Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגב לשמשה POLO בצ'מפיון 230 ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג מגבים לאימפרזה עלה לי 8 שקלים.אחלה מגב ,קניתי גם לאשתי לשרייד.מחזיק מצוין ושייגמר אעיף אותו בשמחה מהרכב.:)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רון אני מבין מה אתה אומר, אבל יוצא שאנחנו קונים מגבים של בוש והם כמעט חד פעמיים - משתמשים בהם 3 חודשים ועד החורף הבא הם כבר יבשים.

או שמע אני טועה?

אתה לא טועה לגמרי - אבל אם תקפיד להשתמש במגב הוא לא יהרס בכל עונה.

ברכבי הפרטי החלפתי רק השנה את הבוש המקוריים שקניתי כחלק מיישור הקו של הרכב (יישור הקו נעשה ב2003)

כמובן שהחלפתי למגבים חדשים של בוש, אבל הרעיון לשימור המגבים הוא פשוט:

השתמש בהם - לפחות פעם בשבוע, גם בקיץ - הפעל את השפיצרים, ותן למגבים לעבוד קצת - להרטב ולשמור על הלחות שלהם - כמו שאמר רון, השמש היישראלית הורגת אותם.

בנוסף - כיסוי לרכב, אם אתה משתמש בו - גם הוא יאריך את חיי המגבים

ואחרון אחרון חביב - כשאתה שוטף את הרכב, אחרי הניקוי הפנימי, אל תתבייש - קח את הסמרטוט שמלא בג'ל לחות לדשבורד, ותעבור איתו גם על הגומי של המגבים.

אצלי זה החזיק מעולה :)

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ערב טוב לכולם,

קראתי את הת'רד ופשוט אני לא מופתע מצ'מפיון. היכן שהם יכולים, הם פשוט קורעים את הלקוחות.

המגבים המקוריים בגולף הקודמת שלי החזיקו מעמד (תחזיקו חזק) 5.5 שנים ואני לא צוחק.

פשוט בשביל לשמור עליהם צריך להשפריץ על החלון (גם שהוא מאוד נקי) , בכל יום פעם אחת מעט מים.

גם עכשיו בגולף שלי המגבים מקוריים ומנקים פשוט מעולה. בלי חומרים ובלי שום תוספים, רק מים רגילים פעם ביום.

אז עשו לעצמכם הרגל קבוע, השפריצו באופן קבוע.

לילה טוב

Golf 2008 MK5

פורסם
קנית אותו בדרום עזה ?

קרוב.

בקריות ב"צליל וחלק".

אחלה ,אין טעם להוציא יותר כסף .בעבר היו לי BOSH והם שווים בדיוק כמו אלו :*

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
אנחנו מחזיקים במלאי מגבים כאלו של בוש העלות היא 120 שח לפני מעמ לזוג .

סט מגבים של בוש לגולף דור 4 עולה 80 שח לפני מעמ ,שווה להחליף גומיות?

האם יש לך גם מגבים שיתאימו ל-A4 שנת 2002?

זה מחבר מיוחד שאין לאף אחד :|

פורסם

מסכים עם IRON-MAN

אם זבל סיני שעולה 40 ש"ח ו-BOSCH שעולה 80 ש"ח

ילכו לעולמם אחרי 3~4 חודשים של חורף (מנסיון)

אם הרכב עומד רוב היום בשמש.

לא רואה סיבה לקנות מותג.

זה אומנם חסכון מזערי אבל כמו שאמרו פה

שום מגב לא יכול להתמודד עם השמש הישראלית.

• ספונסר פורום
פורסם
האם יש לך גם מגבים שיתאימו ל-A4 שנת 2002?

זה מחבר מיוחד שאין לאף אחד :|

באלו יש לי רק מקוריים ואתה יכול לקבל 10 אחוז הנחה ממחיר החברה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בקיצור בהזדמנות הראשונה שיש לי אני אצל רון מחליף מגבים.

רון, יש מגבים לגולף 4 במלאי?

ועוד דבר, כמה עולה האחורי, והאם הוא במלאי?

Bimmer

פורסם

עדכון :

בדיוק חזרתי מלדיקו יבואן בוש (בראשל"צ) וסוף סוף מצאתי את מה שחיפשתי :

מגב אחורי לגולף דור 5 / פולו המדוברת (וגם טיגואן, טוארג, פאביה ורומסטר) עלה לי 80 ש"ח פלוס מע"מ (סה"כ 94)

הדגם קרוי A330H ולקח לי זמן למצוא מהו כי הוא לא קיים בקטלוגים בארץ.

תהנו.

נ.ב. למי שמחפש מגב אחורי לגולף דור 4, יש לי חדש בקופסה שקניתי לרכב הקודם במחשבה על החורף הקרוב ויצא שלא הגעתי עם הרכב לחורף אלא מכרתי אותו :) מוכן למסור במחיר סמלי - חצי ממחיר העלות.

נ.ב.2 .מי שחושב שמגבים ב8 שקל או כל הזבל הסיני מתקרב לבוש או VALEO, שיחשוב שוב.

מבחינתי זה אביזר בטיחות לכל דבר וזה התבטא בסערה שהיתה השבוע. מגב אחורי גמור גרם לי לראות אפסית בחלון האחורי.

למי שקמצן בנשמה (סליחה, חסכן) שיפרק בקיץ את הבוש ויאחסן אותם יחד עם הבגדי חורף :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר של מגב אחורי מקורי בחברה הוא 47 שח לפני מעמ

למה שילמת 80 על הבוש ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
עדכון :

בדיוק חזרתי מלדיקו יבואן בוש (בראשל"צ) וסוף סוף מצאתי את מה שחיפשתי :

מגב אחורי לגולף דור 5 / פולו המדוברת (וגם טיגואן, טוארג, פאביה ורומסטר) עלה לי 80 ש"ח פלוס מע"מ (סה"כ 94)

הדגם קרוי A330H ולקח לי זמן למצוא מהו כי הוא לא קיים בקטלוגים בארץ.

תהנו.

נ.ב. למי שמחפש מגב אחורי לגולף דור 4, יש לי חדש בקופסה שקניתי לרכב הקודם במחשבה על החורף הקרוב ויצא שלא הגעתי עם הרכב לחורף אלא מכרתי אותו :) מוכן למסור במחיר סמלי - חצי ממחיר העלות.

נ.ב.2 .מי שחושב שמגבים ב8 שקל או כל הזבל הסיני מתקרב לבוש או VALEO, שיחשוב שוב.

מבחינתי זה אביזר בטיחות לכל דבר וזה התבטא בסערה שהיתה השבוע. מגב אחורי גמור גרם לי לראות אפסית בחלון האחורי.

למי שקמצן בנשמה (סליחה, חסכן) שיפרק בקיץ את הבוש ויאחסן אותם יחד עם הבגדי חורף :D

שילמת יקר ! אני רכשתי אצל חבר הפורום רון מגב אחורי+זרועה מקורים ב-120 או 140 שקלים עבור גולף דור 5.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה קנית זרוע ? זה לא אמור להתכלות...

המחיר של מגב אחורי מקורי בחברה הוא 47 שח לפני מעמ

למה שילמת 80 על הבוש ?

כי המגב האחורי שלי היה גמור ברמות של התפוררות, הייתי ליד לדיקו ולא רציתי להגיע לגשם הבא בלי מגב אחורי.

לצערי הסיכוי שלי להגיע אליך (או לחברה) בשעות הפתיחה נמוך מאוד מכיוון שאני תמיד עובד בשעות אלה בימים א-ה' ולומד בימי שישי בבוקר :(

אז בשביל 40 שקל הפרש... חבל לדחות את זה.

פותח השרשור דיבר על 200 שקל למגב אחורי מקורי , לפי המספרים שלך - עבדו עליו בצ'מפיון....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פותח השרשור דיבר על 200 שקל למגב אחורי מקורי , לפי המספרים שלך - עבדו עליו בצ'מפיון....

לא דיברתי על 200 ש''ח למגב אחורי, אמרתי 230 למגב קדמי כ''א ואני משאר כי למגב האחורי גם. מוסך רון מסר כי המגב האחורי עולה 47 ש''ח, וזהו. אני בינתיים הסתדרתי עם AMERICAN EAGLE קדמיים שמגיעים בול עם אותם תופסנים כמו המקורים והם עלו 120 ש''ח לזוג.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...