Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוטוקרס לא היתה חברת בת של טריומף אלא חלק ממה שנקרא "בריטיש ליילנד". וגם זה בערבון מאד מוגבל כי הבעלות שלה היתה ברובה ישראלית.

גם טריומף היתה חלק מבריטיש ליילנד.

ולכל זה יש להוסיף את אוטובוסי ליילנד שהשלדות שלהם הורכבו ב"לילנד אשדוד" שהיתה בשלב מסויים חלק מ"אוטוקרס"...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אוטוקרס לא היתה חברת בת של טריומף אלא חלק ממה שנקרא "בריטיש ליילנד". וגם זה בערבון מאד מוגבל כי הבעלות שלה היתה ברובה ישראלית.

גם טריומף היתה חלק מבריטיש ליילנד.

ולכל זה יש להוסיף את אוטובוסי ליילנד שהשלדות שלהם הורכבו ב"לילנד אשדוד" שהיתה בשלב מסויים חלק מ"אוטוקרס"...

בני

לא הייה לי מספיק פ"זמ בעולם באותה התקופה, וכמובן עם כל ההערכה אליך מי אני שאחלוק, אולם יש מקורות שכינו זאת כך ואשר גרסו כי בחומר הכתוב של חברת ליילנד באותו הזמן התייחסות לחברה היתה כ"שותף מעבר לים" ורשומה כ"ליילנד-טריומף (ישראל) בע"מ" באותה השנה עדיין באילת ובת לשני ביטניקים התעניינתי במדוזות וקרטיבים לפעמים לא הבדלתי....

לגבי האיש והמבט מפירסומת האלפא לי דווקא נראה שצריך היה להשתמש בו לפירסומת של לקסטיב לא???

אירית

פורסם
לבקשתה של רותם, מזכירת מועדון החמש, אני מעלה את הפרסומות הנוסטאלגיות המצ"ב. התמונות נשלחו אליה ע"י משה שטיין.

בברכה,

קובי

הי

אם לא ידעתם אבל טרקטור DAVID BROWN יש קירבה מאד אינטימית ל ASTON MARTIN... בעל החברה DAVID BROWN רכש את אסטון בתחילת שנות החמישים..

לכן לכל (כמעט) דגם של ASTON קוראים DB - על שם האדון. החל מ-DB2 לDB9 הנוכחי.

אז עם לא חשבתם שיש ASTON בישראל אז יש כמעט.

אלעד

פורסם

אבא שלי ביקש ממני למצוא לו את הפרסומת הזאת של הפיאט אונו טורבו. מצאתי, אבל רק בגודל די מגוחך. למישהו יש גירסה גדולה יותר במקרה?

בכל מקרה למי שלא יודע הפרסומת הזאת (שהיא מאוד מאוד בטעם לדעתי) נועדה לרמוז על כך שהמנוע של האונו טורבו נבנה בשיתוף עם חטיבת הפורמולה 1 של פרארי והשתמש בטכנולוגיה דומה (קצת הגזימו אולי אבל ניחא :???: ).

Uno.jpg

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
הי

אם לא ידעתם אבל טרקטור DAVID BROWN יש קירבה מאד אינטימית ל ASTON MARTIN... בעל החברה DAVID BROWN רכש את אסטון בתחילת שנות החמישים..

לכן לכל (כמעט) דגם של ASTON קוראים DB - על שם האדון. החל מ-DB2 לDB9 הנוכחי.

אז עם לא חשבתם שיש ASTON בישראל אז יש כמעט.

אלעד

האמת שגיליתי את הקשר הזה לפני שנה בערך ומאז אני הרבה יותר אוהב את הדיוויד בראונים של הקיבוץ ....עד לפני שנים בודדות עמדו פה 14 כלים של דיוויד בראון שעבדו שעות נוספות ....(לעבוד זה לא להניע ולנסוע למפגש אלא לעבוד בשדה או בהובלות כל היום ובלילה להרגיש את נחת זרועם של ילדים שמנסים ללמוד נהיגה לבד.....)

רובם כבר יכלו להיות אספנות אם היה חוק מתאים ,ורק בשנתיים האחרונות הם התחילו לנבול אחד אחרי השני .(ד"א אם יש למישהו בלוק מנוע לד.ב 1412 מוגדש החברה של המוסך ישמחו...)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בני

לא הייה לי מספיק פ"זמ בעולם באותה התקופה, וכמובן עם כל ההערכה אליך מי אני שאחלוק, אולם יש מקורות שכינו זאת כך ואשר גרסו כי בחומר הכתוב של חברת ליילנד באותו הזמן התייחסות לחברה היתה כ"שותף מעבר לים" ורשומה כ"ליילנד-טריומף (ישראל) בע"מ" באותה השנה עדיין באילת ובת לשני ביטניקים התעניינתי במדוזות וקרטיבים לפעמים לא הבדלתי....

לגבי האיש והמבט מפירסומת האלפא לי דווקא נראה שצריך היה להשתמש בו לפירסומת של לקסטיב לא???

אירית

אירית, אולי כפרסומת לדלתא הרומניה? או לתרופה נגד עצירות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
תרופה נגד עצירות == לקסאטיב.
אישפוז !!! או אולי אישלולית (לאור הריכולים....MAYBE YOU CAN USE ONE)תודה בשם שושן על ההבהרה, ובזאת אני מסכמת, אחרת בני יחטיף לי (לא שזה עונש....אבל זה לפורום אחר)

אירית

פורסם

לא ממש פרסומת אבל מתאים.

היסטריית סובארו מ-1954 עד 1986 .

מעניין ויפה..

אורן

hisrory1954_top.jpg

hisrory1970.jpg

hisrory1980.jpg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013