Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Clarion 785USB VS alpine 9855R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את אחד מהם רציתי לדעת איזה מכשיר נחשב יותר איכותי?

המטרה הסופית זה לבנות מערכת בסיסית איכותית

תודה לעוזרים

פורסם

אני מרוצה מאוד מה9835R שלי, אולי וותיק, אבל בהחלט מספק את הסחורה (הלוואי ששאר הרכיבים היו מיישרים איתו קו)

מציע לא מעט כיוונים, EQ, TR, BASS FOCUS, חיתוכים ראויים ועוד.

אני מניח שהדגם המדובר יציע אף יותר

יש משהו ספציפי שאתה מחפש בHU מלבד איכות? (ממשק, עיצוב וכו'?)

M-TECH E46

פורסם

מכשירים דומים מאד מבחינת הפיצ'רים שלהם. אין באמת עדיפות מכרעת לאחד מהם, אולי מלבד הUSB המיותר בעיניי.

אישית, אני אוהב ומעדיף את הממשק והמראה של האלפיין. אחרים, יתחברו דווקא יותר לקלאריון.

פורסם

אותה גברת בשינוי אדרת ,אם מדובר על מכשיר חדש אז הקלריון לוקח בגדול כי הוא זול משמעותית

המראה של האלפיין מעודכן יותר וממשק הגלייד טאצ' דורש התרגלות מסויימת יש כאלו שאוהבים ויש כאלו שלא

עניין של טעם אישי ,יתרון נוסף לקלריון הוא יציאת ה-USB המובנת.

פורסם

לקלריון ואלפיין יש צליל שונה. אם תצליח למצוא מתקין שיאפשר לך להקשיב ברכב שלך - מומלץ מאוד.

פורסם

אני הולך עם האלפיין...

לדעתי אלפיינים נשמעים יותר טוב, והם בבירור יותר נוחים. הממשק של הקלריון מתסכל.

ולאלפיין כמדומני יש שוק טוב יותר.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

+1 לאודיו קינג ולצביקה.

המכשירים מאוד דומים מבחינת הפיצ'רים שלהם, הקלריון נמכר בסכום נמוך משמעותית כחדש, ביד שניה המחירים ממש לא רחוקים אחד מהשני.

הקלריון נסחר סביב ה- 900 ש"ח והאלפיין הנ"ל נסחר סביב ה- 1000 ש"ח (לקחתי כדוגמה שני חברים שקנו לאחרונה, וחשוב להתייחס למחיר שהוא נמכר בפועל ולא את מה שמבקשים עליו).

בפועל- דווקא השוק של הקלריון טוב יותר כיד שניה. למה? פשוט מאוד, המכשירים מאוד דומים מבחינת ביצועים, אבל הקלריון זול יותר.

מבחינת איכות צליל- אחרי שקראתי כמה וכמה שרשורים בארץ ובעולם, ושמעתי חוות דעת של אנשים שהיה להם את שני המכשירים, אני נאלץ להסיק שההבדלים בין המכשירים מבחינת איכות הצליל הם קטנים, מהסיבה הפשוטה, הביקורות מבחינת איכות הצליל מתחלקות כמעט באופן שווה בין הקלריון, האלפיין והפיוניר 880PRS.

האלפיין יותר יפה ונוח לתפעול.

הקלריון בא עם USB

אנשים מתלוננים על הקרוס של האלפיין שגורם לרעשי לוואי בסלופ 18DB.

אנשים מתלוננים על האקולייזר של הקלריון שהוא לא מדויק עד כדי לא שמיש.

דעה אישית שלי, כאחד שהיה לו את הקלריון כשנה וחצי, השיקולים שלך צריכים להיות:

1. לאיזה מכשיר התחברת יותר.

2. נוחות.

3. שימוש ב USB.

4. תקופת אחריות נותרת.

5. מחיר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עשיתי השוואה דומה אצלי ברכב,

החלפתי ראש בראש אלפיין 9887 (שנניח שאיכותו דומה ל9855) וקלריון 785.

ההבדלים לא מאוד גדולים, הסאונד של הקלריון רך יותר לעומת האלפיין שאומנם מעט יותר חד אבל הסאונד שלו יותר מפורט משל הקלריון.

מבחינת סאונד אני חושב שהאלפיין עדיף ואהבתי אותו יותר, באותה נשימה אני מחזק את דעת החברים למעלה שאולי כדאי לך לבחור בהתאם לפיצ'רים הדרושים לך (USB, תצוגה וכו').

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
לקלריון ואלפיין יש צליל שונה. אם תצליח למצוא מתקין שיאפשר לך להקשיב ברכב שלך - מומלץ מאוד.

אם במבחן עיוור תוכל להבדיל שוב ושוב בין קלריון 785 לאלפיין 9855 על אותה מערכת אני מביא לך 1000 דולר מזומן.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אכן לקריון ולאלפיין יש צליל שונה לחלוטין.

הסאונד של הקלריון הרבה יותר חם ועדין מהאלפיין אני אחד שהיה לו את שני המשירים על אותו סטאפ.

הבעיה היחידה בקלריון בסדרה הזאת כמו שסרול אמר הקרוס (החיתוכים) והאיקולייזר לא מדיוק בכלל וקשה מאוד להגיע לכיוון טוב אם המכשיר הזה הסאב והרמקולים מנגנים בעולם משלהם, אבל חוץ מזה הסאונד ממש טוב.

פורסם
אם במבחן עיוור תוכל להבדיל שוב ושוב בין קלריון 785 לאלפיין 9855 על אותה מערכת אני מביא לך 1000 דולר מזומן.

אתה מעדיף לשלם במזומן?, אין לי בעיה לקבל גם העברה בנקאית\paypal\תשלום בגולות\גוגואים

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ואתה יודע את זה יוני בגלל שאתה פתחת אותו ומדדת את רמת הדיוק של הקרוס האקטיבי וטיב החלקים לעומת האלפיין ?

לי יש 785 ואין לי שום בעיה להגיע לתוצאה מצויינת , לא מבין אותך מה קשה פה.

כאילו אם אתה שידחתה רמקול כזה וטוויטר כזה ולא יצא טוב אז זה כמובן הרדיו דיסק כי אתה גאון ...

הסאב והרמקול מנגנים בעולם משלהם .... בסדר ... וזה הרדיו דיסק אשם.

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...