Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים הכנסנו אחד הרכבים של החברה במוסך מסויים בפתח תקווה

בסוף היום אחד העובדים ניגש להוציא אותו מהמוסך,הניע ונסע עד הצומת הקרובה,ושם שמע רעש חזק והרכב נפל על הצד.בדיקה קצרה העלתה ששכחו להרכיב את האומים של הגלגל הקדמי והגלגל עף ממקומו.התגובה של המוסכניק היתה מוזרה:"מה,שוב פעם שכחתי?"

מה שמלמד שזה לא מקרי .ברור לי גם שאם זה היה רכב פרטי ולא של חברה מישהו היה מתלונן על העניין כי בעיניי זה מקרה חמור.

פורסם

עזוב אחי מוסכים בארץ על הפנים,הכל מתנהל כמו שוק הם מתקנים דבר אחד והורסים דבר אחר מתקנים משהו בחשמל במקום להלחים שמים איזולירבנד שוכחים ברגים ושוברים דברים עדינים וכמובן איך לא ,מלכלכים לך את כל השטיחים בשמן .

פורסם

מוסכים מורשים הם קצת יותר.

קצת יותר מקצועיים.

קצת יותר יסודיים ואחראיים.

וגם קצת יותר יקרים. מה לעשות. מי שמטפל במוסך של "שני מבוגרים מפ"ת" זה בסוף כנראה...

פורסם
עזוב אחי מוסכים בארץ על הפנים,הכל מתנהל כמו שוק הם מתקנים דבר אחד והורסים דבר אחר מתקנים משהו בחשמל במקום להלחים שמים איזולירבנד שוכחים ברגים ושוברים דברים עדינים וכמובן איך לא ,מלכלכים לך את כל השטיחים בשמן .

רק עם כבר ביקרת בכל המוסכים בארץ אתה יכול להגיד כזה דבר.

עם לא ביקרת בכולם אז איך אתה יכול להגיד "מוסכים בארץ על הפנים...."!?!

פעם הבאה תיהיה יותר ספציפי למוסכים שגרמו לך למשהו,ואל תכלול מוסכים אחרים.

יום טוב

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

חברה יש עוד מוסך שאני ממליץ לכולם להתרחק ממנו כמה שאפשר

המוסך נמצא בדרום, 4 ק''מ ממעבר רפיח, בחבל שלום, במושב ,,שדה אברהם''

דודה שלי שגרה שם טיפלה ברכב שלה שם ואחרי בדיקה קצרה ותקלות מרובות שנתגלו ברכב

גילינו שלא רק שהעבודה מסריחה אלה גם החלקים שהוא הרכיב לה ברכב הם לא תקינים!!!

ויש עוד הרבה תלונות עליו...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

סגירת אומי/ברגי גלגלים:

בעברי באחד ממוסכי השירות של חב' השכרה גדולה נתגלה מקרה דומה שהסתיים לאחר מטרים ספורים, עקב נקישות שנשמעו בגלגול.

המקרה הסתיים בכי טוב עקב עירנותו של הבוחן.

מאז ראש צוות מכונאים(מחולקים לקבוצות של 4-5 מכונאים) חותם על כרטיס העבודה, טרם צאת הרכב אל הבוחנים לבדיקה סופית, על כי בדק והידק את אומי/ברגי הגלגלים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
זה מוסך של שני מבוגרים ברחוב אפעל בפ"ת,אני אברר את שמו.

"איסלר את מוררו" - מוסך של שני זקנים חביבים למדי, שלפני 7-8 שנים טיפלו נעמנה באונו שלי. כנראה עבר זמנם :( והם צריכים לצאת לפנסיה.

P.

פורסם

מה מצחיק במקרה הזה לא הבנתי!?

מדובר ברשלנות חמורה שבמקרה רע יותר יכלה להביא לתאונה קטלנית , לפי דעתי כל מוסך מורשה\לא מורשה חייב לעשות נוהל ביקורת עם עובד חותם טרם שיחרור רכב בטיפול על ליפט. :x

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

ככה המוסכים בארץ רובם מתקנים משהוא אחד והורסים מצד שני ..

ושמעתי על מיקרים מכל הארץ לא רק באזור מסוים שעוזרים לך במשהוא ומצד שני הורסים אתם שואלים למה??בשביל שתחזרו אליו וזה לא נגמר בזה,כשאתה הולך אליו למקרה מסויים הוא מספר לך סיפורים שהזה והזה והזה הלך בשביל להוסיף לו כמה אלפיות טובות על משהוא שעולה רק כמה מאות בודדים נוסר השכל: אף פעם אבל אף פעם אל תשאירו למוסכניק את הרכב שלכם.. טוב זה מה שקורה שרוב המוסכניקים בארץ מסתפקים בידע בסיסי ..

(שוב לא כולם רובם)

-אבי-

חתימה עד שלוש שורות בלבד!

פורסם

קצת יותר מקצועיים.

וגם קצת יותר יקרים. מה לעשות. מי שמטפל במוסך של "שני מבוגרים מפ"ת" זה בסוף כנראה...

מה תגיד על זה שבמוסך מורשה של צ'מפיון , הרכיבו לי פילטר דלק הפוך, וכך הוא היה לאורך 30 אלף ק"מ ? :shock:

השבוע גיליתי את זה במוסך לא מורשה , אבל יוצא מן הכלל , בו אני מטפל באוטו :!:

למעשה אני מכיר פאשלה של כמעט כל אחד מהיבואנים למעט מוסכי יוניון מוטורס.... :!:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קצת יותר מקצועיים.

אני אמנם לא ממש מכיר את כל המוסכים המורשים, אבל 3 מהם אני כן מכיר...

2 הם של חברת UMI, כאשר היתה לנו תקלה עם אופל אסטרה (מהיום הראשון היתה בעיה של הנעה ארוכה + גימגומים). ה"תיקון" היה "ניקוי מצערת" ואמרו "יש כאן מחשב שלומד את מזג האוויר והוא זקוק לזמן כדי ללמוד"... אחרי חודשיים של לימודים הוא עדיין לא הבין מה הוא אמור לעשות ונכבה כמעט בכל רמזור, ועד שהאוטו הניע בבוקר לקח כמה דקות...

בכל אופן אחרי שיחות חוזרות ונישנות על UMI הם סוף כל סוף הבינו מה הבעיה והחליפו צ'יפ ניהול מנוע... לפי מה שהם אמרו "היה כאן צ'יפ לארצות קרות." לשאלתינו "למה אל מחליפים אותו לפני שמוסרים את הרכב ללקוח?" נענו כי "רק מי שמיתלונן אנחנו מחליפים"...

ולהשלים את התמונה, אניחנו כבר עברנו את השלב של "להיתלונן", אנחנו הגענו לשלב של "מיכתב לאופל גרמניה"... וההחלפה של הצ'יפ היתה 3 חודשים אחרי התלונה הרישמית הראשונה (תלונה בכתב כמובן)...

כמובן שזו לא היה התקלה היחידה באוטו הזה...

עוד מוסך הוא מוסך מזדה בחיפה...

כאשר קניתי את ה 323F (משושמת) שלי רציתי לעשות טיפול "כמו שצריך" במוסך מזדה "אורגינל"....

ביקשתי טיפול 10K, כאשר יצאתי מהמוסך ושילמתי קיבלתי חשבונית ונסעתי...

לאחר שבוע ראיתי שיש יותר מידי שמן, ככל הנראה המכונאי מילא 4 ליטר בימקום ה 3.4 שצריך...

בנוסף ראיתי כי לא החליפו לי את הפלגים, למרות שבחשבונית היה כתוב שכן...

המוסך הוא מוסך מורשה!

מאז את כל הטיפולים עשיתי לבד... שמן סינטטי + פלאש + פלאגים + פילטרים + מסנן דלק יצא רבע מחיר מהמוסך המורשה, והם לא עשו פלאש ולא השתמשו בשמן סינטטי :-)

בכל אופן, אל תסמוך על אף אחד מלבדך! אן לכל היותר מישהו שקיבלת המלצה עליו!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קצת יותר מקצועיים.

לדעתי לא נכון לעשות הכללה כזו.

אני מכירה אישית מוסך מורשה (חוצה ישראל בראש העין) שהיה מאד לא מקצועי, יסודי ואחראי.

בנוסף, היה שרשור לא מזמן על מוסך בראל בכפר סבא שהתגלה כבעייתי במיוחד.

אין מוסך בלי תקלות (מורשה או לא מורשה), אבל ההכללה לא במקומה.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

• תוכן חדש...