Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Clarion 785USB VS alpine 9855R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם במבחן עיוור תוכל להבדיל שוב ושוב בין קלריון 785 לאלפיין 9855 על אותה מערכת אני מביא לך 1000 דולר מזומן.

בחנתי את אלפיין מול קלריון מול סוני (לא זוכר את הסדרות) אצלי ברכב במשך שעתיים. אני מודה שלא עשיתי את ההשוואה בצורה עיוורת - אין לי מספיק ניסיון כדי לבצע את הפרוצדורה בעיניים סגורות.

כתוצאה החלפתי את אלפיין בן חודשיים בקלריון.

תשמור על 1000 דולר, לפי המודעה אתה צריך אותם יותר ממני.

פורסם

"אני מודה שלא עשיתי את ההשוואה בצורה עיוורת"

כל מה שרלוונטי , תלמד לדבר לעיניין מבלי לעקוץ כמו ילדה בת 18 שנפרדו ממנה ב SMS.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ברגע שיהיה לך על הסט אפ שלך אלפין כזה אתה תבין את האבדל.

אבל אם אתה אומר שאתה מרוצה תיסלם, לי זה לא אספיק.

אבל לקלריון הזה יש כמה בעיות שאולי תבכין בהם רק שתשמע את המוסיקה שלך על סט אפ נורמלי:

1.חוסר דיוק ביציאות ה-RCA OUTPUT (ואתה יכול לראות שאתה משחק בווליום מבנוני לגבוה איך הסאב מקבל שינוי דרסתי בווליום ולא שומר על עליה בהדרגתיות אם הרמקולים שלא נדבר גם שהרמקולים נכנסים לעיווט, אבל אם אתה לא אוהב לשמוע לפעמים חזק ורוב אז הזמן ווליום בנוני אז זה בסדר, הרדיו הזה פרפק לך.)

2. "ואת זה כבר ציינתי " אין דיוק כלל בחיתוכים וגם כמעט לא מרגישים שחותכים מתדר לתדר וגם את זה אתה יכול לבדוק תקפוץ מ-50-80-125 ותראה איזה בלעי ואני בספק אם לא חתכתה מהמגברים. בגלל שהקרוס שיש במכשיר הזה על הפרצוץ.

3. V6 שיש למגברים שזה טוב ולא טוב זה נותן יותר נקיון מרעשי רקע אבל זה מגביל אותך במגברים ואי אשפר לפתוח גיינים יותר מידי ומגביל אותך בעוצמה מאוד.

4. הממשק שלו לא נוח בכלל ובמיוחד למי שהרדיו יושב למעטה ליד ידית ההילוכים אז בכלל הוא בבעיה אם כפתור הוליום שעולה ויורד לעומת האלפין שלפנל שלו זויות צפיה.

ובקשר לבחינת המכשיר.

לא רק על הסט אפ שלי בחנתי וראיתי, אלה על הרבה מאוד סט אפים שאני ואתה לא נגיע עוד הרבה זמן תאמין לי ואף אחד מהאנשים לא מרוצה מהמכשיר ואני לא מדבר על אנשיר שזה מכשיר גבוהה ראשון שלהם ממעבר של פיוניר או JVC פשוט מה שקרה איתך אם היה לך בעבר רדיו יותר טוב לא הייתה קונה אותו הרי, אז להשוות רדיו אם הרבה הרבה יותר דקדוק בפיצרים באיקוליזר ובכל דבר שיש בקלריון, שבאלפין יש פי 4 אפשרויות על אותו פיצר, תסלח לי אבל אין ספק שהאלפין פה לוקח ועולה על הקלריון הצפציפי הזה בכמה וכמה רמות.

אם הייתה אומר לי 9855 או 955 של קלריון הייתי אומר לך זה כבר עולם אחר, אבל קלריון 786 ? כל הפיצרים שם בלעי אחד גדול ומי שרכש אותו אני מצטער בשבילו כי הוא אצטרך לשדרג לפחות הרווחת יציאת USB.:lol:

אני לא מנסה להקוץ ולא כלום אני מאוד מחבד אותך רק שאתה שולל מכשיר שאני מאחל לכל אחד כזה ברכב.

פורסם

בהחלט ביקורת מקצועית .

בהחלט הגיוני שחברה מכובדת כמו קלריון תוציא מכשיר לשוק האמצע עם כל האפשרויות שבורות ולא עובדות.

גם מאוד הגיוני שאנשי האוזניים הזהובות שומעים הבדלים בין האלפיין והקלריון , כמובן תשאל מישהו האם ההבדל שאתה שומע הוא לרעה או לטובה ואין להם מושג ...

לקלריון יש באנדפאס על הקרוס של הסאב , כיוון GAIN על כל הערוצים , כיוון פאזה לכל זוג רמקולים , ובפילטר ה HI PASS "המעפן והמסכן" אתה יכול לרדת עד ל 25 הרץ ... וכן מן הסתם שומעים את זה.

כל זה אין באלפיין , כמובן על פי יוני כל זה לא עובד.

מספיק לחפש CLARION VS ALPINE בגוגל בשביל להבין מה חושב העולם ... בעיקר ב DIYMA.COM , קצת מקצועי יותר.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
"אני מודה שלא עשיתי את ההשוואה בצורה עיוורת"

כל מה שרלוונטי , תלמד לדבר לעיניין מבלי לעקוץ כמו ילדה בת 18 שנפרדו ממנה ב SMS.

זה מניסיון אישי? בזמני לא היו פלפונים.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב היתבלבלתי פה לגמרי.. כל אחד טוען משהו אחר, אני נימצא כרגע גם בהיתלבטות באיזה מכשיר לבחור,המחיר לא משנה לי, חשוב לי איזה מכשיר יותר איכותי,בעל אפשרויות כיוון רבות יותר,וזהו בעיקר.. תודה לעוזרים:)

פורסם

הרגע נכנסת ל TOP TEN של ההקפצות הכי ישנות :)

אין פה מה להבין יותר מדי, הדעות חלוקות, יש מי שאוהב את האחד, יש מי שאוהב את האחר, כמו ברוב הדברים.

אם המחיר לא משנה, יש F#1 Status באיביי, באזור ה 3000$ :)

הכוונה שלי היא- אם אתה רוצה תשובה רצינית, תשאל ברצינות. ציין אילו רכיבים יש לך, איך אתה מתכוון להגביר, מה הרכב, יש או אין בידוד, בניות למיניהן וכו'.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חחחחחחחחחחחחחtop 10 .. אני תמיד מחפש לפני שאני פותח פוסט :), חח הכוונה שאין לי בעייה של תקציב היא בין שניהם, מיכוון שההבדלים במחיר בינהם לא ממש גבוהה ואני יכול להרשות לעצמי להוסיף עוד 100-200 שקל. אשמח לתשובה עניינית, או במילים אחרות במה אתם הייתם בוחרים במצב שלי, הרכב הוא טויוטה קרינה, אין בניות, איטום יש רק מאחורי הרמקול ומיסביב לו,תודה ולילה טוב:),קומפוננט- מורל דוטק אוביישן 6, מגבר 4 ערוצים - mac audio zx4500, סאב - קיקר cvr, מונובלוק- סאונדאון 1500 ,- clarione cz200

פורסם

כן אתה צודק,אבל אני לא יודע אם האלפיין יתן לי תוצאה טובה יותר,אין לא יודע במה לבחור,נגיד שבשתיהם יש רק mp3 ,מי עדיף עם הרכיבים שיש לי?,וכמובן מה יהיה יותר טוב גם לשדרוגים עתידיים?

פורסם

אני אישית הייתי הולך על האלפיין, עם שניהם אפשר להגיע לתוצאה מעולה. אני יותר אוהב את הצליל שלהם משאר של הקלריון.

אם אתה מוותר על הusb אז לך על האלפיין. זאת דעתי

A3

K04 Inside

פורסם
ברגע שיהיה לך על הסט אפ שלך אלפין כזה אתה תבין את האבדל.

אבל אם אתה אומר שאתה מרוצה תיסלם, לי זה לא אספיק.

אבל לקלריון הזה יש כמה בעיות שאולי תבכין בהם רק שתשמע את המוסיקה שלך על סט אפ נורמלי:

1.חוסר דיוק ביציאות ה-RCA OUTPUT (ואתה יכול לראות שאתה משחק בווליום מבנוני לגבוה איך הסאב מקבל שינוי דרסתי בווליום ולא שומר על עליה בהדרגתיות אם הרמקולים שלא נדבר גם שהרמקולים נכנסים לעיווט, אבל אם אתה לא אוהב לשמוע לפעמים חזק ורוב אז הזמן ווליום בנוני אז זה בסדר, הרדיו הזה פרפק לך.)

שטויות,אני לא מבין מאיפה אתה מביא את השטויות האלו,ברגע שהמערכת מכוונת הכול ליאנרי ושום דבר לא מעוות.

2. "ואת זה כבר ציינתי " אין דיוק כלל בחיתוכים וגם כמעט לא מרגישים שחותכים מתדר לתדר וגם את זה אתה יכול לבדוק תקפוץ מ-50-80-125 ותראה איזה בלעי ואני בספק אם לא חתכתה מהמגברים. בגלל שהקרוס שיש במכשיר הזה על הפרצוץ.

בוא תשמע אצלי ברכב מרגישים שינוי בין כל דרגת חיתוך,וגם בין כל דרגת מתלול(סלופ),צריך להיות חרש כדי לא לשמוע

3. V6 שיש למגברים שזה טוב ולא טוב זה נותן יותר נקיון מרעשי רקע אבל זה מגביל אותך במגברים ואי אשפר לפתוח גיינים יותר מידי ומגביל אותך בעוצמה מאוד.

גם שטויות,תפתח גיין כמה שאתה רוצה,אבל אתה לא צריך!

4. הממשק שלו לא נוח בכלל ובמיוחד למי שהרדיו יושב למעטה ליד ידית ההילוכים אז בכלל הוא בבעיה אם כפתור הוליום שעולה ויורד לעומת האלפין שלפנל שלו זויות צפיה.

נוחות זה דבר סובייקטיבי,לי המכשיר נוח אני מגיע לכל פונקציה בשניה,הבאסה היחידה היא שאין גלגלת ווליום,חוץ מזה אני בקושי מתקרב למכשיר יש שלט.

ובקשר לבחינת המכשיר.

לא רק על הסט אפ שלי בחנתי וראיתי, אלה על הרבה מאוד סט אפים שאני ואתה לא נגיע עוד הרבה זמן תאמין לי ואף אחד מהאנשים לא מרוצה מהמכשיר ואני לא מדבר על אנשיר שזה מכשיר גבוהה ראשון שלהם ממעבר של פיוניר או JVC פשוט מה שקרה איתך אם היה לך בעבר רדיו יותר טוב לא הייתה קונה אותו הרי, אז להשוות רדיו אם הרבה הרבה יותר דקדוק בפיצרים באיקוליזר ובכל דבר שיש בקלריון, שבאלפין יש פי 4 אפשרויות על אותו פיצר, תסלח לי אבל אין ספק שהאלפין פה לוקח ועולה על הקלריון הצפציפי הזה בכמה וכמה רמות.

אם הייתה אומר לי 9855 או 955 של קלריון הייתי אומר לך זה כבר עולם אחר, אבל קלריון 786 ? כל הפיצרים שם בלעי אחד גדול ומי שרכש אותו אני מצטער בשבילו כי הוא אצטרך לשדרג לפחות הרווחת יציאת USB.:lol:

אני לא מנסה להקוץ ולא כלום אני מאוד מחבד אותך רק שאתה שולל מכשיר שאני מאחל לכל אחד כזה ברכב.

כבר הרבה זמן שלא שמעתי כלכך הרבה שטויות,בין שני המכשירים האלו אין טיפת הבדל בגוון של הסאוונד,היה לי את שניהם!

אתם תמשיכו לצרוב דיסקים וכל שניה להחליף אני מסתדר עם הDOK של ה32 ג'יגה שיש לי.

שאר התגובות באדום

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...