Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסאב SQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי ,מה עם סאב JBL GT5-12 נכנס לSQ ?

בהחלט.

29438948c.gif

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

demandred vbmenu_register("postmenu_2722632", true);

+1

מחזק את הדעה לגבי השיבה, תשקול שוב את האופציה ליד שניה.

הייתי הבעלים של סאב כזה, מדהים לאוזן SQ ואין מילה אחת מעבר.

תמורה ענקית עבור התשלום, לדעתי צריך לדרוש על הסאב הזה יותר במיוחד בגלל שקשה להשיג היום כאלו.

עוד אופציה שכדאי שתשקול

Phoenix Gold

אם אני לא טועה הדגם הוא אוקטן מה שמתאים ל300 ר.מ.ס

כמו כן קיים הקיקר c12 שהוא גם מתאים לך.

מה שנשאר, ללכת ולשמוע.

בהצלחה ידידי,

רועי.

פורסם

השאלה שלי היא האם PHEONIX GOLD OCTEN R8:0:4 ייתן מספיק עוצמה ל-SHIVA כסאב ודוטק כקומפוננט?

אני פשוט לא רוצה להגיע למצב שלא ישמעו מספיק חזק... תודה :)

פורסם

רועי .א,

לדעתך צריך לרצות עליו יותר כסף בגלל שהוא נדיר ?

לדעתי הוא שווה פחות מהמחיר שהוא מוצא עכשיו למכירה.

זה סאב שהיה בשימוש אלוהים יודע כמה שנים והוא יכול למות כל שניה.

פורסם
אהלן יקרים,

בקרוב אני בונה מערכת שמע לרכב החדש ואני מרכיב מורל דוקט אוביישן, מגבר JBL 1004

אני צריך המלצה שלכם לסאב טוב יותר לכיוון SQ שיענה בדרישות שלי דיוק וחם ,המגבר נותן 300 RMS בגישור ב2 אוהם.

יש חייה כזו ?

שבת שלום.

המגבר לא נותן 300RMS ב2 אוהם הוא נותן 300 ב4 אוהם

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

מודה שאין לי יותר מידי מקורות להשוואה אבל אני מאד מרוצה מה ES300 שלי בתיבה קטנה (בערך 22 ליטר) וסגורה.

ביחס עלות תועלת הסאב עושה עבודה מצויינת.

מה שחשוב זה להתאים מגבר טוב, אצלי למשל אני מרגיש שהמגבר הוא זה שקצת מגביל את הסאב למרות שיש לי מגבר נחמד ודי איכותי אם כי קצת חלש (Clarion XR2410).

פורסם

אוקיי ,די נדלקתי על סאב Hertz es300

יש לי כמה שאלות:

הסאב יכול לעבוד בתיבה אטומה 20~30 ליטר ? (רצוי כמה שיותר פחות נפח)

הסאב הוא 350 RMS ומגבר JBL נותן 300 RMS, זה לא יגביל את המגבר ?

היכן אוכל לקנות את הסאב ?

פורסם

הסאב יעבוד נהדר עם תיבה קטנה, כמו שאמרתי, אצלי הוא עם תיבה של 22 ליטר בערך.

השאלה מה אתה רוצה להשיג? יותר דיוק (תיבה קטנה) או יותר עוצמה (תיבה גדולה)

בכל מקרה גם לפי הוראות יצרן, תיבה סביב ה 20~25 ליטר היא המומלצת לסאב הזה.

דרך אגב, המגבר שלי מוציא פחות מ 300 RMS (ישודרג בקרוב) ועדין יש נצילות די טובה של הסאב כך שלא תיהיה לך בעיה עם ה JBL

פורסם

אני רוצה להצטרף להמלצות וההמלצה שלי תהיה אסאסין של AA

ואני יכול לאמר לכם שעשיתי השוואה ראש בראש של האסאסין מול שיבא (אדיר אודיו) והוא לא נפל ממנו בהרבה - וזה היה אסאסין 10 אינטש לעומת שיבא 12 אינטש

האסאסין היה יותר מדוייק

השיבא היה קצת יותר חזק ואולי טיפה יותר טונאלי אבל - זניח מאוד.

ממליץ בחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

אם כבר אנחנו במוד של קישור בין חברות, אולי תרחיב לגבי הקשר בין אדייר אודיו ו AA ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אין קשר :-P

לפחות לא אחד שאני מודע אליו :?:?:?

אני מדבר על משהו שעשיתי - ביום שמחרתי את האסאסין שהיה מותקן אצל אבא שלי, מכרתי אותו לחבר פורום שהגיע גם עם חבר שעזרתי לו בכוון המערכת.

היו לו אדיר אודיו ברכב והיתה לנו אפשרות לעשות השוואה של אחד לאחד תוך כדי מעמד המכירה של הסאב וופר.

ואני אומר לכם באופן נחרץ - האסאסין כמעט ולא נופל מהאדיר, כמעט ולא נופל ממנו בכלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...