Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגב לשמשה POLO בצ'מפיון 230 ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

גם אתה לא עשית עסקה מדהימה ,לקחת אמריקן איגל במחיר של בוש .

איל לדעתי יש להם כאן טעות בתימחור ,אסור שחלק חליפי יעלה יותר מהמקורי

המקורי הוא הרף העליון לכל תימחור .

אני מאמין שאם תעדכן אותם שיש להם כאן טעות אתה תקבל כסף בחזרה ,

או שתבקש אחד נוסף ,הרי שילמת מחיר כפול .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון של 3 החלפות בפולו 2001:

החלפה ראשונה- סט של בוש שהוחלף אצל רון: התחיל להרעיש מיידית. החלפתי כעבור זמן קצר.

החלפה שנייה- בצמיגיה הקרובה... 40 ש"ח לסט חליפי. אין רעש. ניגוב טוב הכל בסדר.משךחורף ללא בעיות. בקיץ כבר הרעיש.

החלפה שלישית- כמו השנייה גם הפעם אני מרוצה.

ההמלצה הנובעת מהנסיון שלי: במגבים ללכת על הכי זול. עבורי עושה את העבודה הכי טוב.

0.02$

אורן

פורסם

לפני כשלושלה שבועות החלפתי מגב קדמי (כן, מגב, לא מגבים, בוולקן יש רק מגב אחד מקדימה, קונספט שאותו העתיקו לאחר מכן פרארי עם הFXX) למגבי פלקס "אוניברסליים", מגיעים עם שלושה סוגי תופסנים בתוך הקופסא, עולים בסביבות ב30-50 ש"ח ליחידה. ובינתיים, מנגבים נהדר, אין לי אפילו תלונה אחת. אם מישהו רוצה אני יכול לברר לכם לגבי קיום של חיבורים ספציפיים לרכבים ספציפיים למגבים האלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
גם אתה לא עשית עסקה מדהימה ,לקחת אמריקן איגל במחיר של בוש .

הבוש עולים יותר, אמרת אצלך 140 ש''ח. שילמתי 120 ש''ח על אמריקן איגל וגם חסכתי נסיעה וזמן, למרות שרציתי לבוא אליך. דרך אגב, מסניון עם פאג'רו שהרכבתי להם אמריקאן מאוטו דיפו ב-80 ש''ח החזיקו כשנה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• ספונסר פורום
פורסם

ספציפית אני לא אוהב את המותג הזה האמריקן איגל

בגלל שהם מחזיקים המון זבל ,אבל אם המגב עושה את העבודה

אז למה לא ,סחטן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
הבוש עולים יותר, אמרת אצלך 140 ש''ח. שילמתי 120 ש''ח על אמריקן איגל וגם חסכתי נסיעה וזמן, למרות שרציתי לבוא אליך. דרך אגב, מסניון עם פאג'רו שהרכבתי להם אמריקאן מאוטו דיפו ב-80 ש''ח החזיקו כשנה.

המגבים המקורים של השמשה הקידמית משנת 2006 של גולף דור 5 שברשותיי עדיין מחזיקים מעמד יופי אז למה לקנות זבל סיני כול שנה ?

איזה כייף לי :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
עדכון :

בדיוק חזרתי מלדיקו יבואן בוש (בראשל"צ) וסוף סוף מצאתי את מה שחיפשתי :

מגב אחורי לגולף דור 5 / פולו המדוברת (וגם טיגואן, טוארג, פאביה ורומסטר) עלה לי 80 ש"ח פלוס מע"מ (סה"כ 94)

הדגם קרוי A330H ולקח לי זמן למצוא מהו כי הוא לא קיים בקטלוגים בארץ.

גנבו אותך :-)

יום שישי רכשתי מגב מקורי לגולף דור 5 אצל שחר מוטורס בחולון(צ'מפיון) במחיר של 59 שקלים.

דרך אגב, המגב המקורי שמותקן אצל כבר כ-3 שנים לא נשחק/נסדק/נקרע אלא קצת ייבש ועשה קצת חריקות בזמן הניגוב לכן מבחינתי הוא שווה כול אגורה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...