Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשית לכל עזוב את השוטרים. מאוד לא חכם לתפוס אדם בקלקלתו, ודאי כזה שיש לו כח וסמכות, כאלו שיופנו קרוב לודאי אל ה"תופס". אשר לעבירה של אי ציות לרמזור, מאוד מסקרן מהיכן אתה ועל איזו דרך או צומת מדובר. שכן אני דווקא מתרשם שהעבירה הזו יחסית נדירה, ודאי יחסית לשימוש בטלפון באופן אסור בנהיגה. וזו האחרונה אף היא בעלת פוטנציאל רצחני.

כנראה שאתה נוהג מעט מאוד. אני נתקל בה על בסיס יום-יומי, ואני לא נוהג כל כך הרבה (200-250 ק"מ בשבוע רגיל). וגם אני כבר נתקלתי בניידות מתנ"א שהתעלמו מנהגים שחצו באדום כאשר בנתיבים המקבילים כולם כבר עמדו מספר שניות (כולל השוטרים) אבל יתכן שהדבר נבע מהסיכון להכנס לצומת באדום בעצמם, גם עם סירנה וצ'קלקה.

הבעיה של הולכי רגל שחוצים באדום היא סיפור נפרד, ושווה אכיפה לא פחותה מהאכיפה כלפי כלי רכב. דרושה השיטה הצרפתית (הולך רגל שחוצה כביש תוך שיחה בנייד קנס בשיעור ישלם 150 אירו), אבל מי יממן את השוטרים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התופעה מאוד מוכרת גנבת ירוק בכאילו נכנסים לצומת בצהוב אדום כזה ולך תוכיח למשהו שהאדם נכנס באדום. אף אחד לא יצליח לשנות את זה זה האופי של הישראלים זו ההתנהגות וזה מה שהיה זה מה יש וזה מה שיהיה.

אולי יש פתרון קטן שזה משטרת תנועה שנותנת דוחות שאי אפשר לערער עליהם , אבל חבל שהשוטרים הם עם לא כל כך אמין וישר .

פתרון סופי :

אין מה לעשות אלא לומר שמור על עצמך ואל תעשה מה שעושים אחרים יש צהוב תעצור , יש ירוק אל תתפרץ סתכל לצדדים לפני מעבר של הצומת , שתיתה לא תנהג , יש עצור זה עצור , וכו' שאנשים מתעלמים .

• תוכן חדש...