Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז לאחר שבוע והתרוצצויות אין סוף,עשיתי את התיקון במוסך אחר ולא איפה שהביטוח הפנה אותי.

כל החלקים מקוריים אך משומשים (כל חלק חדש ברכב הזה זה כמעט מגיע לסכום של עלות התיקון :evil: )+על הדרך פחחות וצבע בטמבון האחורי שהייתי צריך לעשות+צביעת הפלסטיקים של המראות מאחורה שירד להם הצבע.

חוץ מזה הכול מצויין ואני מאוד מרוצה,השוני היחידי זה הגריל שאני צריך לקבל אחר,היה בלבול והוא שם לי גריל ניקל של גלאנט 2000 ולא 2001 שכידוע הגריל של 2001 ספורט הוא בצבע הרכב וגדול יותר שמכסה את הפתח המוזר הזה בטמבון הקידמי.

והטמבון הקידמי,במקום פנס ערפל אחד משום מה יש 2,זהו דגם אמריקאי כפי שנאמר לי. לא ממש משנה לי.

אז הנה תמונות להתרשמות :)

http://www.siz.co.il/my/4mtmrgm0ljwn.jpg

http://www.siz.co.il/my/nmz2ytwkmq14.jpg

פורסם

דווקא יפה - תמיד אפשר לצבוע...

תתחדש! אחלה רכב סה"כ - תענוג לנהוג בו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זכור לי מקרה פה בפורום על מישהו שהביטוח רצה להשבית לו לנצ'יה, אבל בסוף הרכב חזר לכביש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זהו שאי אפשר לצבוע זה לא פלסטיק.. פשוט אחכה שינסה להשיג לי את הגריל המקורי כמו שהיה לי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רכבי יוקרה מפנקים אפשרי בהחלט למצוא בתקציב שלך, רק צריך לזכור שעליות האחזקה נורא יקרות.

תנו חיוך :-D הכול לטובה!

פורסם

מה עם לתקן את הרכבים בשטחים?

לקנות חלקים מפירוקיות בשטחים, להכניס את הרכב לעבודת פחחות ומנוע בשטחים - מעניין עד כמה תוכל לחסוך כאן ולהוזיל עלויות.

רעיון ממש טוב !

השאלה היא אם זה יישאר רעיון טוב בעינייך גם כשייגנבו לך את הרכב וייפרקו לו את הצורה בשטחים לפני שתשים לב שמשהו קרה.

בכל אופן, לפותח השרור- שמח שהצלחת להשאיר את הרכב ולתקן אותו . לפעמים זה עדיף על חיפוש רכב חדש עם הבלאגן הנלווה ומציאת רכב שמור.

ובדרך עשית פחחות לשאר הרכב :wink:

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

• תוכן חדש...