Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה על ביטוח


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעזרת ה' ביום ראשון אני הולך להתחדש לי ברכב חדש ( לא מהחברה ) רציתי לשאול האם זה משנה מי בעליו של הרכב ומי בעליו של הביטוח. אם למשל עכשיו קניתי את הרכב ומי שקניתי ממנו עשה ביטוח לרכב לכל נהג מגיל 24 ומעלה ( כמובן שאני על 24 ) האם שהרכב עובר להיות על שמי הביטוח כבר לא תופס או שהוא יתפוס כל עוד הבחור לא ביטל אותו.?

 

לפחות שיהיה ביטוח עד שאני יגיע לבית ולסוכן הביטוח שלי.

פורסם

חוקית, מהרגע שהעברת בעלות תבוצעה, לא תהיה מכוסה מבחינה הביטוחית.

והמנהג "להשאיר את הביטוח לכמה ימים" לא עוזר במיקרה של תביעה (במידה וחברת הביטוח יודעת, שהרכב עבר לבעלים אחרים לפני התאונה\הגניבה).

מה עוד - המוכר חייב להחזיר לחברת הביטוח שלו את תעודת הביטוח המקורית.

כדאי עד כמה שניתן לצמצם את הזמן מהעברת הבעלות עד לתחילת הביטוח על שמך.

אפשר מיד עם העברת בעלות להרים טלפון לסוכן ולהפעיל את הביטוח משלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...