Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש שעון לעצמי. נהתקציב הוא באיזור ה4K ש"ח עם אפשרות לגלוש מעט כלפי מעלה.

בינתיים מסיבוב קצר היו כמה דגמים של סרטינה שאהבתי אבל החלטתי לקבל עוד המלצות היות ואני יודע שבפורום יש מומחים לכל תחום :-P .

אז על מה הייתם הולכים בתקציב הזה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע איך תוכל לקבל המלצות לשעון, הרי זה טעם דיי אישי,

זה כמו לשאול איזה אוטו אתם אוהבים בתקציב 40K

אולי אתה נגד שעונים כבדים/מגושמים/זהובים/משובצים או אוהב דיגיטלים/מתכות מורכבות/מותגים/זיופים.

זה שעון ליציאה ? ליומיום ? לעבודה ?

יותר הגיוני לבקש המלצה למקום בו יש מגוון גדול של שעונים/מחירים טובים/אתר טוב מהארץ-חו'ל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בדיוק כמו בקנית רכב. תגדיר שימושים וסגנון ונוכל ליעץ לך.

כעיקרון ניתן להשיג ב4K שעון קינטי של סייקו עם תאריכון אין סופי. זה התיכת קוצפליקיישן. גם המנגנון מאוד מדוייק.

אבל אם בא לך על איזה שם בצרפתית, נראה לי כדי להתאמץ ולחפש לונג'ין שיתאים לך.

לונגיין עדיפים על טיסו וסרטינה אבל גם יקרים יותר. ההבדל באיכות חומרי הקופסה ורצועה. המנגנון כמעט זהה.

פורסם
תגדיר שימושים

.

שיציג את השעה.

:lol:

סתם נו,בצחוק.

לפותח השרשור, כמה אתה יכול לגלוש למעלה ?

מה לגבי שעון יד שנייה ? תחפש אתרים ייעודיים לעניין, לפעמים אפשר למצוא שם שעונים מצויינים במחירים מאוד זולים והם לרוב גם עוברים פוליש חיצוני ונראים חדשים לחלוטין, כמובן שמגיעים עם כל התעודות הרלוונטיות.

אני אישית מחפש כרגע את אחד מאלה: omega-seamaster-aqua-terra-co-axial-chronograph-dial.jpg

planetocean_2218.50.00.JPG

כל פעם מחדש אני מתחרמן מהשעונים האלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ממש במקרה יש לחבר שלי את הכתום עם רצועת עור ולא מתכת.

הוא עולה 15K. אני אישית די מאסתי באומגה, אבל מנגנונים קו-אקסיאליים שלהם מדהימים.

פורסם

טוב,כמובן שאתם צודקים ולא מקדתי מספיק. השעון הוא לא ליום-יום כי אני בקבע ולמטרה זו יש ג'י-שוק.

הכיוון הוא יותר לשעון אלגנטי. דוגמא לשעון שממש אהבתי זה הסרטינה DS פודיום ביג.

במחיר הזה אני מבין שאומגה טאג וכו' אפילו לא קרובים להכנס לי בתקציב ויד שניה זאת לא אפשרות כי ההורים רוצים לקנות לי את זה מתנה ליום ההולדת והם לא באמת יחפשו יד 2.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

באיזור תקציב של 6500 שקלים תוכל אולי להכניס שעון של טאג.

אני אישית מאוד אוהב את הסגנון שלהם, מה גם שהם פונים בין היתר לחולי ההגה שלנו עם הסדרות הספורטיביות שלהם.

אבל קח אותי בערבון מוגבל, אני משוחד כי אני כרגע עונד שעון שלהם.

מה שכן, לא הייתי ממליץ לך על המותגים היוקרתיים (טאג וצפונה מכך) כיוון שבמחירים ה"שפויים" לרוב מדובר במנגנון מופעל סוללה, ולהחליף סוללה בשעונים האלה זה סיפור לא זול בכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בינתיים לא ראיתי טאג בתקציב (גם לא ב6.5). אני אשמח לדעת אם יש המלצות למקומות טובים לקנות בהם את השעון באיזור המרכז. ואיך אני מוודא מקוריות של שעון כי לפעמים ההפרשים בין החנויות די גדולים.

מהסיבוב שעשיתי היום ראית גם טיסו שאהבתי. דגם שנקרא PRC200 שהוא גם עם מנגנון אוטומטי:

http://www.tissotwatchstore.com/watches/tissot.asp?watch=T014.427.11.051.00

שעונים של סרטינה אהבתי את הDS פודיום והDS ספאל ששניהם עם מנגנון קוורץ :

http://www.kultamerja.fi/liitetiedostot/verkkokauppa/12368.jpg

http://www.guldsmedebutik.dk/images/DS_Podium_Big_Size_Internet%28RGB%29.jpg

מה דעתכם? לתת משקל למנגנון (בעיקרון אני מעדיף אוט')? עוד הצעות בסגנון והמלצה למקום קניה, ואיך אני מוודא שאני קונה שעון אמיתי?

פורסם

כחובב שעוני טאג יש לך את השעון הזה:

1CB9F12282.jpg

שעון TAG HEUER אנלוגי דיגיטלי מסדרת AQUARACER

שעכשיו נמכר במבצע בחנויות במחיר של חמשת אלפים ש"ח.

פורסם

יש עוד שעונים של טאג במבצע או רק זה?

פשוט לא סובל שעונים דיגיטליים.

פורסם

אתה לא חייב להשתמש בכל התקציב

הנה אחד שישאיר אותך עם עודף

Cat_148190_%281978%29.jpg

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

זה בדיוק מה שהמלצתי מהתחלה.

התיכת שעון. אבל סייקו.

זה כמו ניסאן GT-R מול אודי R8.

אסקולות שונות. למרות שסייקו מבחינת מנגנון יותר ממדהים וייחודי.

• תוכן חדש...