Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אבא שלי השאיר את הרכב בחנייה כפולה, הרכב היה מונע ואמא שלי ישבה בתוכו, כעבור 3 דקות בדיוק אבי יוצא מהרכב ורואה פקח מכוון את הפלאפון שלו על לוחית הרישוי של הרכב מאחורה, אבי צעק לפקח היי אני כאן ,הפקח הסתובב והלך בלי להגיד מילה.

האם אני הולך לקבלדוח בדואר או משהו? כי בכלל לא ידעתי שאפשר לעשות דבר כזה אבל בעבודה של אבי אמרו לו שבהחלט אפשרי שהוא יקבל דוח חנייה בדואר.

תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו שכבר אמרו פה בפוסטים אחרים, יכול להיות שכן יכול להיות שלא.

וכמו שכתבו פה בשבוע שעבר אם זה בחולון אז סתם ניסו להפחיד אותך. (או אולי יעבירו ת'תמונה למשטרה ואז זה סיפור אחר).

פורסם

זה היה בנתניה,

אז בעצם קיים הסיכוי שישלחו לי דוח בדואר, פשוט לא ידעתי שזה אפשרי, תודה רבה על התשובה אפשר לנעול :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...