Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לעשות. אתה יודע כמה כסף מפסידה חברת החשמל כדי לממן הטבות לעובדים וחשמל בחינם בשבילם ופנסיה מפוצצת ? זה המחיר שצריך לשלם כדי שהם יוכלו להנות, ובגלל שאין לך ברירה אז אתה תשלם.

תיקנתי אותך קצת

ליאור ככה זה כש10 משפחות פשע (העשירות והחזקות המחזיקות במשק) שולטות במדינה, שחיתות הצווארון הלבן שמלוא הדרה ובשיא עוצמתה על חשבון האזרח הקטן. כשמשהו ולו הקטן ביותר פוגע בהם או אמור יש להם לוביסטים שידאגו להם.

כנראה שלא סתם לפני 4 שנים המורה שלי לאזרחות אמרה בשיעורים שלה שצריך לשנות את שיטת הבחירות לשיטה איזורית, שבה לנציג האיזורי יש אינטרס לפעול למען אלה שבחרו בו או שהוא ישלם בכיסא שלו.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי אמר שחסכנו במים ? הדבר היחידי שקרה כאן זה ניפוח קופת האוצר. משקי הבית הפרטיים אכן חסכו במעט, אבל התעשיה הגדילה את כמות השימוש שלה במים בשנה האחרונה.

כשנעבור למשהו נקי יותר תסמוך על הממשלה שתטיל איזשהו מס שלא קיים על מנת להשלים את החור בתקציב האוצר, בדיוק כמו שקרה עם המתנול שהיה נטול מסי בלו ועלה כ2 ומשהו שקלים הליטר.

גיל במקרה אני עובד בתי קפה כבר 5 שנים וראיתי לא מעט, לי כלקוח הייתי מעקם בעבר פרצוף כשהיו אומרים לי שקפה גדול עולה 16. אבל כשתבין את העלויות מאחורי בית הקפה תבין שבסך הכל מדובר בעסק שמנסה להתקיים והעלויות נופלות על הלקוח.

הבאתי זאת כדוגמא בלבד.

להערכתי הדלק ימשיך לעלות.

יהיה ביקוש עצום לחסכוניות , גם אם הן ישנות בנות 20 .

פורסם
תיקנתי אותך קצת

חשמל חינם קיבלו רק העובדים הדינוזאורים שנמצאים בפנסיה מספר שנים טובות. הדורות הבאים אומנם קיבלו חשמל חינם, אבל במכסה הרבה יותר נמוכה. הדור הצעיר של העובדים לא מקבל כלום. כנ"ל לגבי תנאי הפנסיה.

פורסם
חשמל חינם קיבלו רק העובדים הדינוזאורים שנמצאים בפנסיה מספר שנים טובות. הדורות הבאים אומנם קיבלו חשמל חינם, אבל במכסה הרבה יותר נמוכה. הדור הצעיר של העובדים לא מקבל כלום. כנ"ל לגבי תנאי הפנסיה.

כן אבל הנזק נגרם והעיוות בולט בשטח , היתרון היחסי של כל מי שזכה בהטבה מכל סוג שהוא מתבטא היטב שנים רבות קדימה ,ניקח לדוגמא מקרה אמנם קיצוני אבל בעל משמעות רבה , פצויי נפגעי הנאצים יימח שמם , סידרו דור אולי שני דורות קדימה , זו אמנם דוגמא קיצונית אבל עובדתית בשטח לרבים היה קל למשל לרכוש דירות לדורות הבאים של הנפגעים ובכלל להשקיע ולהסתדר בחיים , זהו יתרון יחסי גדול כלפי אוכלוסיה אחרת , בל נשכח ניצולי השואה כמעט ולא ביזבזו ,הם חסכו , הדורות הבאים הם אלו שחגגו על שילומים אלו וכך נפתח פער בעקבות יתרון יחסי , זו דוגמא אחת בלבד , לא חסרות עוד, עובדי מקורות ,ח חשמל , פקידות בכירה בבנקים, פקידי רמי דרג באוצר או במשרדים אחרים , שליחים של משרד החוץ ועוד ועוד.

אין פלא שצצה מפלגה חזקה כמו ש"ס ,כל הכתוב למעלה הוביל אוכלוסייה שלמה לתמוך במי שדואג להם , וכבר כעת ניתן להבחין באיכלוס פקידים של משרדי הפנים ועוד בתומכי ש"ס .

חולי ומארה נוספים הם הפיצויים המוגדלים לעובדי השרות הציבורי , את זה חייבת הממשלה הנוכחית או זו שאחריה להפסיק מיידית.

אחת הרעות החולות היא הפנסיה המוגדלת שרבים רבים קיבלו והיא על גב האזרח כיום.

פורסם
כוסעמו המדינה הזאת. :evil:

הארץ טובה היא, רק לקח זמן רב לסלק את הטומאה האדומה של מפאי וההסתדרות , מה לעשות שבגין נלחם כמעט לבדו בנושא ,אך לבסוף הצליח להטות את הכך וליצור כאן הזדמנויות שוות וצודקות.

המדינה נהדרת , טובה , ויפה ,רק שבסיסה בתחילת דרכה היה מושחת ורקוב במשך 35 שנה .

לא להתייאש , התיקון יגיע במהרה ,אותותיו כבר מזמן נמצאים כאן.

יש עוד הרבה מה לכתוב עם עובדות אבל זה לא הפורום המתאים.

פורסם

אולי תפסיק להתייחס לזה כאל "הטומאה האדומה"?

המערכת הסוציאליסטית הזאת שירתה מטרה מאוד ספציפית במשך המון זמן והמדינה לא הייתה יכולה להתקיים בלעדיה.

כיום אין לה כבר תפקיד ויש לנו כמה בעיות מינוריות שנשארו, אבל בלי סוציאליזם המדינה לא הייתה מגיעה למה שהיא כיום.

וכן, הייתי רוצה לשמוע עוד על הרעיונות שלך ואיך התיקון יגיע עוד מעט. מהם האותות?

פורסם

זה בדיוק מה שקורה כרגע בצהל "אותם דינוזאורים" מקבלים פנסיות ומענקי שיחרור שאתה רק יכול לחלום עליהם, אבל הי יותר חשוב לקורא להם דינוזארים ולטמון את הראש בחול כשאני ואתה משלמים את זה.

אז כן הדור הצעיר לא יקבל את מה שהיה בעבר, אבל שוב אנחנו עדיין משלמים מה שהיה בעבר.

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
כן אבל הנזק נגרם והעיוות בולט בשטח , היתרון היחסי של כל מי שזכה בהטבה מכל סוג שהוא מתבטא היטב שנים רבות קדימה ,ניקח לדוגמא מקרה אמנם קיצוני אבל בעל משמעות רבה , פצויי נפגעי הנאצים יימח שמם , סידרו דור אולי שני דורות קדימה , זו אמנם דוגמא קיצונית אבל עובדתית בשטח לרבים היה קל למשל לרכוש דירות לדורות הבאים של הנפגעים ובכלל להשקיע ולהסתדר בחיים , זהו יתרון יחסי גדול כלפי אוכלוסיה אחרת , בל נשכח ניצולי השואה כמעט ולא ביזבזו ,הם חסכו , הדורות הבאים הם אלו שחגגו על שילומים אלו וכך נפתח פער בעקבות יתרון יחסי , זו דוגמא אחת בלבד , לא חסרות עוד, עובדי מקורות ,ח חשמל , פקידות בכירה בבנקים, פקידי רמי דרג באוצר או במשרדים אחרים , שליחים של משרד החוץ ועוד ועוד.

אין פלא שצצה מפלגה חזקה כמו ש"ס ,כל הכתוב למעלה הוביל אוכלוסייה שלמה לתמוך במי שדואג להם , וכבר כעת ניתן להבחין באיכלוס פקידים של משרדי הפנים ועוד בתומכי ש"ס .

חולי ומארה נוספים הם הפיצויים המוגדלים לעובדי השרות הציבורי , את זה חייבת הממשלה הנוכחית או זו שאחריה להפסיק מיידית.

אחת הרעות החולות היא הפנסיה המוגדלת שרבים רבים קיבלו והיא על גב האזרח כיום.

הארץ טובה היא, רק לקח זמן רב לסלק את הטומאה האדומה של מפאי וההסתדרות , מה לעשות שבגין נלחם כמעט לבדו בנושא ,אך לבסוף הצליח להטות את הכך וליצור כאן הזדמנויות שוות וצודקות.

גיל אני לא יודע מאיפה אתה, מה למדת ואיפה - אבל הטענות שלך מלאות בטעויות.

בתור נכד לזוג (ז"ל) שעברו את השואה אני יכול להגיד לך שאת רוב הכסף שהגיע מגרמניה בתור פיצויים לקחה המדינה בשביל לבנות את עצמה. הרנטה שהם קיבלו (ישירות מממשלת גרמניה) הגיעה בתקופה מאוחרת יותר ולא, זה לא הספיק לקניית דירות. במיוחד לא לאור העובדה שהם הגיעו לארץ חסרי כל, לא דיברו את השפה פה והמנטליות שלהם הייתה שונה לגמרי.

נכון שהרנטה עזרה לחיים היום יומיים אבל לא מזה מתעשרים.

יותר מזה, רוב הילדים של אלו שעברו את השואה לא נעזרו בהורים בכלל בשביל לקנות את הדירה שלהם - בניגוד להיום. פשוט המחירים היו יותר ריאליים ביחס לשכר.

לגבי השחיתויות הגדולות שאתה אוהב להצביע עליהן, אז דווקא ממשלות הימין הן אלו שנתנו פטור גורף לחרדים מצבא. ובוא לא נתעלם שאחרי הכל, השמאל (האדום כמו שאתה קורא לו) הוא זה שהנהיג את המדינה בשנים טרופות, בנה אותה, קלט עלייה שהכפילה את האוכלוסיה בארץ ויותר מזה, בנה צבא חזק והשקיע המון בהשכלה וגם ניצח כמה מלחמות. נכון שנעשו טעויות בדרך, אבל סה"כ נעשתה עבודה טובה.

זמנים משתנים והדרישות משתנות גם.

וכן, יש לנו חרא ממשלה, אבל אני זולג לדיון פוליטי שאסור פה.

אני בעד שנצא לרחובות, אבל לא בשביל מחירי הדלק אלא בשביל תחבורה ציבורית יעילה וזמינה כל היום וכל השבוע, ובשביל מערכת החינוך ובשביל עוד המון דברים אחרים.

אני מוכן לנסוע כל יום באוטובוס / רכבת לעבודה ורק בסופ"ש להנות מהנהיגה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מצטער לבאס אותך, אבל הבסיס הרקוב הזה:

1. קלט עלייה מ-100 מדינות (של יהודים אמיתיים, לא כאלה שמעלים ממחנות מעבר באפריקה כדי שיצביעו לך בבחירות).

2. הקים צבא מנצח (כזה שמפרק ב-6 ימים את כל צבאות ערב ומוציא חטופים מאנטבה - ולא את הצבא שמפסיד לארגון טרור ולא מצליח לחלץ חייל אחד מעזה).

3. שמר על יציבות מחירים - הלירה החזיקה במשך 30 שנה את המשק הישראלי - איך שהוחלפה ה"טומאה" פתאום גילית שמחליפים את הכסף 3 פעמים - מלירה לשקל, משקל לשקל חדש. בכל פעם - לא האזרח הרוויח.

4. הקים מדינה לתפארת שבה הייתה פרנסה לכולם והיה יותר שוויון.

5. יצר מערכת חינוך שבה ישראל מגיעה להישגים גדולים (בניגוד למה שיש כאן היום).

עם כל הכבוד לבגין וחבריו - חוץ ממלחמה מיותרת בלבנון, אינפלציה ובנייה של 100 התנחלויות על חשבון עיירות הפיתוח (שבחרו בו) - אין לו הישגים מי יודע מה, וגם לא לממשיכיו.

הדבר היחידי שאפשר לפרגן לו זה הסכם השלום עם מצרים, ופעם אחרונה שבדקתי זאת בדיוק האידיאולוגיה של "הטומאה האדומה".

ולעניין:

תמשיך לחשוב שיש אור בקצה המנהרה. בוא ואגלה לך - ב-10 השנים האחרונות (שבהן בן גוריון כבר לא שולט עם הטומאה שלו) עלה חלקו של המס על הדלק בכמעט שקל וחצי. פעם זה היה כדי לבנות את גדר ההפרדה, פעם בשביל משהו אחר - אבל הנקודה היא - שאנחנו משלמים היום על טנק דלק ממוצע (50 ליטר) סכום כסף נוסף של 75 ש"ח כמס - בכל תדלוק - לעומת מה שהיה לפני 10 שנים. גם אם תכניס אינפלציה לחישוב - תקבל מס של 50 ש"ח יותר לעומת מקבילך משנת 2000.

אז על איזה אור אתה מדבר? השנאה שלך ל"טומאה" מעוורת אותך? איזה סימן אתה רואה בדיוק?

לך תתדלק ותחשוב שזה גשם, מה שיורד עליך בקשת.

פורסם

1. שכחת הפסיד במלחמת יום כיפור וניצל רק בזכות התערבות אמריקאית.

2. הקים מדינה בה קצין היה אלוהים, צה"ל פרה קדושה ואף אחד לא יכול להעביר ביקורת על התנהלות הצבא.

3. מי שלא היה חבר מפא"י נחשב לאזרח סוג ג'.

4. נתנו פטור משירות צבאי לחרדים

5. הנהיגו כלכלה ריכוזית, חנקו את השוק החופשי ויצרו את התנאים האקסטרה סופר-דופר מעודפים של המגזר הציבורי מהם אנחנו סובלים עד היום. (אהם 40,000 בחודש לעובד נמל)

6. התייחסו למזרחים כמו לאשפה, זרקו אותם לעיירות פיתוח וגזרו עליהם חיים של עוני

7. פנסיה לא הייתה לכולם. קצבת זיקנה מביטוח לאומי כן. רק בשנים האחרונות חוקק חוק פנסיה חובה לכל עובד.

המדינה התפתחה יותר בעשרים השנים האחרונות מאשר בכל תקופה אחרת. צירוף מקרים? לא נראה לי.

פורסם

אל תכתבו על מה שאינכם מכירים ! בבקשה !

נכון שלעובדים יש מיכסת צריכה - רק ש.. היא בערך פי שלוש מצריכה של משפחה ממוצעת. אז הם לא ממש משלמים.

מה אתה יודע על תנאי פנסיה ופיצויי עזיבה? מה שיש שם זה יהיה חלום שלך עוד כמה שנים. מינימום 150% וזה גדל לפי ותק ועוד פרמטרים.

ומי שפרש מצה"ל יודע כמה טוב לבוא הביתה, ולחיות בשלווה ורווחה כלכלית מגיל 40 ומשהו.

ויש עוד הרבה ,הרבה מאוד, עובדי מדינה ומגזר פרטי שעוברים את אלו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אותם אנשי קבע משתלבים במגזר הפרטי לעיתים תור מנהלים בכירים שמשלמים מס הכנסה שאתה אפילו לא יכול לחלום עליו.

דוד שלי השתחרר מקבע כנגד לפני חצי שנה לא אפרט כמה הוא קיבל כמענק, אבל בוא נגיד שהיה שם 6 ספרות רוצה לדמיין כמה מקבל אלמ ומעלה ?

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יוני, תנאים של הנגדים הצעירים משמעותית יותר גרועים בהשוואה לדור הותיק.

רוכב בודד, מכסת צריכת החשמל צומצמה עם כל דור חדש של עובדים. רוב העובדים החדשים בחברת החשמל הם עובדי קבלן שעובדים קשה מאד בשכר נמוך.

אני לא מתווכח איתכם לגבי התנאים. הנקודה שלי שבמשך השנים צמצמו מאד את התנאים המועדפים של המגזר הציבורי. העובדים שנהנים מחוזים מנופחים הם עובדים הותיקים שעוד מספר שנים יצאו לפנסיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...