Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מהתענינות שלי לגבי קניית קומפוננט, דבר שדיי עניין אותי הוא התנגדות של הרמקול. אני יודע שהרוב הם 4 אום, אך האם ניתן למצוא בארץ קומפוננט של מורל (הייבריד) בהתנגדות של 2 אום? והאם ההבדל במחיר הוא דיי רציני?

במחיר של 400 דולר לקומפוננט (שזה המחיר פלוס מינוס של ההייבריד), על איזה קומפוננט איכותי שמשתווה להייבריד הייתם ממליצים, אני מדבר על התנגדות של 2 אום בלבד.

תודה.

פורסם

בעיקרון אין מטרה ספציפית. אני מתעד לקנות מערכת בחודשיים שלושה הקרובים, ואני דיי נעול על ההיבריד, מה שכן זה דיי משמעותי העניין של ההתנגדות, מכיוון שככה לא אצטרך לקנות מגבר יקר יותר.

אני שומע הרבה מוסיקה שחורה, ישראלית וגם מוסיקת טראנס.

פורסם

הבנתי...

אתה בעצם בונה על ההתנגדות הנמוכה כמטרה ליותר כוח מהמגבר..

שמע אחי זה לפחות שיקול נורמלי..

בלי להעליב ציפיתי לתגובה כגון:" 2 אוהם זה יותר חזק מ4 אוהם.."

בכל מקרה, קח בחשבון ש2 אוהם יהיה פחות איכותי, ויהיו אלה שיגידו שאני טועה, אך קח דוגמא מקמקולים ביתיים שרובם עובדים על התנגדות 8 אוהם ואיכותם הכללית..

בעיקרון כמה שהאוהם יותר נמוך האיכות יורדת...

פורסם

אוקי זה דבר שלא ידעתי לגבי האיכות, אתה בטוח במה שאתה אומר?

כי אין טעם הרי לקנות רמקולים איכותיים ולמעשה להוריד להם את האיכות...

בכל אופן, ההבדל במגבר הוא בערך 100$, שיחסית לתקציב הכללי זה סכום לא גבוה, אבל בשבילי כל שקל חשוב.

אז נמשיך בשאלה, קומפוננט ב-400$ ברמה של ההייבריד. יש חיה כזאת?

פורסם

בוא אני יגיד לך את האמת..אני טיפוס של SPL

אותי איכות לא מעניינת כל-כך אני די ממוצע בקטע הזה..

מה שכן, איני בטוח לגבי עניין האיכות במאת האחוזים, מישהו פעם הסביר לי ואני די סומך על ההסבר שלו..אל תתפוס אותי במילה כי אני לא אומר את זה מידע אלא מאדם שהסביר לי ככה.

מה שכן, תנסה ליבא מחו"ל קומפוננט, במחיר כזה אל תלך על מורל כי לפי דעתי אתה יכול להביא משהו יותר טוב מחו"ל..לא שחלילה אני מזלזל במורל.

פורסם

זו בדיוק השאלה.

כל המערכת, חוץ מהרמקולים, אני מייבא מחו"ל. בגלל זה אני שואל.

מה שכן שמעתי רק תגובות חיובית על מורל ועל הסטים הגבוהים שלהם, בנוסף שמעתי את המילניום והדוטק, מאוד התרשמתי והבנתי שההייבריד אף טובים יותר.

בכל אופן, אני חושב שרמקולים שמקבלים 140 ואט הם דיי חזקים, אפילו לחובבי SPL כבדים. מה שכן אני רוצה מערכת שתהיה מאוד חזקה ועוצמתית, אבל לא תיפול באיכות שלה.

המגברים יהיו של רוקפורד, אגב.

פורסם

לגבי מורל , אני לא בטוח בכלל שמורל מוכרים היבריד בהתנגדות של 2 אוהם. לפחות אני לא ניתקלתי בדבר כזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני מתאר לעצמי שאתה יודע שיש מגברים שיתנו לך הספק מקסימלי גם ב 4אוהם.

למה שלא תלך בכיוון הזה?

פורסם

אלון מה יהיה, בזמן האחרון אתה כותב הרבה "ויהיו כאלה שיגידו שאני טועה" בטח שיהיו, כי אתה טועה ואף פעם לא שמעתי את הטענה המגוחכת שהעלת. יש רמקולים ביתיים שהם 4 אוהם ויש כאלה שיורדים אפילו נמוך יותר ותמיד מדובר ברמקולים היי אנד. מה הסיבה שזה תמיד היי אנד? מכיוון שרמקול בעל התנגדות נמוכה צריך מגבר שיוכל להתמודד עם ההתנגדות הזו, דבר שלפחות באודיו לבית, קיים רק במגברי היי אנד.

בקיצור הטענה הזו היא קשקוש מוחלט.

IMAGE DYNAMICS מייצרים קומפוננט 2 אוהם. מורל לא מייצרים.

פורסם

Tweet - איזה קישקוש שרמקולים בעלי התנגדות גבוהה יותר איכותיים יותר או ההיפך...

מה בכלל הקשר??? אותו בחור שהסביר לך את זה לא שתה באותו היום נכון? :drinking::beerchug::drinking:

Kiryati - תקשיב - תלך על מורל "אפילו" שהוא 4 אוהם סטים סטנדרטים ונפוצים מאוד. אם ידפק לך יום אחד איזה טויטר לא תצטרך לרוץ לחפש כמו משוגע...

אגב, איזה מגבר ואיזה הספק כן מתכנסים לך בתקציב?

פורסם

המגבר שאני צריך לקנות הוא 551s של רוקפורד.

שמוציא 140 לכל ערוץ (שניים בסה"כ) ב-4 אוהם.

שזה ההספק שההיבריד מסוגלים לקבל. מה שכן הוא יותר יקר ממה שקיוויתי לקנות, כנראה שאין הרבה ברירה.

פורסם
Tweet - איזה קישקוש שרמקולים בעלי התנגדות גבוהה יותר איכותיים יותר או ההיפך...

מה בכלל הקשר??? אותו בחור שהסביר לך את זה לא שתה באותו היום נכון? :drinking::beerchug::drinking:

Kiryati - תקשיב - תלך על מורל "אפילו" שהוא 4 אוהם סטים סטנדרטים ונפוצים מאוד. אם ידפק לך יום אחד איזה טויטר לא תצטרך לרוץ לחפש כמו משוגע...

אגב, איזה מגבר ואיזה הספק כן מתכנסים לך בתקציב?

זה כן קשור ולא קשור.

יש מגברים שיותר מתעוותים ב2 אום משום שהם מתאמצים ולכן ככול שההתנגדות יורדת

ככה העיוות יותר גבוה.

אבל אם יש מגבר שבנוי להתנגדויות נמוכות אז אין שום בעיה אם זה ולא תרד האיכות.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...