Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על AUDI TT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש יונדאי קופה 2.0 ליטר משנתון מתקדם.

גם פוזה, גם חזקה יותר מרכב סטנדרטי עם עלויות אחזקנ שפויות בהרבה מהTT.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
חפש יונדאי קופה 2.0 ליטר משנתון מתקדם.

גם פוזה, גם חזקה יותר מרכב סטנדרטי עם עלויות אחזקנ שפויות בהרבה מהTT.

עידן

מסכים איתך.

אם קצת יותר גמישות בכסף הוא גם יכול למצוא מודל 08 אחרי המתיחת פנים.

פורסם

באמת שאני לא מחפש פוזה ובכלל לא תכננתי להחליף את הרכב שלי (אימפרזה 2002 עם כל התוספות) אבל יש לי טרייד אין על TT

מודל 2004 ואוטומט...אני מבין שזה לא קנייה נורמלית להשקיע מעל 100 אלף על רכב כזה..בואו רגע נתעלם מכל זה..אני שואל מבחינת הרכב עצמו , מוצלח או לא מוצלח? הבנתי שצריכת הדלק לא הכי טובה.

עוד שאלה שרציתי לדעת , רכב מסוג כזה כל כמה זמן צריך לעבור טיפול? הבחור אומר שהרכב טופל רק במוסך מורשה אבל עוד לא בדקתי ספר טיפולים ומתי בדיוק הוא עשה טיפול אחרון.

פורסם

נכון לרגע זה בסכום הנ"ל אתה מוציא סיאט ליאון חדשה 1.8 TSI

מהחנות, אומנם ידנית, אבל קיים גם דגם בעל גיר DSG ועם מנועים צנועים יותר יכנס לך לתקציב.

למה לשים 120K על רכב יד 2 ? ועוד 2004 WTF

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

הבחור מחפש פוזה יחסית קיצונית ואת זה אין ללאון.

בתחום הביצועים ללאון אין מה להתבייש גם לא מול הTT.

אם זאת, אני ממליץ לפותח השרשור לעשות נסיעת מבחן על הלאון.

בכתום או בחרוק היא תסובב מספיק ראשים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...