Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שם המשחק ברוסית, כי המשחק פותח ברוסיה.

חפשו את זה בגוגל- polnyy-privod-3-.

קשה לי להאמין שתמצאו גירסא אנגלית למשחק, באחת התגובות בגוגל, מישהו טען שהמשחק יצא ב3 בדצמבר השנה ברוסיה, וב2011 לשאר המדינות.

נב

יש אפשרות לשחק עם הגה, והג'יפים במשחק אמיתים (יש סמוראי, רנגלר, CJ ועוד)...

Honda civic EJ6

פורסם

חבל שהמשחק הזה משום מה לא רוצה לעבוד אצלי. :cry:

ניסיתי את HUMMER, אבל יש לו גרפיקה כזאת שלא רואים כלום ויש רק מירוצים. השליטה ברכב מוגזמת, צריך ללחוץ קלאץ' כדי להעביר הילוכים גם במקלדת. בנוסף, לא מזהה את ההגה שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzvipper, באיזה הגה אתה משתמש?

כדי שהמשחק יקלוט את ההגה שלי (DRIVING FORCE GT), הייתי צריך להגדיר בתוכנה של ההגה GAME PROFILE של המשחק הנ"ל, מה שיצר קיצור דרך למשחק בתוכנה של ההגה, שדרכו נכנסתי למשחק וזה עבד.

הבעיה היתה בזה שהמשחק לא מסתדר טוב עם ההגה, יש רטט מוגזם ורואים שהמשחק לא מתואם טוב עם ההגה.

לגבי הגראפיקה אני לא יודע על מה אתה מדבר, נסה להתעסק עם ההגדרות (רזולוציה, פרטים וכו').

לגבי מירוצים, יש גם טריאל ומירוצי התמצאות (מציאת צ'קפוינטים בעזרת מצפן).

כמו שכבר אמרתי, הMOTOR M4X הוא חוויה שונה לחלוטין.

Honda civic EJ6

פורסם

אני משתמש הסגה של לוג׳יטק, יש לו גז ברקס. לא יודע מה הדגם, אבל בnfs shift אני מסתדר איתו יופי.

מה שנימצא חן העיני בהאמר, זה רכבים של gm, יש אפילו יוקטן. ניראה שאני צריך עוד קצת לשחק בהגדרות שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב ילדים, הורדתי polnyy-privod-3 ולהלן הרושם הראשוני מהמשחק:

בהורדה היה קראק, הכל הותקן בהצלחה.

התחלתי לשחק. מה אני רואה? כל טקסט במשחק הוא קוביות. כנראה בגלל שהוינדווס שלי באנגלית ולא רוסית.

טוב מנחשים הגדרות. בחרתי את ההגה שלי באפשרויות המשחק, והתחלתי לשחק.

הגראפיקה מצוינת, שלל פרטים (אפילו עד הקטנים ביותר), המסלולים מרתקים מאוד (בוץ, בריכות בוץ, נהרות, עצים, מכשולי עצים ועוד). בוץ ניתז לכל עבר, הג'יפ מתחפר, גלגליו מתמלאים בבוץ והכל שמח ויפה.

יש טוטוריאל בהתחלה (בחור שמסביר ברוסית) איך להוריד לחץ בגלגלים, לנעול דיפרנציאלים, להפעיל 4X4 ואיך לחבר וו.

להלן הבעיות- ההגה רוטט כמו מטורף, בלי סוף, ופשוט בלתי אפשרי לנווט ככה. למה הם פיתחו את זה ככה?!?

}:-(

עדיין לא מצאתי אפשרות לידני נורמאלי מהתיבה של ההגה.

בינתיים אני חושב מה לעשות, כיצד לשחק? ובזמן שאני עושה את זה, אלך לשחק בMOTORM4X...

Honda civic EJ6

פורסם

לפי מה שהבנתי, המשחק HUMMER מסתבר שהוא למעשה גירסא לpolnyy-privod-3. סה"כ המשחק די נחמד. הגרפיקה רחוקה מאוד מ-NFS SHIFT והוא רץ כבד ממנו, אבל לקפוץ על סלעים, הרכב נהרס, אפשר לשבור גיר, להוריד או להעלות לחץ אויר. יש מלא שיפורים לרכב שאפשר לשים, החל מטורבו, בולמים, כננת, מיגונים ועוד. צריך לתקן את הרכב אחרי המסלולים אם הורסים אותו.

אבל לא מצליח להכריח אותו לעבוד עם ההגה שלי :(. עם מקלדת זה לא כיף.

פורסם

טוב פתרתי את בעיית הרטט.

tzvipper, למעשה, סדרת polnyy-privod היא כזאת:

polnyy-privod-1 נקרא גם UAZ 4X4

polnyy-privod-2 נקרא גם HUMMER 4X4

וההבדל הגדול הוא במשחק האחרון, polnyy-privod-3, שמשתמש לראשונה בUNREAL ENGINE.

לכן, שני המשחקים הראשונים מאוד דומים, רק הרכבים והמפות במשחק שונות.

tzvipper, להגה שלך אין שום דרייבר/ תוכנה? אינך יכול להזין את המשחק לתוכנת ההגה?

Honda civic EJ6

פורסם

אין צורך בדרייבר, המחשב מזהה אותו. הכל חוץ ממשחק הזה עובד.

• תוכן חדש...