Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אשמח אם תעזרו לי לבחור את הרכב המתאים לי.

הדרישות שלי הן:

1.אמינות

2.צריכת דלק נמוכה ככל האפשר

3.בטיחות

4.תחזוקה זולה

5.אם אפשר שתהיה גם נוחה ו"מהנה" לנהיגה

6.גיר רגיל

הרכב אמור לנסוע כ-4 פעמים בשבוע הלוך חזור מירושלים לאזור גדרה.

הרכבים שמעניינים אותי הם:

*פונטו ספייס-קשה מאוד למצוא משהו במצב טוב,שכן אני מאוד פדנט.

*קליאו B-נאמר לי שמחיר של טיפול גדול והחלפת טיימינג עולה כ-4000 ש"ח,וזה מאוד מרתיע אותי.

אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשקול אותן.

פורסם

כשאני חיפשתי במחיר הזה,המליצו לי על הפונטו דור 1,אני מאמין שהקליאו תהיה יותר נוחה,אך לא יודע לגבי אחזקה שלה.

במחיר של 10-15,ישאר לך גם כסף ליישור קו רציני,וגם קוסמטיקה,הרבה צעירים קונים פונטו,כי היא חסכונית,ניראית טוב גם היום,אחזקה יחסית זולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה דעתם על 306 1.4 94 רמת אבזור XN?

האם זו ירידה רצינית ברמה,מעבר לשנתון?

פשוט הוצעה לי אחת כזאת עם נתונים די מעניינים.

פורסם

בתור אחד שעד לא מזמן היה חייל והחזיק רכב, את האמינות הטובה ביותר תמצא באגד, צריכת דלק הכי זולה שתמצא, נוחות אדירה, אתה יכול לישון ואתה עדיין מגיע ליעד מבלי לנהוג כלל, בטיחות מצוינת, אולי הכי טובה בסגמנט הקיים. ועכשיו ברגע של רצינות בסכומים האלה אתה תחזיק בשיינים את הרכב, מסופקני אם תעבוד במשרה מלאה וכשתקבל ביצת קינדר (הפתעת בלאי) מהרכב תוכל לעמוד בזה מבלי שזה יחרבן לך חודש שלם של עבודה (מניסיון) אלא אם כן (תמיד יש יוצא מן הכלל) אבא ואמא שלך יכולים לממן אותך שזה מקרה אחר אבל בסכומים שאתה מחפש מסופקני אם זה המצב.

שמע לי אל תרכוש רכב כשאתה יודע שיהיה לך קשה לתחזק אותו, ואם בכל זאת אתה מתעקש לרכוש שיהיה לך בהצלחה, טיפ קטן בקליאו תחזוקה זולה לא תמצא בה גם לא אמינות אבל את כל השאר כן בין היתר כח זמין, זריזות, נוחות, וצריכה טובה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לצערי באגד נוחות אני לא מוצא,גם זמני קווים בעיתיים,וגם זמן נסיעה לא מספיק ארוך כדי לישון!.

את הרכב ההורים יעזרו לי לתחזק,לכן חשוב שיהיו כמה שפחות הוצאות,וכמה שיותר אמין.

מאוד אהבתי את הקליאו,אבל לאחר בירור של מחיר לטיפול גדול+טיימינג,גיליתי שהמחיר מגיע ל-4000 ש"ח,מאוד מפחיד אותי.

הפונטו יותר זולה באחזקה,אבל למצוא אחת במצב טוב מידיים פרטיות זאת הרפתקה בפני עצמה.

פורסם

במחיר שלך,למצוא רכב במצב מאוד שמור יהיה מאוד קשה,זה היה התקציב שלי לפני 3 חודשים כשחיפשתי רכב,ולקח חודש עד שמצאתי רכב (פיאט דובלו).

רשמת שאתה מאוד פדנט,אבל כך בחשבון שהרכבים יהיו אם קצת שיפשופים,אולי איזה חלק פלסטיק חסר,כמה מעיכות פה ושם.

לכן תלך בתקציב הזה על רכב כמה שיותר שמור מכנית,ועם הזמן תתקן את הצד הקוסמטי.

אני זוכר כשראיתי ביוטיוב את הרכבים וגם את הפונטו דור 1 כשהיא הייתה חדשה,ומה שיש במציאות :-( ,היה קשה למצוא,אך אל תתייאש!

כול פעם מתווספים רכבים חדשים ליד 2,ולכן יש מגוון אופציות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בעלים של פולו פוקס 97 1600 ידנית שנתיים (מהיום שסיימתי שנה ראשונה בצבא ועד לשחרור לפני חודש)

כ"כ נהנתי מהאוטו תצרוכת דלק מצויינת טיפולים מאוד זולים חלקים זמינים בכל מגרשי הגורטאות ,

הייתי ממליץ לך על הדגם עם מנוע ה1400 שהוא מאוד חיסכוני ,אמין,אחיזת כביש מעולה לרכב קטן,בטיחותי בכל 2 כריות אוויר , רכב שנראה מאוד טוב לשנה,למחיר,ולכיס,ושוב פעם זמינות של חלקים גבוהה בפירוקיות

תוכל למצוא כאלה בשנים 96 97 98 במחירים מצחיקים שיתנו לך את כל מבוקשך בתקציב הזה ואפילו פחות.

אני מדבר רק מתוך נסיון ולא מתוך שחצנות זו הצעתי אליך .

ויש לך גם את הפונטו הדור הראשון עם מנוע ה 1.3 שנחשבות אמינות מכנית ,זולות להחזקה ,ובתדלוק .

פורסם
לצערי באגד נוחות אני לא מוצא,גם זמני קווים בעיתיים,וגם זמן נסיעה לא מספיק ארוך כדי לישון!.

את הרכב ההורים יעזרו לי לתחזק,לכן חשוב שיהיו כמה שפחות הוצאות,וכמה שיותר אמין.

מאוד אהבתי את הקליאו,אבל לאחר בירור של מחיר לטיפול גדול+טיימינג,גיליתי שהמחיר מגיע ל-4000 ש"ח,מאוד מפחיד אותי.

הפונטו יותר זולה באחזקה,אבל למצוא אחת במצב טוב מידיים פרטיות זאת הרפתקה בפני עצמה.

אני יודע שבמדינה חשוב לעודד נסועה בתחבורה ציבורית בייחוד כשלקח לי כחייל שעה וחצי ללא פקקים להגיע לבסיס ועם הרכב זה היה באיזור ה35 דקות (ציניות בנושא העידוד). אבל יש דברים מפתיעים יותר מטיימינג, אל תשכח שטיימינג זה פעם ב3-5 שנים תלוי ברכב, מה עם כל השאר? לדוגמא אני החלפתי מאריכי סליל הצתה מצתים ועבודה יצא 2200 שקל כולל מעמ איך זה נשמע לך ? זה בלאי שבא בפתאומיות ולא משהו שאתה מתכונן אליו, בקליאו הייתי צריך להחליף קלאץ המוסכניק רצה לשלוח אותי הביתה גם בלי תחתונים 1800 שקל לפני מעמ!!!. טיימיניג ברוב הרכבים מתחיל מ2K וצפונה, אבל יש לא מעט חלקים שהם יקרים ואין מה לעשות.

בסכום המדובר אם אתה שואל אותי, תחרוק שיניים תחסוך עוד 10K ואז יפתחו בפניך הרבה אפשרויות טובות יותר.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...