Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HAVOC 12 VS IDMAX 10 ? +עידכון לגבי התקלה שהייתה לי

As-21
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קודם כל אני אעדכן לגבי התקלה שהייתה לי על ה IDMAX מלפני כמה ימים.

בסופו של דבר הוחלף כל המבברנה עם קיט של IDMAX כרגע הסאב בהרצה על חצי גיין אפשר להגיד שיש לי סאב חדש לגמרי

במחיר זול ביותר.

אני רוצה להגיד תודה לליאור מליאור מולטמדיה על הליווי והתיקון של הסאב אחלה שירות בן אדם אדיב ביותר.

הסליל כולו נשחק בצד אחד שלו כנראה נבע מחוסר איזון עקב מכה שהסאב קיבל.

תמונות של הסליל אני אעלה יותר מאוחר.

עכשיו במחשבה לעתיד למרות שהתיקון של הסאב לא היה יקר בכלל ואולי שידרוג הסאב בלי קשר לתקלה שהייתה מה

אתם חושבים על HAVOC 12 VS IDMAX 12 ? עקרונית אהבתי מאוד את ה IDMAX מה שהיה חסר לי זה עוצמה למרות שנראה

לי הוא לא נוצל בגלל מערכת החשמל הדי חלשה שיש לי כרגע, הולך לשדרג לסוללת קינטק או אופטימום עוד מעט.

הייתי רוצה לשמוע אצל מישהו את הסאב באזור הצפון אם למישהו יש ויכול להשמיע לי כדי להתרשם ממנו.

מה אתם חושבים על ההשוואה הזאת של שניי הסאבים ? ואיזה סאב יכול לעמוד ראש בראש עם ה IDMAX ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

איזה סאב לקחת אתה צריך להחליט ולשמוע לבד יהיה קשה מאוד להגיע להחלטה על גבי הפורום.

תעשה חיפוש בפורום דובר על כך רבות ,אני ממליץ לא לקחת ברצינות את ההשוואת של הMAX לW6 של JL כי בכלל אין מקום להשוואה.

אם אתה רוצה לא ליפול מדיוק המקס ולשדרג את העוצמה יש לך 2 אופציות שאתה יכול לעשות.

1. לא לרוץ ולמכור את הסאב אלה לשדרג לו את התנאים,מגבר מונו יותר חזק ללא חשש למערכת חשמל חלשה ,כול מערכת חשמל בינונית +תעשה את רב העבודה,תיבה מותאמת לפי הצרכים ודרישות שלך.

2.לפנות כמה אלפים יפים בצד ולקחת את הJL W7 או HERTZ MILE ולקבל סוג של שידרוג.

אתה לא תמצא אף סאב זהה ברמה או שידרוג במחיר של IDMAX ובטח ובטח לא במחיר של תיקון ויש לך סאב חדש(מנסיון).

לפני שהייתי מגיע למסקנה שאני צריך להחליף סאב הייתה קודם בונה לסאב תנאים הכי אופטמלים כדי להוציא ממנו את כול המיץ ורק אז אחרי ששמעתי עוד מקסים הייתי חושב על החלפה,קח דבר אחד בחשבון אפילו אם תשדרג את המקס ועדיין לא יהיו לך תנאים מתאימים והשידרוג לא באמת יניב תוצאות יפות.

לפי הסט אפ שאני רואה אצלך אני בכלל לא הייתי חושב על הסאב אלה על שידורג הסט הקדמי לטוויטרים ומידים מעניינים יותר,בשידורג כזה אתה תקבל תמורה רבה יותר גדולה יחסית לכסף שלך.

לעוד שאלות ותשובות אתה מוזמן להגיע למפגשי צפון שנערכים פעם בחודש במתחם נשר תל חנן

אדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי משדרג סט קדמי ההיברייד סט מצויין ובאקטיבי הוא יהיה עוד יותר טוב.

אבל את הסאב כן הייתי לוקח בחשבון לא מפני שהוא לא טוב או לא נשמע טוב, ואין לסאב הזה הרבה מתחרים ביכולות הסאונד שלו.

הבעיה היחידה זה האמינות שלו ואני אישית פיצצתי 2 כאלה ולא שהייתי שומע מי יודע מה חזק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אמרתי שאני הולך להחליף את הסאב בזמן הקרוב ולא בטוח שאני אחליף אותו.

עקרונית בלי קשר להחלפה או לא החלפה כמו שאמרת EDDY אני הולך לשדרג את המצבר של האוטו לאחד

שמתאים יותר לדרישות של המערכת כולה על הפרק עומדים מצבר קינטק 1800WAT ומצבר אופטימה צהוב.

לגבי מונו חזק יותר אני לא חושב שיש צורך לשדרג את מה שיש לי עכשיו (LRX 1.1K) לא נראה לי שזאת החוליה

החלשה.

מה שכן אחרי המצבר במידה ואני אמצא שעדיין לא רואה שיפור בעיניין של מערכת החשמל הצעד הבא יהיה שידרוג אלטרנטור

ושלושת הגדולים.

סט הייבריד אצלי עובד אקטבית על סלסטרה שיש לי שדרוג של הסט לא עומד בפרק בגלל שהסט הנ"ל שיש לי כרגע נקנה רק לפני

שבועיים ועדיין לא התחלתי למצות אותו.

הסיבה שפתחתי את האשכול הוא בגדר הרחבת אופקים ושמיעת סאבים אחרים מי יודע אולי אני אוהב אופן צליל אחר של סאב אחר.

ובכלל מה דעת הרוב בהשוואה הזאת האם הוא דומה אופן הצליל של IDMAX או לא ואם הוא בעל עוצמה יותר חזקה מניסיונם

של אנשים אחרים.

במידה ולא דבר עיניין האימנות לא כל כך מדאיג אותי התקלה שקרתה לי הייתה כנראה באשמתי ולא הסאב.

העלות של חידוש הסאב מינמלית ביותר והשירות של ליאור בעיניין הייתה מצויינת.

בהחלט אגיע למפגש הבא בנשר רציתי להגיע מפגש הקודם אבל בסוף לא יצא לי אבוא ואשמע סאבים אחרים + נלמד קצת

מהחברים שיודעים יותר טוב ממני.

JVC KW-AVX836

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקום לבזבז כסף על שידרוג מערכת חשמל אתה יכול לרכוש מונובלוק קלאס D שיהיה הרבה יותר נציל וחזק.

אני זוכר ששמעתי אצל SROOL במזדה על מערכת חשמל רגילה את האולטימו \ זוג ג'נסיס אודיופיל על DLS A6 והם היו נשמעים חלשים משמעותית מאשר על הסנדאון SAZ1500D. ששניהם מספקים בסביבות 800WRMS ב2 אום.

מונובלוק קלאס A\B בהספקים שהמונו שלך מספק על מערכת חשמל רגילה זה אי מיצוי יכולת וחבל.

באיזה התנגדות אתה עובד עם הסאב?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1 :mm_yeah: לשגיא.

חבל על הכסף.

לך על מונו קלאס D.

חבר את הסאב שלך על מגבר קלאס D ושב ושמע.בטוחני שיש מספיק חבריה שיסכימו לעזור לך בכך.

יש הרבה ויכוחים של בעד ונגד סוגי הקלאסים עם טענות חזקות שיש הבדל שמיע לסוגיהם.

לכן מומלץ לך לחבר את הסאב שלך ולשמוע את ההבדלים ולהגיע להחלטה מושכלת ללא זריקת כספים מיותרת.

בהצלחה

ליאור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מוזמן להגיע למפגש צפון ולבדוק על המונו שלי.

יש לי HIFONICS CLASS D 1000RMS 1ohm

בול המגבר לסאב שלך אם אני לא אמכור אותו עד אז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוני ידידי,כניראה שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

כמו שאמרתי חבל על הכסף שלך לך על מונו חזק קלאס D ותהנה מסאב יותר .

אם אתה עובד על הגברה אקטיבית אתה יכול לשדרג את הסט הקדמי למשהו יותר איכותי לדוגמה מידים של פוקל וטוויטר של אלייט וכו'.

אדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרגע הסאב על 2 אום.

EDDY שלא תבין אותי לא נכון אני לא שולל שידרוג של הסט הקדמי בעתיד כרגע אני רוצה להתנסות

ללמוד על הגברה אקטיבית להגיע למסקנה איזה סיגנון של רמקולים אני אוהב אפשר להגיד שזה סט ביניים עד למעבר

לסט אחר.

בעיניין של CLASS D לא יודע שמעתי מלא אנשים אומרים שלסאב כזה תיקח רק מגבר CLASS A/B באשכול שפתחתי בזמנו

דעת הרוב הייתה למגבר הספציפי שיש לי עכשיו.

כרגע אתם אומרים משהו אחר לגמרי.

JVC KW-AVX836

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל טוב ויפה שהמליצו לך עליו , מה זה עוזר לך עכשיו? אתה בקושי מנצל אותו וזה מתבטא בעוצמה שלא מספקת ובעיות במערכת החשמל שלך.

שרוכשים מגבר ברמה של LRX 1.1 , צריך לקחת בחשבון את מערכת החשמל ברכב , ניחה אם היית עובד ב4 אום אבל אתה עובד ב2אום ורוצה לקבל 800W (אולי אנדרייטד ונותן יותר) מקלאס A\B שמן הסתם הוא לא הצרכן היחיד ברכב.

אצלי המונו מספק 800W קלאס D , וגם את זה אני לוקח בעירבון מוגבל אם אני מקבל ממנו הכל.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב לי להדגיש בפניך ששמעתי משלושה אנשים לפחות שמבינים בתחום שהשילוב שבידך הוא שילוב מדהים.אבל השילוב הזה ממוצה רק אם הוא בנוי על תשתית חשמל מספקת מה שאצלך -חסר ואתה אכן מודה בכך שזה חסר לך.

חבל להכנס להוצאה גדולה בהשקעה בתשתית החשמל.הוצאה פחותה בהרבה בקניית מגבר קלאס D תהווה לך את הפתרון הזול והטוב ביותר.

אבל לפני שתחליט החלטה נמהרת,עקוב אחר תאריכי המפגשים הקרובים אליך ושם יעזרו לך בשמחה כמעט כל אחד מחברי הפורום שיש ברשותו מגבר בהתאם.

בהצלחה

ליאור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל טוב ויפה שהמליצו לך עליו , מה זה עוזר לך עכשיו? אתה בקושי מנצל אותו וזה מתבטא בעוצמה שלא מספקת ובעיות במערכת החשמל שלך.

שרוכשים מגבר ברמה של LRX 1.1 , צריך לקחת בחשבון את מערכת החשמל ברכב , ניחה אם היית עובד ב4 אום אבל אתה עובד ב2אום ורוצה לקבל 800W (אולי אנדרייטד ונותן יותר) מקלאס A\B שמן הסתם הוא לא הצרכן היחיד ברכב.

אצלי המונו מספק 800W קלאס D , וגם את זה אני לוקח בעירבון מוגבל אם אני מקבל ממנו הכל.

אני לא אומר שאתה לא צודק אתה צודק ב 100%.

בכל מקרה המצבר חצי מת אז על הדרך אני מחליף אותו למצבר יעודי למערכת.

רק ש SROOL יזיז עיניינים עם הקינטיק חחחחחח :lol:

במידה וזה לא יעזור ההשקעה תהיה עוד 1000 על אלטרנטור ואם זה לא יעזור חחחח נתחיל לחשוב על CLASS D.

בכל מקרה אני לא מאמין שזה יגלוש ליותר ממצבר אבא שלי שם לפני שנה וחצי לפני שהשיגעון שלי עם האודיו התחיל

מצבר שלא מתאים לרכב מבחינת אמפר.

אני מעדיף להשקיע על מערכת חשמל חזקה בלי קשר לציוד שיופעל עליו מאשר לנסות מגבר CLASS D ולגלות שעדיין יש בעיות

עם המערכת חשמל.

JVC KW-AVX836

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור איך הגעתם לשידרוג הסט והבן אדם בכלל מרוצה מהסט שזה עתה רכש? להחליף מגבר מצויין כמו שיש לו ושאין לו בעיה להניע סאב כמו ID במגבר פחות טוב? הבן אדם מעוניין לחזק את החוליה החלשה ברכב ואתם שולחים אותו "לשדרג" רכיבים מצויינים בפחות טובים? הבחור לא בא לחסוך אלא לעשות את הדברים לפי הספר. שידרוג מערכת החשמל תגרום לכל המערכת להשמע טוב יותר ועיקר הסאב. בקיצור לפני שאתה נוגע או מחליף רכיבים טפל במערכת החשמל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...