Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל אופן, זה לא קריטי כבר אם זה איכותי יותר או פחות, כי גם ככה אתה אומר שאין קומפוננט בעל התנגדות של 2 אוהם של מורל.

אייל אגב אני יודע שהיה לך את ההייבריד פעם, ב-400$ מארה"ב, אתה היית מביא משהו אחר?

פורסם

תזהר עם ההגברה, זאת ההמלצה היחידה שיש לי לתת לך, 140 ב 4 אוהם זה לא קצת. ועוד ב 2 אוהם זה כפול וזה יתן בראש לסט.

תכוון טוב טוב את המערכת , כמו כן הייתי הולך על מגבר יותר זול מיותר לדעתי לקנות מגבר כזה ולא לנצל חצי ממנו. שוב שיקול שלך אבל זה מה אני הייתי עושה. אלא אם יש לך מחיר ממש טוב למגבר הנ"ל.

פורסם

יש לי מחיר טוב דווקא למגבר.

אבל מז'תומרת להזהר? 140 זה מה שאפשר לתת אז למה לא לתת?

אני משוכנע שלא אכוון את הגיין עד הסוף, אבל בכל זאת אני מנצל כמעט את כל הכוח של המגבר.

פורסם

לתמיר - אם מתכננים את המע' שתהיה שמתואמת ל4 אוהם אז כל המערכת תעבוד פיקס ב-4.תוכננה ל-2 תהיה פיקס ל-2 וכן הלאה ואת זה אני יודע שאתה יודע וקטונתי מללמדך ידידי. מה שטוויט אמר פשוט לא מתייחס למה שאתה העלית. הוא קבע באופן די מופרך שסט 8 אוהם יהיה יותר טוב...

אגב, לפותח הת'רד - מה, לא מספיק לך ההספק שנותן הרוקפורד? הספק יפה ביותר, מה אתה הולך להריץ עליו? אתה בכיוון של לפתוח איזה מועדון שכונתי באוטו?

פורסם

ברור שזה הספק יפה מאוד, וזה ההספק שאני שואף אליו.

פשוט קיוויתי שההספק הזה יהיה ב-2 אוהם, ולא ב-4. שלא תבין לא נכון, זה עוצמה דיי רצינית ואני לא חושב על משהו חזק יותר.

כנראה שלא הבנת אותי נכון.

פורסם

ברור. בגלל זה אני קונה את המגבר הזה, ולא מגבר אחר. כי אני צריך את ההספק שלו ב-4 אוהם. ציינתי שאם אני מתכוון ללכת על מגבר שייתן לי הספק ב-2 אוהם, זה יהיה מגבר זול יותר מן הסתם. אין לי מה לעשות עם כמעט 300 ואט לכל ערוץ...בכל זאת :)

• תוכן חדש...