Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על החברה audio gods.

שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היה לחבר שלי את הדגם 720W הרים פיויר 500 ו2 פיניר 300W

שמעו סביר. יותר טוב מהאיכות של הרדיו דיסק.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אה שחכתי.. לחבר שלי היו 4 רמקולים שלהם האחוריים היו 600 ואט. שתבין 600 ואט. תנחש אחרי כמה זמן הוא החליף לפיוניר? בדיוק 3 שבועות. הם ניגנו סביר בהתחלה אבל הם נהרסו מהר. זאת חברה לאנשים שלא מבינים כלום. לאנשים שרואים הספק גבוה במחיר נמוך אז הם קונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

b.r

הוא שאל אם מישהו מכיר מגברים שלהם לא רמקולים וזאת לא חברה למי שלא מבין כלום...

אנשים לא מחפשים את התשובות האלה "אל תקנה" "לא שווה" וכו'.

ולשאלה שלו... לי יש מגבר שלהם שמפעיל לי סאב... והיה מפעיל גם רמקולים הדגם שיש לי זה ה-600 ואט שלהם האפור... הוא מגבר ממש חזק הוא וגם ה-800 ... לא איכותי... אבל למי שמתחיל עם כל הדברים האלה אז הוא בסדר גמור... זה שאני אומר לא איכותי זה לא מדבר לכל אחד זה לא שאם תתקין מגבר כזה אז אתה תתבאס על השמיעה אלא רק לאחר זמן אתה תרגיש אולי שהוא לא איכותי אני הוספתי לשלי קרוס אובר פששוט ושומעים אחלה אני מרוצה ממנו גם שהוא הפעיל לי את הרמקולים ההיתי מרוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

b.r

ולשאלה שלו... לי יש מגבר שלהם שמפעיל לי סאב... והיה מפעיל גם רמקולים הדגם שיש לי זה ה-600 ואט שלהם האפור... הוא מגבר ממש חזק הוא וגם ה-800 ... לא איכותי... אבל למי שמתחיל עם כל הדברים האלה אז הוא בסדר גמור... זה שאני אומר לא איכותי זה לא מדבר לכל אחד זה לא שאם תתקין מגבר כזה אז אתה תתבאס על השמיעה אלא רק לאחר זמן אתה תרגיש אולי שהוא לא איכותי אני הוספתי לשלי קרוס אובר פששוט ושומעים אחלה אני מרוצה ממנו גם שהוא הפעיל לי את הרמקולים ההיתי מרוצה.

עניתי לו גם על המגבר. אין מה לפרט פה. הוא פשוט מגעיל. שמעתי את הרמקולים ה600 ואט שהיה מחובר רק לHU והם נהרסו. עכשיו יש פיוניר במקום וזה פי 1000 יותר יפה. לא שהם היו משהו בהתחלה. אני לא יודע מה הבן אדם מצפה ממערכת אבל זה דעתי. אם אותך זה מספק אני שמח בשבילך אחי. תהנה.

אבל אני לא ממליץ עליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

b.r

עניתי לו גם על המגבר. אין מה לפרט פה. הוא פשוט מגעיל. שמעתי את הרמקולים ה600 ואט שהיה מחובר רק לHU והם נהרסו. עכשיו יש פיוניר במקום וזה פי 1000 יותר יפה. לא שהם היו משהו בהתחלה. אני לא יודע מה הבן אדם מצפה ממערכת אבל זה דעתי. אם אותך זה מספק אני שמח בשבילך אחי. תהנה.

אבל אני לא ממליץ עליה.

מי דיבר על רמקולים?

דיברתי על המגברים שלהם.

וחוץ מזה היום התקנתי את המגבר שלהם ה600 וואט והוא עובד אצלי על רמקולים אחוריים של דרגסטר וקדמיים של פיוניר ושומעים סוף העולם.(באחריות)

מי שלא יודע שלא ידבר.

ועדיף שלא תענה לי שלא נתווכח סתם...

8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שומעים סוף העולם.... אולי בהתחלה זה ישמע לך ככה. אבל מתי שתיכנס לאוטו שמותקן בו מגבר יותר איכותי אתה תבין למה אני מתכוון זה יבוא עם הזמן הרצון לשפר יש לי את אותו המגבר כמו שלך אז אני יודע על מה אני מדבר ( באחריות).תהנה מותק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...