Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום,

ברצוני לשאול שאלה שהטרידה אותי קצת.

ברשותי ברכב HU פיוניר 5250, מגבר רוקפורד P300-4, מורל טמפו ,פיוניר 6/9, סאב ביתי שבקרוב מאוד יהפוך לסאב לרכב.

מכיוון שאני רוצה לשפר את האיכות ולהעלות את הרמה של המערכת שלי, אני חשבתי וארצה להוסיף זוג קומפוננטים מאחורה. ומכאן נובעת השאלה שלי, להוריד את ה6/9 ולשים במקומם את הסט הנוסף? או שבעצם להשאיר את ה6/9 מאחורה ולהוסיף את הסט קומפוננט החדש בדלתות מאחורה?

אני מודה מראש לכל אחד שבכלל יטרח לעזור =]

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב

אם אתה שואל אותי אז הייתי פוסל את הרעיון של התקנת קומפוננט בדלתות אחוריות

למיטב נסיוני כל פעם שנכנסתי לרכב והיה מותקן בו סט קומפוננט אחורי הוא היה גונב את הבמה ומשנה את סדרי הסאונד ברכב

אני אישית ממש נגד התקנת קומפוננט בדלתות אבל לעומת זאת 6*9 במגש אחורי מייצרים סגירת חלל נחמדה וטובה

הסאונד מחליק בגרון והצליל עובר טוב עם 6*9 במגש לאחר כיוונים נכונים

יכול להיות שעצם מיקום הרמקול על המגש (ומטבע הדברים הרמקולים על המגש קרובים יותר אחד לשני) המרוחק יותר מהנהג יוצר סוג של צליל שחי בשלום עם קומפוננטים הקדמיים

אני הייתי משקיע את הכסף שרצית להוציא על קומפוננט אחורי דווקא בסאב טוב ולא מתעסק עם הסבות של סאבים.

או לחלופין מנסה למכור את הסט הקדמי שלך ולהוסיף את התקציב המתוכנן לסט אחורי ורוכש סט קדמי מקצועי וחזק וטוב יותר

דרור

פורסם

מחזק את דרור.

רכיבים ביתיים לא תמיד מתמודדים טוב עם תנאי האקלים ברכב.

לגבי הרמקולים, תנסה למכור את הסט הקידמי שלך, ויחד עם הכסף שחסכת/רצית להשקיע תרכוש סט קידמי טוב יותר.

מתחדשת*

פורסם
בוקר טוב ושבוע טוב

אם אתה שואל אותי אז הייתי פוסל את הרעיון של התקנת קומפוננט בדלתות אחוריות

למיטב נסיוני כל פעם שנכנסתי לרכב והיה מותקן בו סט קומפוננט אחורי הוא היה גונב את הבמה ומשנה את סדרי הסאונד ברכב

אני אישית ממש נגד התקנת קומפוננט בדלתות אבל לעומת זאת 6*9 במגש אחורי מייצרים סגירת חלל נחמדה וטובה

הסאונד מחליק בגרון והצליל עובר טוב עם 6*9 במגש לאחר כיוונים נכונים

יכול להיות שעצם מיקום הרמקול על המגש (ומטבע הדברים הרמקולים על המגש קרובים יותר אחד לשני) המרוחק יותר מהנהג יוצר סוג של צליל שחי בשלום עם קומפוננטים הקדמיים

אני הייתי משקיע את הכסף שרצית להוציא על קומפוננט אחורי דווקא בסאב טוב ולא מתעסק עם הסבות של סאבים.

או לחלופין מנסה למכור את הסט הקדמי שלך ולהוסיף את התקציב המתוכנן לסט אחורי ורוכש סט קדמי מקצועי וחזק וטוב יותר

דרור

תודה על התשובה. הבהרת לי נקודה חשובה והפנמתי אותה.

אתה תוכל אולי להמליץ לי על מה שאתה היית עושה במצב כזה ובסביבות אותו סכום? בוא ניראה אם תוכל לבין אותי.

מה שישר עלה לי לראש זה להחליף את הקדמיים לדוטק אוביישן, ובנוסף סאב ומגבר חדשים? תוכל להמליץ לי על סאב ומגבר? הדוטק אוביישן יספקו אותי? כי אישית מהטמפו אני די מרוצה

פורסם

ללכת על הבמה הקדמית בלי הבמה האחורית,כך תוכל לקנות קומפוננט טוב

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...