בקשר להייפ - ככה זה בארץ. לא כל יום יוצא כאן סרט כזה, אז יש הייפ.



 

בקשר למלעיזים של הקולנוע בארץ - אין לכם שמץ של מושג על מה אתם מדברים. יש הרבה מאד סרטים מעולים שבחיים לא שמעתם עליהם שנעשו כאן, ובטח בהתחשב בתקציבים העלובים שסרטים מקבלים כאן. מי שלא חושב ככה שילך ויעשה כמה קורסים על קולנוע ישראלי באוניברסיטה ושיחזור לכאן חכם יותר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
×
×
  • תוכן חדש...