Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחר על הבוקר אני מתחיל בהרכבה לאט לאט של המערכת..

ברשותי שני מגברים(אחד של lightning audio ואחד של Mac audio) אני"אקבור" אותם ברצפה של הבגאז'.

וגם סאב של rockford fosgate- פאנצ' ישנשן..

אשמח לשמוע הצעות לסאב נוסף ולקומפוננט קדמי..

ששנייהם יעלו בסביבות ה4 אלף .

ההגברה בגישור החזקה ביותר שלי היא 287 RMS של הלייטנינג..

אני מקווה שיהיה איכותי באוטו גרמני מבחינה אקוסטית..

אם למישהו יש מושג איזה קומפוננט קיים כבר ברכב מקדימה במקור(אוטו מהחברה) אני אשמח לדעת גם..

זה הולך להיות פרוייקט אחד המושקעים מבטיח חבר'ה, רק תנו לי פוש כדי לדעת לאיזה כיוונים ללכת..

תודה רבה ! ;)

אמיר

פורסם

לא קיים קומפוננט, ובטוח שלא בפולו.

אל תעלב, גם בשירוקו אין.

התקציב של 4 אלף הוא למה?

אם הוא לסאב וקומפוננט זה תקציב מכובד אולם לסט קומפוננט בתקציב גבוה יש צורך בהגברה איכותית.

ולגרמנים יש איכות של מניעת רעש סביבה, אקוסטיקה יש צורך לבצע איטום לדלתות.

Got To love It

פורסם

אל תעלב, גם בשירוקו אין.

התקציב של 4 אלף הוא למה?

אם הוא לסאב וקומפוננט זה תקציב מכובד אולם לסט קומפוננט בתקציב גבוה יש צורך בהגברה איכותית.

85RMS לערוץ ב4 אוהם לא מספיק ?

פורסם

אל תעלב, גם בשירוקו אין.

התקציב של 4 אלף הוא למה?

בtsi קיים קומפוננט אבל זה לא משהו "איכותי" בוא נגיד. משהו מאוד בסיסי שבהשערה שלי הוא של בלאופנקט במקור אבל מיוצר בשביל וולסווגן! מערכת כזאת חייבים להחליף.. כמו כן אתה תראה כבר שתצטרך לעשות מן בניה בדלות מקדימה כדי להגביהה את הרמקול, אתה מוזמן להסתכל קצת באשכול שפתחתי על ההתקנה שעשיתי אצלי ולקחת משם רעיונות כולל גם המתקין וכולל גם הרכיבים שאני משתמש בהם.

פורסם

לא היתי קורא לזה קומפוננט.

האמת שאחלה רמקול בשביל משהו שבא עם הרכב.

85 לערוץ זה בסדר, השאלה איזה קומפ'?

יש לך את הHSK 165XL.

Got To love It

פורסם

מצטרף להמלצה של בן לגבי ה HSK 165XL

אם הסאונד של ההי אנרג'י לטעמך אז זהו סט מומלץ וטוב יותר מאשר ההי אנרג'י הרגיל (מידים משופרים וטויטר גדול יותר).

יש לי את הסט כמה שבועות (אפילו לא הספיק "להיפתח" עדין) ואני אוהב אותו מאד.

מה שכן, 85 RMS לא אידיאלי בשביל הסט שמוצהר 150 RMS, עדיף יותר בשביל לנצל אותו כמו שצריך (למרות שהסט נציל מאד).

אני היום מגביר אותו עם 80 לכל צד ושבוע הבא אני הולך לשדרג את המגבר למשהו יותר איכותי וחזק (לאחר שהורכב ברכב שלי רק לצורך נסיון מגבר חזק וטוב יותר וההבדל הורגש מיד).

אייל

פורסם

אוקי אז כפי שאמרתי..אני רציני בעניין !

להלן מה שהלך ברכב היום :

הורכבו שני מגברים:

photo01050.jpg

איך הורכבו ?

קניתי חתיכת עץ, עשיתי אותה לפי מידות הבגאז', חוררתי שני חורים בגודל המגברים וחברתי אותם עם ברגים מלמטה..

סליחה על הטשטוש בתמונה..תמונה מהירה מדי הייתה..

סאב פאנץ' מורכב כמו שאמרתי..ועוד סאב הרץ 8 אינטש שקבלתי מהמתקין(חבר טוב..)

מה הלאה?

נתחיל בבעיות ..

בתמונה הבאה אני ממחיש אזור ברכב שכל הזמן רועד עקב הבעיטות של הסאב..ומרעיש נורא..מה עושים בעניין ?

photo0106o.jpg

למי שלא הבין הכוונה לאורות(הפלסטיק הזה)ורדיוס 10 ס"מ..

בעיה שנייה..

הרמקולים הקיימים ברכב חוברו למגבר הקטן(מאק אודיו) והם מעוותים..מה עושים?מכוונים את המגבר או שבעצם קונים חדשים ?

אם השאלה היא האם הבאס שהם מספקים בלי לעוות(זאת אומרת בלי באס בכלל ברדיו דיסק המקורי) מספק אותי?אז התשובה היא לא וכנראה אני צריך קומפוננט ?

בכל מקרה, אני עדיין לא שומע סאונד גבוה, הרבה באס, אין הרבה צליל..

מה עושים?עדיין עניין עם קומפוננט?

בכדי להוסיף סאונד מאחור, גם ליושבים מאחור(שלא ישמעו רק באס) וגם לאלה שמקדימה ..האם כדאי להוסיף 6x9 או להוסיף רמקולים לדלתות האחוריות?(עוד קומפוננט)..

תודה רבה..

פורסם

תראה, הרמקולים המקוריים של הרכב הם סתם! שום מגבר לא יעשה אותם טובים. לדעתי תקנה קומפוננט. בקשר לאחורה אצלי שמתי 6.5 אינצ׳ על המגש כי לא היה טעם ב 6/9 כי הסאב יושב סנטימטר ליד ולכן לא זקטק לבאס נוסף מהם. אני אחזור ואגיד, אתה מוזמן לראות את ההתקנה שעשיתי בקישור שנתתי בתגובה הקודמת ולקחת משם רעיונות. אני גם מקווה שהחלפת את מערכת הראש כי עם המקורית לא נראה לי אפשר לעשות הרבה.

פורסם
קודם כל צריך לכוון את המערכת כמו שצריך

רק אחר כך תוכל להמשיך הלאה

איך לכוון אם הרמקולים המקוריים סתמיים כפי שנאמר ?

והכוונה לכוון מהמגברים או מהHU ?

יש המלצה לHU ברמה גבוה מאוד ?

פורסם
תראה, הרמקולים המקוריים של הרכב הם סתם! שום מגבר לא יעשה אותם טובים. לדעתי תקנה קומפוננט. בקשר לאחורה אצלי שמתי 6.5 אינצ׳ על המגש כי לא היה טעם ב 6/9 כי הסאב יושב סנטימטר ליד ולכן לא זקטק לבאס נוסף מהם. אני אחזור ואגיד, אתה מוזמן לראות את ההתקנה שעשיתי בקישור שנתתי בתגובה הקודמת ולקחת משם רעיונות. אני גם מקווה שהחלפת את מערכת הראש כי עם המקורית לא נראה לי אפשר לעשות הרבה.

אז בעצם שמת את הרמקולים המקוריים שהיו בדלתות מקדימה, על באס נמוך מאוד רק כדי להוציא צליל מהם לאלה שיושבים מאחורה וכל השאר מורם היטב ?

פורסם

הרמקולים מקדימה זה קומפוננו דוטק אווישן, המקוריים במחסן, ואני חושב שבקשר לשאלה על הבאס הנמוך התשובה היא עשיתי כיוונים למערכת שהכל ישמע טוב.. זה לא אומר שהבאס של קןמפוננט נמוך הוא פשוט מדוייק ונעים לאוזן. לגבי הרמקולים שעל המגש הם קצת יותר חלשים כי הם רק למאחורה ולא רציתי שיהרסו לי את הבמה הקדמית אבל מי שישב מאחורה בהחלט נהנה מהם וכמובן שגם הם מכוונים לפי הכל. אני חוזר ושואל, החלפת מערכת ראש? או שאתה עם המקורי? ( עריכה) עכשיו ראיתי שביקשת המלצה.. אני מבין מזה שאתה עם המקורי, אז אני חושב שהדבר הראשון שצריך לעשות בבנית מערכת לרכב זה לקנות hu איכוצי עם יציאות למגברים ( שליטה על הסאב) ובקשר להמלצות יש בלי סוף בפורום והכל תלוי במה אתה מחפש! אני חושב שאין לך כל כך מה להמשיך עם ההתקנה וכיוונים עד שלא תחליף HU.

פורסם

אשמח לשמוע הצעות למערכת double DIN, או שזה 1.5(הבנתי שיש דבר כזה..)?

בגבול ה1.7K אני מזמין מחוץ לארץ..

תודה.

פורסם

למרות שאני מתחיל מהHU, אני עדיין רוצה להמשיך למערכת המושלמת..

אני רוצה להמשיך לסאב.

ברצוני לקנות גם IDMAX,

יש המלצה לאתר שמוכר אותו בזול ?

יש המלצה לסאב יותר טוב?

המלצה למקום שאפשר לשמוע בו את הסאבים האלו?

ואיזה מגבר /מונובלוק ירים לי את הסאב הזה לגמרי?

תודה.

• תוכן חדש...