Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד מעבר לרכב שטח, הייתי רוצה משחק סימולצייה איכותי (לא ארקייד, חשוב שיהיה אפשר ליראות ממושב הנהג, כולל לוח שעונים) לרכבי שטח. היה נחמד משהו בסגנון TRIAL שיהיה צריך לתפס על סלעים, לעבור נחלים וכד'.

מישהו יכול להמליץ על משחק כזה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

sd1985, תודה! ניראה שהמשחק מגניב. יש עוד משחק מעניין שבינתיים מצאתי HUMMER 4X4, יש שם את הרכבים של הקונצרן GM, אפילו יוקון (רק מדגם יותר חדש ממה שיש לי :-P).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הורדתי אתMOTOR M4X,התחלתי את הקרירה,הגעתי למוסך ואני לא מצליח להמשיך מישהו יכול לעזור?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

MOTOR M4X הוא משחק מצוין לפי דעתי. אני משחק בו עם הגה, ונהנה מכל רגע. משחק מאתגר ומגוון מאוד.

קנית כבר רכב? אם כן, תבדוק שלא נגמר לך הדלק. זה קורה, וצריך למלא דלק. קח זמן ללמוד את המקשים- יש הרבה.

יש שם מירוצי טריאל, באחה, טיפוס הרים ועוד שלל מירוצים שעדיין לא גיליתי. המפה גדולה, ואתה מסתובב בחופשיות.

לא יודע אם עקבת אחרי הטוטוריאל, אבל יש לך נ.דפרנציאל קדמי ואחורי, הילוך כח, 4*4, ועוד.

מה שמאתגר במשחק הוא שהמירוצים לא קלים, ומלבד זאת, הג'יפ נהרס! במידה ואתה מתנגש או נופל לבורות, הג'יפ נפגע, מתקמט, מעלה עשן ועוד. מאוד ריאליסטי, כמו עלות התיקון (לא זולה בבכלל). לכן רוב הזמן אני במינוס...

כמו בטריאל אמיתי, ניתן לצאת מהג'יפ ולהסתובב מסביבו, על מנת לתכנן טוב יותר לאן לנסוע, לראות מדוע נתקעת וכו'.

אין אפשרות לשבת במושב הנהג. רק מצלמה על מכסה המנוע (גם טוב) או מחוץ לג'יפ.

לגבי HUMMER 4X4, היה לי, סיימתי את המשחק. לדעתי הוא הרבה פחות ריאליסטי מMOTOR M4X, הוא ארקייד. ועם הגה הוא בכלל בלתי אפשרי. לחיוב, אוכל להגיד שהנופים מרשימים, וניתן לשחק בכיף עם מקלדת.

סיימתי גם את המקביל אליו- UAZ 4X4, אותו הדבר רק מתנהל ברוסיה, עם ג'יפים מתוצרת UAZ (המשחק באנגלית).

יש גם אפשרות לשבת במושב הנהג, ויש גם מירוצי טריאל.

בשני המשחקים יש אפשרויות שיפור הרכב, בשניהם יש ג'יפים אמיתיים, ולסיכום, הMOTOR M4X הרבה יותר טוב.

Honda civic EJ6

פורסם

קיבלתי רכב בהתחלה, ואמרו לי להגיע למוסך הגעתי למוסך נכנסתי, יצאתי והוא עדיין אומר לי לחזור למוסך.

איך אני מתקדם משימות, תחריות,דברים כאלה.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

מישהו יכול להעלות שמירה של המשחק?

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

למי שעדיין מחפש הורדה.

לא מצאתי טורנט.

אבל מצאתי HTTP אפילו 2 כאלו.

פה

http://www.divine-f.net/Thread-MotorM4X-Offroad-Extreme-Full-ISO-ENG--3622

אמנם בין קובץ לקובץ צריך לחכות 6 דק' באתר אחד ו חצי שעה באתר אחר אבל זה יורד בסוף.

נכון להודעה/שעה זו אני באמצע הורדה ולא ערב לטיב הקבצים.

פורסם

לא עובד אצלי המשחק משום מה. :(

פורסם

ולאלה שלא מבינים רוסית,איך קוראים למשחק?

ואם אפשר לינק עוד יותר טוב.

ההונדה סיויק מטוס.

• תוכן חדש...