Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנג'ל אייז יוסיפו לדעתי.

רכב ייפיוף.

תודה, אבל אני לא אוהב את האנג'ל אייז.

בשביל מה בדיוק צריך הנמכה בגולף CL רגילה ?

אלא אם כן הבולמים המקוריים גמורים ואתה אומר - אם כבר, אז כבר.

למה לא? זה נראה יותר יפה. הבולמים שלי במצב טוב, אז מה?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

תעביר את ה-R1R קדימה, תנצל אותם.

אייל, למה לא לשפר התנהגות, יציבות ומראה ב"גולף CL רגילה", שיפורים כאלו נועדו רק למכוניות ספורט?!

רואים שהשקעת ואתה אוהב את הרכב סחתיין!

אם בא לך תמיד אפשר לצלם :wink:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הקדמיים שלי הם מישלין (לא יודע ממש איזה דגם) אבל הם יבשים. יש בהם עדיין הרבה (יחסית) "בשר" ואני מעדיף לשרוף אותם קודם (למרות שאני מפרפר לעיתים רחוקות מאד).

אפשר לצלם אחרי כמה "שיפורי" מראה שיש לי בראש. אפשר לארגן פוטושוט של גולפים (או VW?) באיזה לוקיישן מגניב. :)

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם
כי הוא רשם בדיוק בהודעה מעליך שהוא עושה את זה לשם היופי...

למה לא להנמיך טויוטה קורולה? זה אותו סדר גודל...

נכון, זה בעיקר בגלל היופי החיצוני אבל לא יזיק קצת יותר יציבות כשמתחשק לי לקחת פנייה במצב רוח "מייקל שומכר". ואני לא אומר שאני משוגע על הכביש, אלא ההפך.

B///MW אומר לחבר:

פורסם
לא לזלזל בכוחו של הדולפין ידידי. אני משער שהוא מוסיף בין 10-15 סוסים.

הדולפין מוסיף כוח דג, לא כוח סוס, אני מבקש לדייק !

נכון, זה בעיקר בגלל היופי החיצוני אבל לא יזיק קצת יותר יציבות כשמתחשק לי לקחת פנייה במצב רוח "מייקל שומכר". ואני לא אומר שאני משוגע על הכביש, אלא ההפך.

הנמכה לכשעצמה לא משפרת מאומה לגבי אחיזה, והקשחה (שבד"כ מגיעה עם הנמכה אבל לא בהכרח) תשפר התנהגות אם כבר,

אבל לא בהכרח אחיזה (יציבות זה מושג לא ברור לי). יש הבדל בין המושגים האלו ורצוי שתקרא קצת בנושא לפני שתשפוך כסף לחינם.

הקשחת יתר, דרך אגב, על כבישי ארצנו, תפגום באחיזה ברוב המקרים, ההתנהגות אולי תשתפר, אבל הביטחון לנהוג מהר יירד.

הרכב נראה טוב, תשמור עליו, ובינתיים - סע בדרכים ישרות !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

למה לא להנמיך טויוטה קורולה? זה אותו סדר גודל...

אם עושים את זה ליופי אז למה לא באמת?

3378748170_0e4ee6684c_b_copy.jpg

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
הדולפין מוסיף כוח דג, לא כוח סוס, אני מבקש לדייק !

הנמכה לכשעצמה לא משפרת מאומה לגבי אחיזה, והקשחה (שבד"כ מגיעה עם הנמכה אבל לא בהכרח) תשפר התנהגות אם כבר,

אבל לא בהכרח אחיזה (יציבות זה מושג לא ברור לי). יש הבדל בין המושגים האלו ורצוי שתקרא קצת בנושא לפני שתשפוך כסף לחינם.

הקשחת יתר, דרך אגב, על כבישי ארצנו, תפגום באחיזה ברוב המקרים, ההתנהגות אולי תשתפר, אבל הביטחון לנהוג מהר יירד.

הרכב נראה טוב, תשמור עליו, ובינתיים - סע בדרכים ישרות !

אתה צודק, יתחן שכוונתי ביציבות הייתה התנהגות. פחות Body Roll שמאפשר לקחת פניות מהירות יותר (אני עדיין לא אומר שאני משוגע על הכביש. זה כבר מובן). אבל בוא נגיד ש85% מהכוונה שלי להנמיך זה בגלל היופי.

B///MW אומר לחבר:

• תוכן חדש...