Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:mm_yeah: לרכב.

:mm_yeah:על ההתקנה.

סע בדרכים טובות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחירה מאוד לא מאוזנת של רכיבים.

9000 שח על סאב ומגברים ,עם מערכת OEM וסט מורל הייבירד .?

שמתי לב שהבנתה את הטעות ואתה כבר חושב על לשדרג את המערכת המובנת.

חבל שלא התיעצתה עם חברי הפורום.

פורסם

תתחדש ותהנה:)

לדעתי, בלי שום רצון לבאס, היית צריך לחכות טיפה.

הר"ד זמני- ועל כן המנחת זמני ,התיבה לסאב זמנית, מה תעשה עם הרכיבים האלה אחר כך?

כמובן שאני לא בא להיכנס לשיקולים כלכלים, פשוט לדעתי זה נראה שגוי.

לפי המגברים, ההיבריד ישאר פסיבי ?

אפשר לשאול למה לא קנית מונו לסאב?(אם לא התבלבלתי ואחד מהם הוא מונו ואז בטל שאלה זו )

בהצלחה, אשמח לראותך במפגשים.

פורסם

חבל שהם לא השאירו את הצנרת פליטה מנרוסטה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
מבלי לפגוע-מיהו בוני ?(אין כמוני? :wink:)

בוני אדם מקסים (הבנתי שהוא חבר טוב של יוסי ) , מתקין טוב ! יודע את העבודה ומאוד יסודי. (עבד יחד עם יוסי על הרכבים שלי )

והתקנה יפה (התקנת יוסי טיפוסית )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
בחירה מאוד לא מאוזנת של רכיבים.

9000 שח על סאב ומגברים ,עם מערכת OEM וסט מורל הייבירד .?

שמתי לב שהבנתה את הטעות ואתה כבר חושב על לשדרג את המערכת המובנת.

חבל שלא התיעצתה עם חברי הפורום.

כאילו ותשמע הבדלים מטורפים בין מנחת אודיסון על מערכת מקורית כזאת לבין אלפיין 9855 או פיוניר 880 ...

אין צורך להדגיש את ה"מאוד" ... אני בטוח שנשמע מצויין.

אני בטוח גם שהסאב לא נשמע BOOMY כי הוא תיבה פתוחה , אם כי נציל יותר וחזק יותר ועם פחות עיוות :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תלוי ביחידת הראש של הרכב הזה - אם היא לא מנגנת בצורה מלאה את תחום התדר התחתון הוא ישמע הבדלים שמיעים בסאונד.

אם הSNR של המערכת המקורית הוא לא טוב - שום מנחת לא יעזור לו. ובנושא של שימוש במנחתים כולל מנחתים טובים מאוד שהם גם פרוססור כמו ה"קוסם" של רוקפורד - יש לי הרבה נסיון, ההבדלים שמיעים. אפרופו דווקא המערכות המקוריות של אלפא אמורות להיות טובות - התוצאה ברכב של רנזי היתה ממש טובה לטעמי.

עד כמה שידוע לי הוא משדרג את הסט "על הדרך" היות ובנוכחי ישנה בעיה בטוויטר.

מה שרציתי לשאול את תמיר זה אם הסלסטרה RA אכן מגביר בכבוד את הסאב (מספק לו 0.75 קילו וואט בגישור ב4 אוהם... צריך להיות די והותר) - רק מעניין אם יש כאן באמת דגרדציה בתחום הזה של הספקטרום ע"י הHU המקורי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
חס וחלילה!

פליאתי באה ממקום של הפתעה גמורה וחוסר ידיעה ובהחלט אין ולא עלתה בי נימה זו או אחרת.

אין בי שום ספק שכפי שרמת העבודה של יוסי מיודענו גבוהה -בד בבד-גם רמת יד ימינו.

בהזדמנות זו אגיד-נעים לי מאד ובהצלחה.

ליאור

ליאור אין לי בכלל ספק בעניין אתה אחד האנשים הכי מפרגנים שאני מכיר. רק לשם הבהרה עדיין אין לי עובדים מדובר בחבר לתחום שעזר לי באותו יום.

פורסם

תשמע - אני לא יודע אם אפשר להגדיר אותו "דור העתיד".

זה לא ילד בן 18, אלא מתקין עם רזומה והמון ניסיון.

בכל מקרה גם אני יעיד שהעבודה של בוני ברמה מאוד גבוה, ההקפדה על הפרטים ואיכות העבודה היא ללא ספק בסטנדרט "יוסי אלפיין". 8)

פורסם

תתחדש.

נראה מצויין ושילוב מצויין של רכיבים, מקווה שגם נשמע ככה, כי בדרך כלל אם הרדיו המקורי זה סיוט פשוט, גם אם יש לך רכיבים טובים מסביב.

פורסם
כאילו ותשמע הבדלים מטורפים בין מנחת אודיסון על מערכת מקורית כזאת לבין אלפיין 9855 או פיוניר 880 ...

אין צורך להדגיש את ה"מאוד" ... אני בטוח שנשמע מצויין.

אני בטוח גם שהסאב לא נשמע BOOMY כי הוא תיבה פתוחה , אם כי נציל יותר וחזק יותר ועם פחות עיוות :)

אז אתה אומר שאין חשיבות ל:

אקולייזר

טיים קורקשן

קרוס אובר 3WAY

יציאות פראווט גבוהות

יציאות RCA איכותיות

DAC איכותי

פורסם

אני עדיין לא החלטתי מה יותר יפה , מה שיש מתחת למכסה מקדימה או מה שיש מתחת למכסה מאחורה 8)

ויוסי - זה כבר רגיל ...:twisted:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...