Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ : צוות טופ גיר מצלם בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי רצון לפתוח איתך פה דיון על למה אני חושב את מה שאני חושב על הפורום שלהם,ובמיוחד על חלק מהמנהלים שם. הייתי חבר בו מספר שנים ופעיל מאוד עד שנשבר לי (ועברתי לכאן:-D).

סמוך עלי שאיני מודד את רמת הפורום על פי ת'רד אחד בו.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באיזשהו מקום זה כמו להיות נוכח עבורנו בשיחה "על רכב" אצל אנשים שאין להם מושג...

"גבר, אל תקנה פיז'ו, זה צרפתי, זה לא אמין. ופורד פוקוס ממש כבדה. יונדאי גטס זה אחלה אוטו!"

ברור שבאיזשהו מקום, דיון על מחשבים בפורום רכב, ייראה כמו דיון על רכב בפורום מחשבים (לפחות לקורא ההדיוט).

מצד שני, זה עדיין מצחיק, משעשע, ובין מאמר למאמר, כשאני צריך הפוגה שכלית, אני קורא שם כמה הודעות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם כבר הזכרתם את דיוני המחשבים למיניהם, אני חושב שאין לנו מה להתבייש מבחינת רמת הידע של האנשים פה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

גדול. פשוט גדול. מעניין אם יהיה אייטם על הנשים הישראליות (הן בטח עדיפות על הגיאורגיות או הירדניות)...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מעניין שמשטרת ישראל(תנועה) תראה את הרכבים האלו על הכביש מה היא תחשוב לעצמה..:roll:

היא תחכה שיעלו קטעים מהפרק ליו טיוב ואז תשלח להם זימונים למשפט על עברות תנועה. :|

פורסם

קיבלתי הצעה מחבר פורום לצאת לצייד בריטים היום.

ישראל היא קרוב לוודאי בין המדינות היחידות בעולם ש"צייד" כזה יכול להיות מוצלח! בהתחשב בגודלנו המיניאטורי.

הייתי אומר - לך על זה! :wink:

פורסם

טוב, לפי המודיעין כרגע הם נמצאים באזור ירושלים אבל לא בתוך העיר עצמה.

סביר להניח שמחר הם יטיילו קצת בעיר (מאה שערים? :twisted: ) ובעיר העתיקה (כי זה מתבקש).

אחר כך (אולי ביום שישי) הם יעלו לנצרת ולרמת הגולן.

בכל אופן אני אהיה עם היד על הדופק ואנחנו נצא למצוא אותם.

בינתיים אנחנו 4 אנשים אבל עוד אנשים מוזמנים להצטרף.

נא לפנות בפרטי.

אני יוצא מחיפה ברגע שנדע משהו (גם אם זה 3 בבוקר).

פורסם

אני יודע איך ייגמר הפרק.

ישלחו את הסטיג לעשות דריפט במגרש החלקה והמשטרה תעצור אותם :lol:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...