Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כ 7 חודש קניתי את הסיאט איביזה החדשה והיא קטנה מדי ורציתי להחליף .

הדילמה שלי היא בין HONDA JAZZ הגרסא הכי יקרה שלהם לבין יונדאי I30\I30CCW

חשוב לי שתהיה מרווחת בפנים גם לנהג וגם לנוסעים, חשוב לי הסחירות שלה (אם וכאשר ארצה למכור אותה) ושתחזיק מחיר.

בין היתר חשוב לי כמובן איכות של הרכב בפנים והאיבזור (בגלל זה אני הולך על הגרסאות היותר יקרות בשני האפשרויות)

היום הייתי ביונדאי וראיתי את הרכב הוא ממש נחמד אבל משהו בי צורם לקנות אותה ,

בהונדה צורם לי הגיר הרובוטי שלה שדי מפחיד אותי.

מה אתם אומרים?

פורסם

לידיעתך הג'אז עברה מתיחת פנים, והגיר האוט' הרציף שלה (ששרת בדור הקודם) הוחזר במקום הרובוטי המפגר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

רק שעל פי העיתונות היא תהיה זמינה בארץ רק ממרץ...

ה i30 והג'אז שתיהן מכוניות טובות - אבל משתי קטגוריות שונות. הג'אז ענקית יחסית לקטגוריה שלה, ויש בה פתרונות מגניבים (ספסל אחורי מתרומם - שימושי הרבה יותר ממה שחושבים), ה i30 היא רכב מקטגוריה אחת למעלה, וה CW אוורירית אף יותר באיזור תא המטען.

הכל עניין של צרכים.

פורסם

כן אני יודע שגאז מתחדשת במרץ בתיבת הילוכים רציפה כמו שהיה לה פעם ואם אני אלך על גאזז אז אני כמובן אחכה עד מרץ. עכשיו גם אני מסתכל על סיוויק ולא יודע מה עדיף כי סיוויק 5 דלתות עולה כ 150 ובאותו מחיר אפשר לקחת היברידית. אני יודע שזה קטגוריות שונות אבל אני אומר אם כבר כסף כזה אז אולי עדיף היברידי או שזה לא שווה ?

פורסם

אתה מאוד לא ממוקד. אולי תגדיר את צרכיך באופן יותר מדוייק ואז תגש לבחור רכב? למשל - אתה מבקש רווחה לנוסעים, רק שאתה שוכח לציין כמה נוסעים ואיזה מאפיינים יש להם (ילדים במוזבי בטיחות? מבוגרים המתקשים להכנס ולצאת?), דרישותמתא המטען, מאפייני נסועה, מאפייני טעם אישי וכו'.

לפיכך - נסה לחשוב מה אתה באמת דורש מהרכב ובאיזה סדר עדיפות, אח"כ בקש ייעוץ. אחרת, כפי שכתב המנהל כאן, תקבל מתכון לעוגת שמרים במקום המלצות לרכב תואם לצרכים.

וכמובן כיון שהחלפת הרכב כרוכה בהפסד כספי לא קטן, בדוק שוב אם האיביזה לא יכולה לספק את צרכיך עוד תקופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+1 עם המלצת קודמי.

תגדיר מה הצרכים שלך [מהירות \ גודל \ נוחות].

תגדיר מה התקציב שלך.

האם אתה מעוניין ברכב חדש או משומש .

אני יכול להגיד לך שאם אתה מעוניין לחסוך 20K אתה יכול לרכוש חלק מהדגמים במבצע סוף שנה מחברות הליסינג שמנסות להיפטר מעודפים של רכבים חדשים עם 0 ק"מ ובניילונים החיסרון שאתה יד שניה [אבל אתה מקבל מכתב שמוצהר בו שהרכב נמכר בעצם מחברת הליסינג].

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...