Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומישהו באמת יתייחס לדו"ח שנכתב ע"י אזרח?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כתבת את הדוח כמו שצריך אז בוודאי.

אתה לא יכל פשוט לכתוב "הוא עבר באדום", צריך לכתוב את הנסיבות כמו שצריך, ומבחינת התחנה ינפיקו לאותו אדם דוח.

קח בחשבון שאתה כמעט באופן וודאי תגיע לבית משפט כדי להעיד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתמול בערב שפניתי ברמזור של צומת גלילות לכיוון כביש 5/איילון דפקט אחד נכנס באדום מלא מכיוון נמיר ת״א להרצליה וכמעט הוריד את הפרונט של זה שהיה מלפני ברמזור..

והתחלנו לנסוע בירוק ולא לפני, וגם דיי רגוע.. ככה שהבחור ממש הגזים..

היית עד למקרה שאתה זועם ככה או שמדובר בסתם צירוף מקרים?

פורסם

התופעה באמת נפוצה במידה מוגזמת. הכוונה היא ל"גניבה של האדום", כלומר כאלה שעוברים טיפה אחרי שהתחלף - לא למעבר סתם באדום מלא. זה עדיין נדיר למזלנו.

אני מבין את הכעס של פותח השרשור, כי באמת מדובר בעבירה שהיא גם חמורה וגם מסוכנת מאד. כאמור, היא גם נעשתה נפוצה מאד.

אני לא מאמין בלהתחיל לכתוב "דוחות אזרח" - זה המון עבודה, ומי שמע על דבר כזה שעבד? יותר סביר שרק תרגיזו המון אנשים ולא תשיגו כלום. אם אתם רוצים להשפיע, תנסו להשפיע מבפנים - תתנדבו למשטרה. עד כמה שידוע לי הם מקבלים מתנדבים גם ליחידות התנועה.

הגישה שלי בכל מקרה היא כזאת:

1. בצמתים "מועדים" אני לא מתבייש, מאיט ובודק מכל הצדדים. פעם לא הייתי עושה את זה, אבל ראיתי יותר מדי מכדי שאוכל לעשות זאת בלי ממש לפחד. אני לא מאיט הרבה - רק מספיק כדי שאפשר יהיה בקושי לעצור אם יהיה צורך.
  2. אני מנסה "לחנך" בדרך הקטנה שלי ומקפיד לעצור תמיד באדום, גם כשזה כמעט. אין לי מושג אם זה יעזור, אבל לדעתי כשאנשים רואים שהם לא "הפריירים היחידים שעוצרים" - זה מעודד אותם וככה זה מחלחל לאט לאט. לדעתי מספיק שנהג ישים לב למישהו כמוני פעם אחת ביום - וזה כבר משפיע עליו.

פורסם

המצב של ירוק מהבהב בצומת עמוסה יכול להיות בעייתי. אחד מהרכבים שלי נפל מות גובורים ממכה מאחור כאשר העטתי לירוק המהבהב בכוונה לעצור ע"מ חלילה שלא לעבור בצהוב ואדום. ובאותו רגע קיבלתי מכה חזקה מאוד מרכב שרצה לגנוב את הרמזור וחשב שכך גם אעשה. רכבי עף אל תוך הצומת והיה סיכון של ממש שאמחץ ע"י הרכבים הבאים מימין. כמובן שאיש שם לא עצר לשאול מה שלומנו, אבל הייתה סומטוכה ענקית ומאוד לא נעימה בנסיונות לעקוף את הפגר של רכבי.. למזלי הרכב הפוגע לא היה במצב הנסיעה גם ולכן איננו מסוגל לברוח מהמקום, ובסוף הכל הסתיים בטוב. אגב, במקום עברו המשטרות אך לא גילו כל עניין במתרחש.

מאז איבדתי אמון ברכבים מאחור. אם אני נמצא מרחק קצר מאוד מהירוק המהבהב אעדיף בכל זאת לעבור. אם המרחק טיפה יותר גדול אעדיף להתחיל לעצור במופגן כך שאיש לא יחשוב שכוונתי לגנוב את הרמזור. בנוסף התחלתי לחשוש מהנדחפים בפקקים שמה יכנסו בי מאחור וכך אני מוותר רק אם לא משאירים לי ברירה.

פורסם

יאללה. ננסה. מה יש לי להפסיד?

ערן- לא משהו מיוחד. סתם נמאס שזה כבר משחק הימורים אצלנו בחבר'ה כשאנחנו מגיעים לאדום, מסתכלים על מכונית מתקרבת ואומרים אם היא תעבור או לא. בדרך כלל היא עוברת...

ניר- אם אני אתנדב למתנ"א אני אצטרך גם להיות שותף בלעצור אנשים שסתם נסעו מהר בלי לסכן אף אחד. אני מאוד נגד מתנ"א.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
1.אני לא מאמין בלהתחיל לכתוב "דוחות אזרח" - זה המון עבודה, ומי שמע על דבר כזה שעבד? יותר סביר שרק תרגיזו המון אנשים ולא תשיגו כלום.

2. אם אתם רוצים להשפיע, תנסו להשפיע מבפנים - תתנדבו למשטרה. עד כמה שידוע לי הם מקבלים מתנדבים גם ליחידות התנועה.

1. כן לכתוב דוח נכון לוקח זמן וזו עבודה לא קלה, אבל יכולה להיות יעילה.

את מי בדיוק הוא ירגיז ברגע שכתב דוח תקין לאזרח?

לפני כ 5-6 שנים היתי עדה לתאונת דרכים, :arrow: הנהג עבר באדום, מכיוון שהיתי במקום וראיתי את שהתרחש הוזמנתי לתת עדות אצל הבוחנים בת"א, נתתי דיווח מפורט היכן היה הרכב שלי, איזה אור דלק ברמזור, האם מזג האויר היה תקין (ללא ערפל) וכו'.

לאחר מספר חודשים זומנתי למשפט, שבסופו של דבר היה זימון שנשלח אלי בטעות מכיוון שהעדות שלי הספיקה.

2. לא לכולם יש את הזמן הפנוי להגיע ולהתנדב (בכל תחום).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לעבור צומת באור אדום זה עבירה מסכנת חיים.

טוב יעשו אם במקום להציג לנו על מהירות ישימו מבחנתי מצלמת רמזור על כל רמזור במדינת ישראל.

מי שעובר באור אדום מגיע לו להיענש ואין תרוצים.

כנ"ל לגבי עקיפה על פס לבן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
1את מי בדיוק הוא ירגיז ברגע שכתב דוח תקין לאזרח?

את כל הפקידים שלא יודעים איך להתמודד עם משהו שהם לא מכירים.

את השוטרים שיחשבו שאת "גונבת להם את העבודה" ו- "מה את מבינה בכלל בעבודת משטרה?"

את בתי המשפט שהקטע הזה בוודאי ייקח להם הרבה זמן (והם באמת עמוסים)

וכו' וכו'

כל אלה לא טיעונים מוצדקים כמובן, אבל מובנים ואנושיים. לא משתלם ללכת בבת אחת נגד כ"כ הרבה מערכות - זה לא עובד.

המקרה של העדות שלך שונה, כי שם כבר כל המערכת היתה בפעולה, ורק עזרת לה לסגור את העניין מהר יותר.

כמובן שאשמח לקרוא בעתונים עוד כמה חודשים על "האביר האדום x-plane והעוזרת החיננית שלו נהגת-שודים" שמכניסים לכלא עברייני תנועה על ימין ועל שמאל - אבל כאמור (ועם כל הכבוד שאכן יש) אני בספק אם זה באמת יקרה.

פורסם

ניר 42 מדוע אתה כותב בציניות ובלעג על הרעיון ש x-plane חושב לבצע?

אין מה לעשות חלק מהעבודה של פקידים/פקידות זה לעבוד עם ניירת, מעדיפה שבתי המשפט יהיו עסוקים בעבודה ובדיונים על נהגים שעברו באדום, אף אחד לא חסין ותאונות קורות, אם אדם מחליט לקחת יוזמה ולהקדיש את הזמן הפרטי שלו לכך במקום לעקוץ, אפשר לפעמים גם לפרגן לאנשים שפועלים מתוך אידיאולוגיה ומנסים לסייע לזולת.

(כן לכתוב דוח ולדווח על אדם שעובר באדום ומסכן אותי ואותך זה לסייע, כך פחות אנשים יגיעו למיון או לבתי עלמין).

ל'

פורסם

לא התכוונתי ללעוג. אני רק חושב שזה יהיה קשה מדי. אם הוא יעשה את זה ויצליח - אני הראשון שאפרגן, ואפילו אבוא לעזור.

פורסם
עונש של לפחות 5 שנות מאסר, לנהג שהוכח כי עבר באדום. יורידו את כמות העבריינים.

זה עובד.

לא, זאת השיטה הישראלית והמטומטמת.

"בוא נעניש את מי שטועה וככה אנשים לא יטעו!"

פתרון חכם יותר במקום ללכת עם הראש בקיר כמו דביל יהיה לשדרג את התשתית:

יש בהחלט מקום לשפר את הרמזורים:

1. מונה זמן -בשניות, לפחות לצמתים הגדולים, עד שהאור מתחלף מירוק לאדום וההפך.

2. הבהוב לאור ירוק.

3. חיישנים, לקיצור זמן המתנה בצומת ברגע שאין תנועה.

4. מצלמות אור אדום.

5.בחו"ל קיימת מערכת שמזהה את תנועתו של רכב המתקרב במהירות לצומת עם סבירות מעבר באדום -היא ממתינה וגורמת לשאר הרמזורים להישאר אדום (עלמנת "לחסוך" בתאונה). ברגע שהנהג עובר את הצומת, היא מצלמת אותו ורק אז מדליקה ירוק לרכבים אחרים.

לעזאזל מונה זמן על הרמזורים (יחד עם מחסומים פיזיים שיורדים לכביש באור אדום) יש אפילו במדינות עולם שלישי, כמו תאילנד!

פורסם
לעבור צומת באור אדום זה עבירה מסכנת חיים.

טוב יעשו אם במקום להציג לנו על מהירות ישימו מבחנתי מצלמת רמזור על כל רמזור במדינת ישראל.

מי שעובר באור אדום מגיע לו להיענש ואין תרוצים.

כנ"ל לגבי עקיפה על פס לבן.

עידן

+1

תומך בהצעה הזו מכל הלב.

אני מאמין שאם הנהגים יראו אדם זר עם מצלמה, הם יחששו לעשות עבירות.

בכל מקרה, תגובה מצויינת.

• תוכן חדש...