Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה פרסום בדיוק מה שחפשתי!!!

אם כבר פתחת את הנושא לדיון- תוכל לפרט כמה נורות מכל סוג צריך עבור הפאנל של המזגן כך שאוכל לקנות אותן לפני שאני מפרק חצי אוטו.

אגב- הנורה של הדלק לא עובדת לי וממבט קצר ראיתי שגם לך אין נורה היכן שהיא צריכה להיות- יש לכך סיבה או שסתם טעיתי?

פורסם

יש לי שאלה :

איך אני יודע איזה סוג לדים אני צריך לרכב שלי ? (אקסנט 99, חצי מהנורות לוח שעונים נשרפו)

ואיפה אפשר להשיג את הדברים האלה ? בכל חנות אלקטרוניקה פשוטה ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

גם אני פרקתי לוח שעונים לפניי כמה ימים ע"מ לנקות אותו לא חשבתי לעצמי שבאמת אפשר להחליף את צבע התאורה ע"י החלפת מנורה....

איזה יופי, יצא מדהים!!

תתחדש :-)

פורסם

אם כבר פתחת את הנושא לדיון- תוכל לפרט כמה נורות מכל סוג צריך עבור הפאנל של המזגן כך שאוכל לקנות אותן לפני שאני מפרק חצי אוטו.

אגב- הנורה של הדלק לא עובדת לי וממבט קצר ראיתי שגם לך אין נורה היכן שהיא צריכה להיות- יש לכך סיבה או שסתם טעיתי?

אין נורה כי היא לא קיימת עוד מהיצרן :lol:

זה לא רק אצלך אל דאגה.

אחלה שינוי ללוח השעונים מאוד יפה תמשיך ככה.

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מקום שבו אפשר לרכוש לדים? איזור צפון או מרכז לא משנה .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מישהו יכול להמליץ על מקום שבו אפשר לרכוש לדים? איזור צפון או מרכז לא משנה

quote]

טירה - ליד כפר סבא , שוק בימי שבת יש שם דוכן של אביזרים לרכב, או שתפנה אליי בפרטי.

אני מעוניין להזמין מ-dealextreme איך אני יודע איזה סוג להזמין? T10 שכמו שנאמר מתאים ללוחיות רישוי, וכדומה, אני רוצה לדעת כמה W להזמין הכוונה, אשמח לעזרה בנושא, לינק: http://www.dealextreme.com/search.dx/search.t10

יש שם המון לדים, תהייה ספציפי יותר

אצלי בגולף התאורה הפנימית האחורית (מעל הדלתות האחוריות) יש נורות כאלה לא לד.

היכן אפשר לרכוש נורות כאלה לד?

Ebay

יש לי שאלה :

איך אני יודע איזה סוג לדים אני צריך לרכב שלי ? (אקסנט 99, חצי מהנורות לוח שעונים נשרפו)

ואיפה אפשר להשיג את הדברים האלה ? בכל חנות אלקטרוניקה פשוטה ?

אם אני לא טועה אצלך זה כמו אצלי T5

אם תפרק את הבית נורה ותראה כובעון אז רוב הסיכויים שלד בצבע יעזור לך .

Suzuki Jimny

פורסם

אחלה שינוי!! כל הכבוד!

רק שאלה קטנה: הנורות לד האלה מתחממות הרבה? אני שואל כי פירקתי לוח שעונים אצלי בג'אסטי, החלפתי נורות (רגילות, לא LED) והם היו מתחממות ממש (וואט לא מתאים) והיו שורפות לי שם הכל.. איך הלדים האלה מהבחינה הזאת? תודה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
התמונות מזמנים שונים.

זה לפרוייקט שונה, במידה ויהיה ביקוש אני יעלה עוד פרוייקט,

בעיקרון, אתה מפרק את הר"ד , את הברגים מתחת למכסה המזגן, מושך את הפלסיטקים של בורר המזגן, אחרי זה את הפלסטיק הגדול של הקונסולה באמצע, והכל יהיה נגיש, בעיקרון אתה צריך מנורה כזו:

neo2.jpg

אם זו נורה רגילה ומולבש עליה כובעון , רוב הסיכויים שבלוח שעונים לא יהיה קלף צבע, אני לא יודע איך זה אצלך, אבל בכל רכב זה שונה, אם אלו נורות רגילות עם כובעון אתה יכול להחליף ללדים, לדעתי לא תהיה בעיה.

הבעיה שהנורה שמורכבת שם היא יותר גבוהה מאלה שבתמונה. הגובה שלה הוא כ-22ממ. איפה ניתן להשיג נורה כזאת (נורת לד)?

אשמח לרעיונות. :)

פורסם
הבעיה שהנורה שמורכבת שם היא יותר גבוהה מאלה שבתמונה. הגובה שלה הוא כ-22ממ. איפה ניתן להשיג נורה כזאת (נורת לד)?

אשמח לרעיונות. :)

מצטרף לבקשה -היכן ניתן להשיג מנורות כאלה לתאורת בורר המזגן..?:|

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
לינק

3.3$ וזה בדרך אליכם,

הנורות כמעט ולא מתחממות, זה לד ולא נורת להט.

בכל רכב יש נורת T3/T4/T5 בגודל שונה שימו לב.

גבר האם יש מקומות בארץ שמוכרים ולא איביי??

• חודש מאוחר יותר...
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהבתי ועזרת לי מאוד בלהחליף נורות שרופות בלוח שעונים אבל גם יש לי נורה שרופה בלוח של המזגן, אתה יכול להראות איך אתה מגיע לנורה הזאת? תודה ויום טוב

• תוכן חדש...