Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב ל סובארו 2004 אמפרזה - הפגוש האחורי ניזוק ואני צריך להחליף אותו (אין אפשרות לתיקון מאחר והוא קרוע מצידו הימני)

כמה אמור לעלות פגוש אחורי , והיכן יש מוסך אמין בבאר שבע שאוכל לבצע תיקונים שיפוצים במחירים אמיתיים

ביררתי במוסך הנקרא "מושיתו" והוא נתן מחיר של כמעט 3000 ש"ח האם זה סביר!!!

תודה מראש

זוזו

פורסם
שלום

יש לי רכב ל סובארו 2004 אמפרזה - הפגוש האחורי ניזוק ואני צריך להחליף אותו (אין אפשרות לתיקון מאחר והוא קרוע מצידו הימני)

כמה אמור לעלות פגוש אחורי , והיכן יש מוסך אמין בבאר שבע שאוכל לבצע תיקונים שיפוצים במחירים אמיתיים

ביררתי במוסך הנקרא "מושיתו" והוא נתן מחיר של כמעט 3000 ש"ח האם זה סביר!!!

תודה מראש

זוזו

אודה לתגובה מהירה - מחיר לפגוש סובארו אמפרזה 2004

פורסם

לפי מה שאנשים אומרים, ושמעתי המון, מושיתו הוא אחד השפיצים בדרום בפחחות וצבע.

לגבי המחיר אני לא יודע אם הוא מוגזם או לא, אבל לא תדע לעולם אם לא תחפש עוד.

חבר שלי צבע ותיקן כמה דברים אצל ארמנדו, באיזור המוסכים מאחורי הוואן פלאזה ואצלו זול לפי מה שהבנתי,

אבל שוב אני פוגש במקומות זולים שלא ממש עושים את העבודה למרות שאני לא רוצה להכפיש.

גש לכמה מקומות שתשמע מאנשים וקבל הצעות מחיר. אט אט אתה תבין את ממוצע המחירים ותחליט מה מתאים לך.

רותם.

פורסם

אכן אתה השני שהמליץ לי על מושיתו ולכן הלכתי אליו והמחיר שרשמתי הוא המחיר שנתן לי על החלפת פגוש וזה נראה לי קצת מוגזם (3000 ש"ח לפגוש אחורי!!!) , כמוכן ניסיתי לשאול טלפונית מוסכים אך כל אחד רצה שאביא את הרכב אליו לפני שיתן לי הצעת מחיר ולכן פניתי לפורום כדי לקבל אינדיקציה על טווחי מחירים וכמובן מוסכים אמינים מאחר ואני לא מב"ש

זוזו

• תוכן חדש...