Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בין 10K ל15K

galyossef
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אמי מחפשת רכב שישרת אותה לנסיעות בעיר,מדי פעם נסיעות למודיעין(מחולון) ופעם בשנה טיול יותר רחוק.

שיהיה אמין(כן,קצת קשה במחיר הזה),יחסית זריז ונראה יחסית טוב...

חשבנו על פונטו ספייס מהשנתונים הראשונים שלה(אשמח לחוות דעת),ידנית,או פונטו דור ראשון(אם אפשר קצת להרחיב על הפונטו דור ראשון אני אשמח)

אם יש לכם עוד הצעות אני מעוניין גם לשמוע.

תודה מראש.

פורסם

מאוד מפורט לגבי פונטו דור 1.

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6642

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עזוב אותך מהפיאט עגלה!!!!!

אני ממליץ על סיאט קורדובה 98 99 סיאט איביזה מאותו שנותון

חסכוניות אמינות וחזקות.

פורסם

במחיר כזה עדיף לוותר על יופי ופינוק, ולהתמקד באמינות. אם הרכב נועד להסיע בן-אדם אחד, אפשר לעלות בשנתון, ולרדת בגודל.

ההמלצות הן:

- סוזוקי יורו-סוויפט

- דיהטסן שרייד

אם הרכב נועד להסיע יותר מבן-אדם אחד מחוץ לעיר, ההמלצות שלי:

- ניסאן אלמרה (ממליץ בחום)

- סובארו לאונה (אימפרזה)

- דיהטסו שרייד קלאסיק

- דיהטסו אפלאוז

- אם יש אפשרות להוסיף עוד כמה שקלים ולהביא סוזוקי בלאנו - שיחקתם אותה.

אני לא רשמתי את שנות הייצור, כי הטווח גדול מאוד ותלוי בהרבה גורמים כמו יד, בעלות, קילומטראז', תאונות, איך שארכב נראה, ועוד. זאת אומרת שאפשר להביא שרייד בהפרש של 4 שנים באותם 15,000ש''ח.

• תוכן חדש...