Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על AUDI TT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רציתי לדעת מה דעתכם על AUDI TT מודל 2004 , איך הרכב מכל הבחינות ?

והאם באמת שווה להשקיע ברכב כזה בסביבות 120 אלף או עדיף ללכת על אוטו חדש באותו סגנון?

אני מחפש אוטו ספורט שיתאים לתקציב הזה בערך...

פורסם

שווה להשקיע? תלוי בך. כמובן שמדובר בקנייה לא רציונלית באם אינך עשיר. עלויות האחזקה בטח יהיו גבוהות למדי (טיפולים, תיקונים, ביטוחים, דלק) ובסופה של תקופה תפסיד אולי אפילו כפול ביחס למכונית רגילה חדשה. אבל בתמורה תקבל רכב מאוד מיוחד, עם עיצוב מהמם, איכות גבוהה, ביצועים מצוינים ותחושה יוקרתית. בתור מכונית ספורט היא לא מדהימה מבחינת היגוי והתנהגות, אבל אולי זה לא מה שאתה מחפש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מחפש רכב שגם יראה יפה מבחינה ויזואלית וגם במחיר סביר ואם אפשר חסכוני בדלק גם טוב...

חשבתי על AUDI TT כי הוא נראה לי באמת רכב על רמה..הדבר היחיד שקצת מרתיע זה המחיר שלו של סביבות 120 אלף עבור 2004..

פורסם

אלפא GT גם יפה וגם אופה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

היי ליאור,

כמו שאמרתי לך. אתה לוקח סיכון גדול של עלות אחזקה לאחר הקנייה.

אתה רוצה לקחת את זה על עצמך? עדיף שתחפש אוטו באותו סגנון רק במחיר יותר "עדין"

מה לגבי מיאטה? (יש תיבה אוטומטית?)

פורסם
אני מחפש רכב שגם יראה יפה מבחינה ויזואלית וגם במחיר סביר ואם אפשר חסכוני בדלק גם טוב...

חשבתי על AUDI TT כי הוא נראה לי באמת רכב על רמה..הדבר היחיד שקצת מרתיע זה המחיר שלו של סביבות 120 אלף עבור 2004..

חסכוני בדלק? יש עוד מספיק עלויות אחרות שיהיו גבוהות מאוד ב-TT מעבר לעלות הדלק. ממליץ לא לקפוץ מעל הפופיק אם הדברים האלו קריטיים עבורך.

אם אפשר - עוד התמקדות חוץ מ"שיראה יפה".

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מחפש אוטו ספורט במחיר סביר..תתן לי הצעות למכוניות אחרות באותו סגנון של TT אם אתה יכול..תודה לך.

פורסם

TT זה בעצם MK4 עם הרבה פוזה.

בתקציב שלך אפשר להכניס GTI MK5, שאולי תסובב קצת פחות ראשים של פרחות בטיילת ,אבל יש לה איכויות ספורטיביות עדיפות בהרבה.

V5

פורסם

TT זה רכב שהוא יותר פוזה ממה שהוא רכב.

הרכבים שיש למכירה רובם מרובי ידיים, חרושות, ולא אמינות.

הרכב יקר להחריד בטיפולים שלו ותקלות לא חסר לו.

בתקציץ כזה עדיף לך לקחת משהו מאותה משפהח כמו גולף GTI 07,08 אפילו שתהנה ממנה פי 10,

או אוודי A3 2.0T. וגם לא חסרים רכבים חדשים מהסוכנות באותו מחיר שלא יאכזבו אותך.

פורסם

מפתיע אותי שבסיגנון רכבים שאתה מחפש ובתקציב שלך, צריכת דלק זה בכלל שיקול ...

הצריכת דלק לא תהיה מעולה, אבל גם לא תהיה של האמר צבאי(אני מקווה :-)), היא תהיה ממוצעת מינוס.

• תוכן חדש...