Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואוריס, שזה לא בנאלי כמו ברייטלינג או אומגה (סליחה למי שיש)

ועדיין לא רע -

http://www.amazon.com/Oris-676-7603-4051LS-Chronograph/dp/B001F8A6XW/ref=sr_1_4?s=watches&ie=UTF8&qid=1291985841&sr=1-4

בהצלחה...

וואי, אהבתי.

כמה עולה כזה בארץ?

אני לא כל כך מבין את החבר'ה פה שמציעים לו שעונים שהם ג'י-שוק יוקרתי. נראה ספורטיבי ומיועד לפורענות רק של ברייטלינג או טאג או טיסו.

הבחור אמר כבר שיש לו ג'י-שוק לצבא.

לדעתי גש באמת לאחת החנויות, ואל תסתכל על החברה או המנגנון, אלא איך השעון נראה, נראה על היד, ועולה.

משכנתא זה קל

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור בעלים הגאה של שלושה אוריסים אני לא יכול שלא לפרגן עלטעם מוצלח למי שהציעה. אם כי באופן כללי המנגנונים שלהם מבוססים על ETA בדיוק כמו ברייטלינג ואומגה והמותג נחשב לנחות משני הראשונים. לפחות בחו"ל.

זה לא מפריע לאשתי להעיף את האומגה ולונג'ין קוארץ שלה וללכת עם אחד האוריסים שלי.

פורסם

מתעלק על השירשור.

אני רוצה לקנות לאבא שלי ליום הולדת CERTINA 456529.jpg

במשביר לצרכן מציעים אותו אחרי מיליון סוגי הנחות ב-2050 שקל. מגיע עם חמש שנות אחריות. חברה טובה ? מותג טוב ? שעון אמין ?

אשמח לתגובות.

עריכה: כרגע נכנסתי ל certina.co.il ומסתבר שכל טיים הם יבואן רשמי שלהם, יש סיכוי לקבל הנחה יותר גדולה ממחיר השעון אצלם ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שמעתי שמועות שהיבואן מתרחק ממתן אחריות לשעונים שניקנו במשביר בטענה של ייבוא מקביל אבל אלו רק שמועות ואין לי מושג עד כמה הן מבוססות.

אני אישית לא אוהב להחליף שעון בין שעות העבודה לשעון "יציאה" והולך עם שעון שהוא מספיק ספורטיבי ליום יום אבל גם מספיק אלגנטי לערב (לטעמי לפחות, אני לא מהמתגנדרים)

17129351588430810000.jpg&width=380&height=400

רק ששלי עם טבעת חיצונית כסופה ולא אפורה.

אם תרצה אני יפנה אותך לחנות באיזור המרכז שאני בקשר מצויין עם המנהלת והיא גם דאגה לי למחיר הכי טוב שמצאתי על השעון (ועשיתי סקר שוק ענק כולל בחו"ל) וגם זמן אספקה בטווח של ימים למרות שהיו צריכים להטיס אותו משוויץ בהזמנה מיוחדת עקב מחסור בארץ.

הוא בעל משקל סביר אבל ממש לא קל לעומת השעונים מהטיטניום.

אגב, את לונג'ין הרבה לא מכירים בארץ לפי מה שאני יודע והופתעתי שהרבה פה מכירים את החברה, פה מה שלא ארמני במקרה הרע ואומגה סימאסטאר במקרה הטוב לא נחשב :-P

אני אישית לא יילך עם ברייטלינג (מכל הדגמים) וגם לא עם אומגה סימאסטר בגרסאות הפשוטות (ללא כרונו) עקב היותו נפוץ וגם שכיחות האנשים שהולכים עם זיופים שלהם ואינני רוצה שישליכו את זה גם עליי.

פורסם

לי יש שני שעונים של CERTINA , אחד ליום יום מסוג DS PODIUM BIG עם רצועת מתכת , בדיוק כמו בלינק הבא:

http://www.certina.com/Collection/Gent-Quartz-Collection/DS-Podium-Big-Size/C001-617-11-057-00.aspx?pi=0

השעון השני שלי הוא לאירועים וכאלה , גם הוא DS PODIUM רק מסדרת הSQUARE, בלינק יש את השעון כפי שהיגיע אלי,

עם רצועה חומה , אני קפצתי באחד מביקורי במרכז (אני מהצפון) אל היבואנים אירו-אסיה ורכשתי רצועה מקורית שחורה מעור, הרצועה הותקנה לי ללא תשלום נוסף וכעת השילוב בין רצועת עור שחורה ופנים לבנים נראה פצצה בעיני :

http://www.certina.com/Collection/Gent-Quartz-Collection/DS-Podium-Square/C001-517-16-037-01.aspx?pi=0

רציתי לרכוש לעצמי את הדגם שהוא לימיטד אדישן שלהם מסדרת הDS ACTION אבל ירדתי מזה .. החלטתי להמשיך הלאה ..

http://www.certina.com/Collection/Gent-Quartz-Collection/DS-Action/C013-417-27-207-00.aspx?pi=0

בלי קשר לזה שיש לי פטיש לשעוני G-SHOCK ו-PRO TREK שאותו אני מרגיע עם רכישת שעון כזה או אחר מידי פעם,

כרגע על הכוונת הG56 הענק החדש :

http://www.hiddengarments.cn/?p=16815

אני בהחלט ממליץ על סרטינה , שלי נהדרים ואין לי חרטות על הרכישה שלהם לרגע, השעון היום-יומי שלי אוכל מספיק מכות , והוא מתפקד כמו ענק, נראה מצויין ומרשים מתמיד.

אם להמליץ על חנות במרכז: יש בדיזינגוף סנטר את אינטר-טיים , הם היו נחמדים אלי ועשו לי מחיר נהדר על הDS PODIUM BIG SIZE בשבוע הראשון ליציאתו בארץ, עד היום אני מדבר איתם לפני שאני רוכש שעון , אם הם נותנים מחיר טוב , אני בא אליהם מהקריות ורוכש.

בהצלחה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
מי היבואן ואיך אני פונה אליו ?

מניסיון, הייתי גם בחנות היבואן בפ"ת וקיבלתי בחנות של הרשת מחיר יותר טוב בחנות של הרשת אך שאינה חנות היבואן.

אם אתה מעוניין פנה בה"פ ואני ייתן לך את הפלאפון של המנהלת.

פורסם

בזמנו חיפשתי שעון בסכום הנ"ל כמתנת אירוסין מההורים של אישתי.לאחר חיפושים רבים בחרתי elini dn249.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שעון יפיפה, חידשת לי שיש להם גם שעונים ללא יהלומים.

אישית לא ניתקלתי עדיין.

האם הלוחות השחורים הם מקרמיקה?

פורסם

לא מקרמיקה.

השעון מאוד מרשים.

רכשתי אותו לפני כשש שנים ברויאלתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפי מה שידוע לי רוילאטי כבר לא משווקים את החברה.

הם מוכרים כיום רק סייקו,פרארי ועוד איזו חברה חרטא.

• תוכן חדש...