Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שחברה שלי עברה לגור לספרד ל3 חודשים, אני מחפש דרך מי הכי משתלם לבצע שיחות לחו"ל.

במסגרת החיפושים, הגעתי ל"מבצע המטורף" הזה בבזק בינלאומי:

"מדברים חופשי לחו"ל,כל החודש רק ב9.90 למגוון יעדים", כאשר כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת, מופיע בבירור דגל ספרד.

בגלל שהמבצע אכן מטורף, מיהרתי להתקשר אלהם, והפלא ופלא, המבצע הזה הוא לארה"ב ולקנדה...

אז מה אתם אומרים?

זה רק אני או שזאת הטעיית צרכנים ברורה?

BB.jpg

פורסם

תוכל לפרט בדיוק את כל תנאי המבצע?

מה עלות דקת שיחה לארה"ב?

מה עלות דקת שיחה לספרד?

מה עלות דקת שיחה לרוסיה?

אלו 3 יעדים מרכזיים, ארה"ב וקנדה, מזרח אירופה ומערב אירופה. לפי התמחור שלהם נוכל לדעת פחות או יותר במה מדובר

Confidence In Motion

פורסם

זה רק אתה.

אם תראה מחר מודעה של אוטודיל שמדברת על מגוון רכבים ב-40K ש"ח ותהיה שם תמונה של אאודי חדשה, זה הטעיית צרכן בעיניך?

משתמשים בדגלים ע"מ להעביר מסר - שיחות לחו"ל. אומרים שיש מבצע למגוון יעדים. לא מציינים את היעדים במפורש. מה גם שאתה

לא באמת מצפה מכל אזרח ישראלי ממוצע לדעת מה זה הדגל של מה... בקיצור, אתה אולי הוטעית, אבל זה בגלל שאתה אינטליגטי

מדי ויש לך אסוציאציות שאף אחד לא בנה עליהן. בבית המשפט זה לא יעבור.

בלי קשר, איפה בספרד?

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר, אך אני לא לגמרי מסכים.

זה שזאת לא הטעייה עבור צרכן ממוצע, לא אומר שזאת לא הטעייה.

אם בפרסומת היו מופיעים הרבה דגלים מתחלפים או לחילופין, היה רשום "החל מ9.90 ש"ח לחודש" אז מילא,

אבל במקרה זה רשום מחיר ספציפי ומופיעים מתחתיו באופן קבוע 4 דגלים ספציפיים.

ולשאלה,

היא כרגע בברצלונה.

ביום שני עוברת למדריד.

ממש סופר קלאסיקו :)

פורסם

חשבתי על זה, אבל הבעיה שאין לה מחשב זמין.

ואז נפל לי האסימון שאפשר להתקשר מסקייפ לכל מספר תמורת תשלום סימלי.

תודה רוני :)

עכשיו השאלה שלי היא האם התוכניות שמופיעות באתר סקייפ הן גם לניידים?

כלומר, יש שם מסלול של 5 יורו לחודש ללא הגבלת דקות, האם זה גם כולל יעדים סלולריים?

לפי מה שהבנתי באתר כן, אבל אני לא בטוח ב 100 אחוז.

ובנוסף, האם יש הבדל אם זהו סקייפ רגיל שמותקן על PC לבין אפליקציית סקייפ על אייפון? או שמבחינתם אין שום הבדל?

פורסם

ככל הזכור לי מניסיון עם סקייפ, השיחות לניידים מסקייפ עולים משמעותית יותר ביחס לשיחות לקווים נייחים דרכם.

אין תוכניות מיוחדות בסקייפ ככל הידוע לי, יש פשוט את החשבון שלך שאתה מטעין בסכום עם אפשרות לטעינה אוטומטית כאשר מגיעים לקראת סוף הקרדיט.

פורסם

sipme עדיף על סקייפ.

איזה טלפון יש לה? אם זה טלפון חכם היא יכולה להתקין בטלפון sipme וגם אתה, ואז תדברו בחינם (בתנאי של 2 הצדדים יש חיבור לאינטרנט , אותו תנאי לשימוש בסקייפ).

היא יכולה לרכוש בספרד כרטיס סים עם כמות של DATA שתספיק לכל ה 3 חודשים ואז היא יכולה לדבר איתך בסיפמי דרך האינטרנט הסלולרי שם.

בהצלחה

יהודה

פורסם

לדעתי, קח לך 3 חודשים של שקט, וכנ"ל היא.

אחרי זה אתם רק תאהבו יותר :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
זה רק אתה.

אם תראה מחר מודעה של אוטודיל שמדברת על מגוון רכבים ב-40K ש"ח ותהיה שם תמונה של אאודי חדשה, זה הטעיית צרכן בעיניך?

משתמשים בדגלים ע"מ להעביר מסר - שיחות לחו"ל. אומרים שיש מבצע למגוון יעדים. לא מציינים את היעדים במפורש. מה גם שאתה

לא באמת מצפה מכל אזרח ישראלי ממוצע לדעת מה זה הדגל של מה... בקיצור, אתה אולי הוטעית, אבל זה בגלל שאתה אינטליגטי

מדי ויש לך אסוציאציות שאף אחד לא בנה עליהן. בבית המשפט זה לא יעבור.

בלי קשר, איפה בספרד?

יש משהו בדברייך, אך אני עדיין מאמין שפותח הטופיק צודק.

המקרה היחידי בו אתה היית צודק, לפי דעתי, הוא אם הייתה שורה תחתונה בפרסומת הטוענת כי התמונה/ות הן להמחשה בלבד.

פורסם
לדעתי, קח לך 3 חודשים של שקט, וכנ"ל היא.

אחרי זה אתם רק תאהבו יותר :roll:

אני גם בדעה שקצת שקט ייעשה רק טוב. חוץ מזה, יש לך סקייפ וכו'.

Veni Vidi Vici

פורסם
מה גם שאתה לא באמת מצפה מכל אזרח ישראלי ממוצע לדעת מה זה הדגל של מה...

אני דווקא כן מצפה, זאת תרבות הרדידות שלא מצפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם הוטעית מהתמונה בטח גם הוטעת ממיקום הדגלים על הגלובוס.

לא, אבל הוטעתי מהתוכי. מעולם לא ראיתי תוכי עם גבות כאלה.

ולעניין, אני לא יודע אם אתה מנסה לעקוץ או זאת סתם ציניות רדודה, אבל תחסוך את זה ממני. אין לך מה לדאוג לרמת הידע הכללי שלי.

אם אין לך תגובה חכמה, עדיף אל תגיב בכלל. אתה כבר נהג שודים מדופלם, לאן עוד אתה רוצה להגיע?

ואם כבר, אין סיבה בכלל לשים לב לגלובוס. כי אם תשים לב, זה בכלל לא גלובוס אלא סתם כדור עם כתמים עליו (כלומר, הקשר בינו לכדור הארץ מקרי בהחלט) ואני מקווה שזה לא ייטעה אותך.

אני מסכים עם Bagira, אני גם מצפה מאזרח של מדינה מפותחת, להיות לפחות בעל ידע כללי בסיסי ולדעת לזהות דגלים של מדינות גדולות ומפורסמות.

אף אחד לא ביקש לזהות את הדגל של איי מארשל או לדעת מהן המדינות הבודדות שהדגל שלהן הוא לא מלבני.

• תוכן חדש...