Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מדובר במאזדה לנטיס שנת 2000 1.6 אוטומט 134.000 ק"מ

לפי הנחיות אחזקה של היצרן בטיפול הקרוב אני צריך לעשות כיוון שסטומים

הרכב בסדר גמור וצילצולים של דטונציה יש רק ב 2500 סל"ד כאשר הרכב בעליה

אני חושש מנגיעות של כל מיני מכונאים באזורים של שסטומים

האם אני מגזים ואין לי מה לדאוג ושיעשו כמו שאומר היצרן

או שעדיף לא לגעת

מה דעתכם

פורסם

אם אין לך תיקתוקים של השסתומים בסרק , אז אל תעשה כיוון שסתומים.

אם יש לך תיקתוקים , בדוק את השמן על ידי הוצאת מדיד השמן ממקומו , ומשש את השמן בין אצבעותיך.

אם ההרגשה היא לא שמנונית , אלא יותר מתקרבת למים , תחליף את השמן , לשמן איכותי , סביר להניח שהתיקתוקים ייעלמו.

אם יש לך במנוע שמן איכותי , הוא ישמור על הצמיגות שלו תקופה ארוכה , בטוח שיותר מחודש.

יש שמנים [אם אפשר לקרוא להם כך ] שמאבדים את צמיגותם לאחר שבוע.

פורסם

שלום רב !

יעף צודק חלקית.

אין קשר ישיר בין כוון שסתומים, שהוא לפי הוראות יצרן, לבין צלצולי מנוע, בעליה ובעומס בלבד, ובסלד מסויים, שניתן ליחס אותם, למספר גורמים, עודף פיח בתא השריפה ובשסתומים, חיישן הצתה לקוי, תערובת דלק ענייה, דלק מהול ועוד...

לגבי תקתוקי שסתומים, יש ליחס זאת לאיכות השמן, לצמיגות, ולכך שהשמן איסד את נצמיגות מאז החלפתו, החלף לשמן איכותי, בצמיגות המומלצת של היצרן.

משתמע מדברייך, שאין לתקן רכב במוסך, כי המכונאי, אסור לו לנגוע בשסתומים, והשסתומים יתכוונו מעצמם, אתה לא מגזים?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ואם השסתומים סגורים, הרכב יצלצל, יסבול מחוסר סחיבה,והשסתומים אכן ישרפו, כפי שרמז אייל צב, ולעכן יש להקפיד על הוראות יצרן, בנוגע להקפדה על כוון שסתומים בזמן.

בברכה

צביקה

פורסם

למה מכונאי תוצרת ישראל, לא אמון עלייך?!

יש לך אפשרות לקחת את הרכב ליפן !!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...