Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני מאמין ששבוע הבא אני כבר ניגש לטסט על משאית (C1) עכשיו אין לי בכלל רישיון ורציתי לשאול משהו.

אז ככה נגיד אחרי שאני עובר את הטסט האם אני רשאי לנהוג במשאית ללא מלווה? וכנל גם לגבי רכב רגיל עד 4 טון?

השאלה השניה היא האם אני רשאי להסיעה יותר מ 2 נוסעים איתי ברכב לאורך כל תקופת ה"הנהג חדש"? ואם זה גם ככה לגבי רכב פרטי

תודה לעזורים

פורסם

כל ההגבלות שחלות על נוהג חדש חלות על כל סוגי כלי הרכב

מלווה 2 נוסעים וכו'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כל ההגבלות שחלות על נוהג חדש חלות על כל סוגי כלי הרכב

מלווה 2 נוסעים וכו'

כן אבל תחשוב על זה ככה אם אני הולך לעבוד על משאית לדוגמה אני לא חושב שאני צריך מלווה אני מתכוון אם אני מתחיל

לעבוד על משאית מיד לאחר הטסט הרי זה לא הגיוני שבעל הבית הוא כל אחד ישב איתי כדי להיות המלווה שלי

פורסם

ואתה חושב שאיזהשהו מעסיק יתן משאית למישהו שרק הוציא רישיון?

רק לידע כללי, יש בעייה עם ביטוחים לנהג חסר ותק במשאית. רוב החברות לא מבטחות ואלה שכן מוסיפות המון לפרמייה וגם אז מצויין שם הנהג בפוליסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כן אבל תחשוב על זה ככה אם אני הולך לעבוד על משאית לדוגמה אני לא חושב שאני צריך מלווה אני מתכוון אם אני מתחיל

לעבוד על משאית מיד לאחר הטסט הרי זה לא הגיוני שבעל הבית הוא כל אחד ישב איתי כדי להיות המלווה שלי

מה שאתה חושב לא חשוב.

חשוב מה המחוקק חושב.

ובוא נחשוב ביחד.

אם לרכב פרטי שהוא פחות מסוכן הוא דורש מלווה אז על משאית לא? איפוא ההגיון .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מתעלק על השרשור.

עברתי טסט שבוע שעבר לרישיון C1 ואני אמור השבוע לקבל את הרישיון.

ובדיוק לפני שבוע קיבלתי תשלום לרישיון שלי שפג עוד חודש, חידוש לתקופה של 10 שנים.

איזה מהם יהיה עלי לשלם? האם את שניהם?

או יש צורך רק את הרישיון החדש שיכלול את המשאית בו?

תודה,

אבירם

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

• תוכן חדש...