Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא מיטו או אאודי TT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליח להחליט!

כבר התבייטתי על המיטו ואתמול שוב ראיתי טי טי מדהימה בחניון מתחת לדירה..

התקציב שלי בסביבות 100,000 עד 110,000 ש"ח.

זה בערך מיטו 2009 (עוד חודשיים ככה) או טיטי קופה לא קוואטרו מודל 2001-2002.

הבעיה ב- TT שממש קשה למצוא רכב ביד נמוכה. הרוב יד 5 ומעלה. חוץ מזה שטי טי מודל 2001 זה כמעט 10 שנים על הכביש ודיי מפחיד אותי.

מצד שני, TT זה פשוט אוטו מדהים. עזבו את המראה שלו בחוץ.. כשנכנסים אליו פנימה מרגישים כמו באוטו אמיתי. רק מלגעת בפלסטיקים ולשחק עם המתגים שווה את המחיר (זה כמובן רלוונטי לכל אודי מודרנית שקיימת על הכביש כיום).

החלטתי שהאוטו הבא שאני קונה יהיה אוטו "כבד". עדיפות למשהו גרמני. חשוב לי אוטו קטן ועדיפות משמעותית לקופה. אני מעדיף 2 מושבים אבל ההיצע יחסית מצומצם ולכן גם 4 או 5 מושבים עם 3 דלתות זה בסדר.

השאלה אם באפלא מיטו (או באלפא בכלל) מרגישים את אותה תחושה כמו באודי.

אם הפלסטיקים באותה רמה, האוטו מרגיש כבד וחזק ויש תחושה של עוצמה.

אני יודע שהמיטו חלשה בהרבה מה- TT. מנוע יותר קטן ופחות 25 כ"ס אבל הביצועים על הנייר מספקים אותי.

מה אתם אומרים?

פורסם

אני אומר שלפני שאתה רוכש את הTT

תבדוק כמה עולה ביטוח

תבדוק כמה עולה טיפול גדול כמה עולה טיפול קטן

תבדוק כמה עולים חלפים שהסבירות שלהם להתקלקל היא גבוהה - כמו למשל, משאבות מים ודלק, חיישנים, מחשבי רכב, ציריות וכו' וכו'

אל תשכח שהרכישה של הרכב הזה זה דבר אחד

התחזוקה שלו זה עולם אחר

אני בספק עם רכב פאלי (סמל מין) כמו הTT יהיה באותן עלויות התחזוקה של רכב "עממי" כמו המיטו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במיטו אין את התחושה שאתה מחפש.

האוטו מרגיש קליל וזריז, לא כבד ו"יושב". בשביל למצוא את מה שאתה מחפש באלפא צריך ללכת ל159/בררה/ספיידר.

גם הצד השני, TT בת 10, רוב הסכויים קרועה, לא נשמע בחירה טובה מידי.

לדעתי חפש לך משהו גרמני צעיר יותר.

פורסם

גם המיטו סקסית...

יש גם את ה- A1 שיכולה להתחרות במיטו ואגב אם תסתכל ב- motocar.co.il תראה משהו מוזר, שנתוני צריכת הדלק שלה ממש ממש טובים.. הרבה יותר מהמיטו. זה נראה לי מפוברק.. סך הכל 35 כ"ס פחות וגם המיטו ידנית וה- A1 לא.

לגבי ה- TT אתה צודק לגמרי. לחבר טוב שלי התקלקל הטורבו ועלה לו כמעט 4K להחליף.

בכל מקרה, אתה יודע אם גם אפלא נותנת הרגשה של אוטו כבד וחזק?

עם משקל וכוח ושסוגרים את הדלת מרגישים את המשקל שלה, לא כמו ביונדאי ומאזדה שהכל במשקל נוצה.

לא נסעתי בחיים באפלא ואני יכול רק לנחש.

פורסם

למה שלא תשקול אלפא 147 2.0 ליטרים למשל?

גם יישאר לך המון עודף מתקציבך לאחזקה ובכלל,גם תקבל פאן,יופי,אבזור,זריזות ואיכות.

את ה147 הגדירו כאלפא האמיתית האחרונה(טוענים שאיבדה את הנשמה או משהו כזה).

המיטו יפייפיה ומגניבה לעומת הTT המוחצנת מדי,יותר מדי SHOW.

פורסם

שנה לכיוון סיאט(ליאון\ איביזה)

יש את הליאון טורבו רכב חדש מהחברה!!!!

160 כ"ס עם המנוע המתקדםTSI עם מערכת מולטימדייה,חישוקים,הגה ספורט

ב119800=מחיר מדהים לרכב פצצה

עד לפני חודש הרכב נמכר ב140K

איביזה קופרה 2009 גם בחירה שווה,עם ירידת הערך שאתה לא ספגת ועם ביצועים טובים,בהחלט עסקה טובה..

פורסם

לפני שקניתי את הקופרה שלי,

עשיתי נסיעת מבחן על המיטו... חביבה +... יש לה את ה'שיק' של אלפא והמראה הסקסי אבל לא הרבה יותר מזה...

לא שמעת את זה ממני,

אבל גש לסוכנות של אלפא ביגאל אלון בת"א ותבקש לעשות נסיעת מבחן... יתנו לך מיד...

כך תתרשם מהרכב - אמנם חדשה ולא משומשת אבל תקבל ההרגשה של הרכב...

מי יודע? אולי תתאהב...

חוץ מזה, מצטרף לשאר החבר'ה באשר לבעיות אפשריות עם ה-TT...

תבדוק את הקופרה 09' אם זה בתקציב וקיים בשוק למכירה... זה אוטו נהדר ;)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ה-TT דור ראשון היא קלאסיקה מודרנית שתשאר הרבה אחרי שמכוניות פלסטיק זולות כמו המיטו או הלאון [למרות שאני מאוד מאוד אוהב את הליאון] ימצאו מנוחת עדן באיזה פירוקיה יחד עם עוד מליון מכוניות מסוגן.

השאלה האם אתה מוכן לשלם כסף רב כל כך על קלאסיקה היא משהו שרק הלב שלך יכול לענות.

לי אישית היה קשה לשלם סכום גבוה כל כך על רכב שאינו במצב מזהיר.

מצד שני - לו הייתי מחפש ומוצא TT שמורה ומיד נמוכה לא היתה לי בכלל התלבטות.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
גם המיטו סקסית...

יש גם את ה- A1 שיכולה להתחרות במיטו ואגב אם תסתכל ב- motocar.co.il תראה משהו מוזר, שנתוני צריכת הדלק שלה ממש ממש טובים.. הרבה יותר מהמיטו. זה נראה לי מפוברק.. סך הכל 35 כ"ס פחות וגם המיטו ידנית וה- A1 לא.

ל-A1 גיר רובוטי מתוחכם שבבסיסו הוא ידני, זה דווקא משפיע לחיוב על צריכת הדלק בתנאי מעבדה. שים לב שגם למיטו גרסה אוטומטית דומה, ושם נתוני צריכת הדלק דומים למדי לאלו של ה-A1. בנוסף, כאמור אלו נתוני מעבדה - נתוני האמת יהיו 20-30 אחוז פחות טובים.

TT - בהחלט מכונית מגניבה (לפחות במראה), אבל מכונית יוקרתית למדי בת 10? עלויות האחזקה תהיינה גבוהות הרבה יותר משל מיטו.

המיטו תרגיש לך מודרנית יותר, תהיה הרבה יותר זולה לאחזקה, ונראה שתספק אותך מבחינת תחושות. זו כנראה הבחירה העדיפה עבורך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה לכולם !

הצלחתם להוריד אותי מה- TT ובצדק.

לא לקחתי בחשבון עלויות אחזקה מטורפות. אני עדיין חושב שהיא הרבה יותר יפה ומגניבה מהמיטו. אפילו הדבר הכי פשוט כמו הגלגל הגה שלה עושה חשק להוציא עליה עוד עשרות אלפי שקלים. אבל זה כבר הלב מדבר ולא השכל.

לגבי איביזה או לאון זאת לחלוטין אופציה (איביזה אופציה. לאון אחלה אוטו אבל גדול לי מידי). העניין הוא שאני מחפש אוטו סקסי ואיביזה אמנם חזקה וכיפית אבל לדעתי לא ממש סקסית. אולי אם היא היתה פחות נפוצה היא היתה מרגישה יותר מיוחדת. יש לי תמיד תחושה שהיא "קלה להשגה" אולי בגלל כל הערסים שנוהגים בה.

בעיקרון איביזה יותר כיפית מאלפא לנהיגה?

אגב אני מקווה שאף אחד לא יהרוג אותי על מה שאמרתי על האיביזה :)

אולי עוד תהיה לי אחת חח

פורסם

147 קיימת עד 2009 אם כי במספרים מאוד קטנים. הרוב נמכרו ב2002.

זה רכב מצוין (אני משוחד, יש לי אחת כזו בבית).

סלספיד זה גיר רובוטי.

זו באמת יכולה להיות פשרה טובה למה שביקשת וגם תעמוד בתקציב.

אם תמצא אחת מתוחזקת ושמורה אז מדובר ברכב מאוד אמין ומאוד מהנה לנהיגה.

יש אחת 2007 לבנה למכירה באילת שאמורה להיות טובה, אני לא מכיר אותה אישית. חפש ביד 2.

• תוכן חדש...