Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

שאלה פרקטית.

יש לי יונדאי אקסנט שנת 2004, מנוע 1500.

יש לי שני דרכים לנסוע לעבודה:

1)29 קילומטר לכיוון אך כמעט רק בדרכים מהירות וסה"כ בין 25-30 דקות נסיעה.

2)17 קילומטר לכיוון אך רובה בדרכים עירוניות ועומס תנועה וסה"כ בין 35-40 דקות נסיעה.

איזה דרך יותר חיסכונית בדלק?

תודה מראש.

פורסם

אם האוטו שלך צורך 1/8.5 בכביש עירוני ו 1/14.5 מחוץ לעיר, הרי בשני המקרים אתה מבזבז 2 ליטר דלק לכיוון.

פשוט תחליט מה יותר חשוב לך: לחסוך בזמן (10 דקות לכיוון) או בקילומטרז' (12 ק"מ לכיוון).

בכל מקרה נסיעה בכביש מהיר - יותר בריא לרכב.

פורסם
היי חברה,

שאלה פרקטית.

יש לי יונדאי אקסנט שנת 2004, מנוע 1500.

יש לי שני דרכים לנסוע לעבודה:

1)29 קילומטר לכיוון אך כמעט רק בדרכים מהירות וסה"כ בין 25-30 דקות נסיעה.

2)17 קילומטר לכיוון אך רובה בדרכים עירוניות ועומס תנועה וסה"כ בין 35-40 דקות נסיעה.

תודה מראש.

פרקטית ,טוב מכנית ,עדיפה ויעילה , חסכונית לטווח ארוך, ונצילות מקסימלית , הדרך הארוכה עדיפה.

גם למצב השקט הנפשי הארוכה יותר מועילה מאוד .

פורסם

פשוט תחליט מה יותר חשוב לך: לחסוך בזמן (10 דקות לכיוון) או בקילומטרז' (12 ק"מ לכיוון).

בכל מקרה נסיעה בכביש מהיר - יותר בריא לרכב.

ואת המכירה במחיר הגבוה יותר מבצעים בסופו של דבר באמצעות הרכב שעמד בפקקים וצבר ק"מ נמוך יותר.

פרדוקס.

אופנוען

פורסם

אם חסכון בדלק הוא השיקול היחיד - סע מיכל דלק אחד בדרך אחת בעקביות, מיכל אחד בדרך אחרת בעקביות, ותשווה כמות גיחות. בהנחה שתקפיד שנסיעותך האחרות בתקופת הבדיקה לא יהיו שונות מהותית, תקבל תשובה הכי אמינה.

אבל! אני בהחלט מסכים עם franz0987 בנושא הזה.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

+1

אני נמצא במצב תיאורטית דומה נסיעה של 11ק"מ דרך העיר ופקקים של 14 קמ"ש מהירות ממוצעת

או נסיעה של 20 ק"מ דרך כביש מהיר במהירות תיאורטית של 40 קמ"ש ממוצע.

אבל תיאורטית משום שכל פעם שניה שיצא לי לנסוע בכביש המהיר זחלתי לאורך כביש 4 מרעננה עד צומת מסובים

ובצומת מסובים "טסתי" לי על 40 קמ"ש עד לירידה לצומת הסירה.

הכל שאלה של זמנים ועומסים.

אני בד"כ מעדיף את הדרך שחוסכת לי זמן.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני תמיד מעדיף את הדרך שחוסכת לי עצבים.

אם זה 30 ק"מ בדרך מהירה וזורמת או 15 ק"מ בפקקים עירוניים ורמזורים, אין פה בכלל שום דילמה מבחינתי.

V5

פורסם

עצבים ,חוסר שקט , דריכות , שעמום , הם סוג של מצב בו שרוייה הנפש.

שלא לדבר על שחיקה מוטורית , אבל זה לשרשור נפרד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...