Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אז ככה ..

מישהו אין לי מושג מי כנראה נאכל קנאה מהרכב שלי (מאזדה 6 כולה .. ?!?!) ועבר עם מפתח ברוב טובו על כל צד שמאל של הרכב מתחת לחלונות ועד המכסה מנוע כולל ..

הבנתי שיש שוט שאפשר לעבור על החריטות והם יטושטשו ..

אפשר בבקשה את הדגם/מותג ואיפה ניתן להשיג כזה דבר ? הרכב שלי בצבע לבן ..

ובנוסף איפה אני יכול לקנות ווקס טוב לרכב כדי שיבריק ואיך מנקים אותו ? שמעתי שיש צורה מסוימת ולא כמו מטלית עם מים ..

תודה רבה והמשך שבוע טוב

פורסם

אני מכיר ערכה של וקס צבעוני של Turtle Wax שכוללת בקבוק וקס ובנוסף "טוש" (הנמצא בשקע בידית הבקבוק) לצורך מילוי שריטות. לקרוב לודאי שאפשר השיג בכל חנות לאבזרי רכב (האמת היא שרכשתי כזה לפני כמה שנים ואיני זוכר היכן, אבל נראה לי שמדובר במוצר נפוץ שלא צריך להיות קושי להשיגו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקושי לא בהשיגו אלא הקושי הוא באיך נראה הדבר ומה שמו ..

יש לך/למישהו שם ספציפי של מותג שאתם יודעים שהוא טוב ? כסף פחות מעניין אבל כמה שיותר זול עדיף ..

פורסם

המוצר לא מתקן את השריטה, אבל יכול להגן בפני החלדה. כיון שמדובר בשריטה לאורך כל המכונית מדובר בתיקון די יקר, ויתכן שהבחור רוצה לדחות או להמנע ממנו כעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...