Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דוח על חנייה בכחול לבן קרוב לבית. התקשרתי לעירייה בניסיון לבטל.

הפקידה החביבה ענבל: למה אין לך תו חנייה?

אני: האמת שאני תושב ת"א כבר 15 שנה, אך לא היה לי זמן ללכת לעירייה ולהנפיק תו.

ענבל: אפשר לשלוח מסמכים בפקס.

אני: אפשר במייל? (מצפה לתשובה שלילית, רוב הגופים הציבוריים עוד לא גילו את המייל והמשטרה אפילו לא גילתה את הפקס, כי ניתן להתנהל מולה רק בדואר)

ענבל: בוודאי, תרשום את המייל שלי.

סרקתי ושלחתי ותוך יום התקבל מייל מקסים מענבל שהדוח בוטל.

אח"כ התקשרו מהעיריה לשאול להיכן לשלוח לנו את תוי החניה עם שליח.

כן, זה קרה בישראל, בת"א. יש חברות פרטיות שיכולות ללמוד מהשירות הזה שקיבלתי מאגף החנייה של עיריית ת"א.

פורסם

מה שמפתיע זה איך במשך 15 שנה לא קיבלת דו"ח ? :)

בקשר לתו בדואר זה שירות שקיים כבר שנה - שנתיים. חוסך המון זמן. לפני חצי שנה השתמשתי בו לראשונה כשהחלפתי את הרכב והגשתי את המסמכים דרך אתר האינטרנט כולל סריקה של התו הישן של הGTI הקודמת (לא דרשו החזרתו).

אפרופו חניה: יש עכשיו עוד משהו חדש הנחת תושב אוטומטית בחניונים הציבוריים של אחוזת החוף ע"י מצלמה שמצלמת את מספר הרכב ויודעת שמדובר ברכב של תושב העיר. ההנחה מתקבלת אוטומטית בעמדת התשלום..

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זהו, שזה אפילו לא בדואר, אלא עם שליח.

לא קיבלתי דוח עד עכשיו, כי ברחוב שלי זה לא כחול לבן, אך התחלתי להתאמן לאחרונה בקאנטרי נאות אפקה, ששם רוב המדרכות צבועות בכחול לבן.

אני מתחיל להרגיש שיש תמורה תמורת הארנונה שלי: שירות כמו שצויין, מסלולי אופניים, גני שעשועים וההמשך של פארק הירקון מזרחה עד רמת החייל. שיעשו רק מסלול ריצה כמו בפארק הרצליה ואתלה פוסטר של חולדאי בחדר השינה.

• תוכן חדש...